Rok w USA [524]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anna ****

Cześć postanowiłam założyć taki wątek dla osób które mają chęć wyjechać na ten rok szkolny do USA. Możemy tu poruszać tematy związane z biurami z jakich chcemy pojechać, aplikacjami i dylematami;p;p
    Serdecznie zapraszam-mam nadzieję że nie będę tu sama...
  • AmeluS

Wiec tak ja czekam na emaila od Perfectu...i nie odpisuja dzwonilam do nich to powiedzili ze nie odpisuja bo bedzie najnowsza oferta na poczatku pazdziernika i wtedy zaczna odpowiadac na emailee...wiec czekam i czekam ... chce jechac z Perfectu bo z tego co wiem to tylko tam mozna zaplacic za wybor regionu . I tyle; PP
    ps. super watek tez mysllam o zalozeniu ale kurcze mialam ostatnio prace klasaowa z hiszpanskiego i jakos tak wyszlo ze zapominlam :))
  • Kamila

Dziś mam dzwonić żeby się umówić na ten test z ang. A jeśli chodzi o biuro to raczej Almatur bo z tego co czytałam to większość ludzi ma pozytywne zdanie na ich temat. :)
  • Ann__

Ja tez jak mialabym jechac to z Almaturu.
    Wyjazd planuje juz od dawna; ]]

tylko teraz mam male klopoty z tata i nie wiem jak to bedzie . ..
    musze go jakos przekonac :/

ale mam nadzieje ze wyjade; )
    Bo to dla mnie ostatnia szansa . ..
  • Magda

też chce jechać, ale narazie nie poruszałam głębiej tego tematu z rodzicami..:/
    mało czasu zostało..
    a w której klasie chcecie jechać?
  • Anna ****

Ogólnie to się cieszę że ktoś tu pisze; p;p
    I dziękuję za to.
    Ja jeszcze nie wiem z czego pojadu i czy wogóle pojade. Powiem tak:
    Test z Why not USA już mam zdany i zostało mi tylko podpisac umowę....
    Zastanawiam się jeszcze nad INTO, i Furnel Travel oraz Fosterem tylko nie mają jeszcze ważnych ofert...
    Doradźcie...CO myślicie...
    No i troche wybiegnę w przyszłość który Stan się wam marzy?
    Chcę wyjechać na 2 LO;p;p
  • agnieszka

to nie dla mnie temat :d ale tak od siebie to polecam Almatur,CIEE :p i uważam,że bezsensu wybierać region bo nie liczy się stan tylko liczą się ludzie :)
| |

Zapraszam wszystkich, którzy byli, są teraz lub planuja wyjazd do USA w ramach programów Acadamic...

Fotki

Miejsca grona (0)