Rok w USA [539]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Emil Gorbacewicz

Witam
    Chciałbym wyjechać do USA konkretnie NYC . Mam tam rodzinę .. czyli mam mieszkanie. Mam pytanie. Jaką wizę muszę posiadać i w jakiej klasie znalazłbym się w USA ? bede miał 17 lat we wrześniu. Chcę wyjechać tym latem.
  • Darek nowak

Wszystko jest na forum- zrób cos w koncu od siebie a nie liczysz tylko na innych
  • Emil Gorbacewicz

jestem piłkarzem.. i chciałbym grać w USA. btw czy klub gdyby się mną zainteresował to mógłby mi pomóc w uzyskaniu wizy?
  • Emil Gorbacewicz

>Darek nowak napisał
    >Wszystko jest na forum- zrób cos w koncu od siebie a nie
    >liczysz tylko na innych

z tego co przeglądałem to nikt jakoś nie był sportowcem i nie wiązał przyszłości ze sportem..
  • karolkie

twoje pierwsze pytanie nie miało w sobie nawet jednego słowa odnosnie sportu.
    no i skoro nikt nie był sportowecem z ludzi na forum, to wątpie, ze uzyskasz odp. musisz napisac do klubów i najpierw mieć pewnośc, ze ktoś jest tobą zainteresowany. ale wątpie, w us jest na pęczki amerykanskich sportowców, ktorzy maja problemy ze znalezieniem klubu/sponsora.
  • Ala***

Swoją drogą polacy maja małe szanse, bo grają kiepsko.
    Ale możesz po prostu do HS iść i tam trenować, a głównym powodem będzie nauka angielskiego i poznanie ich kultury, wtedy masz duże szanse.
    Jeżeli masz jakieś osiągnięcia naukowe to też masz szanse.
    A w ciągu 10 miesiecy zdążysz się wkręcić do jakiegoś klubu piłkarskiego.
  • Różowaa; D

Wpisz w google http://fall-in-love-s. to jest blog na ktroym dowiesz sie wszystkiego co musisz speniac by wyjechac
  • Różowaa; D

sorka za ten post to nie to * :)
| |

Zapraszam wszystkich, którzy byli, są teraz lub planuja wyjazd do USA w ramach programów Acadamic...

Fotki

Miejsca grona (0)