Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Izullka

• 11/03/2010 22:31
    ja też nie zdałam testu w almaturze i poprosiłam tą panią, żeby mi skopiowała kartę odpowiedzi, napisała, jaki to był test i poszłam z tym do atasu. tam mi to spokojnie zaliczyli, powiedzieli, że jak po tych przelicznikach testu SLEP mam ponad 50 pkt, to mogę jechac. facet z biura zadzwonił do takiej pani z Warszawy i z nią gadałam przez telefon... ona zadała pare pytań i... jadę! spróbuj, może Tobie też się uda... z resztą, co ja mówię? na pewno się uda! a ta pani poza tym powiedziała, że jak chcę jechac, to zdaję sobie sprawę, że nie wszystko tam będzie łatwe i że to będą moje problemy i jak mnie się wydaję, ze sobie poradzę, to czemu miałabym nie jechac... będzie dobrze!;)
  • MONI

• 11/03/2010 23:46
    why not usa nie jest w warszawie tylko w rzeszowie i chyba w krakowie (albo zamiast krakowa wrocław, nie kojarzę). ja jestem z warszawy a stamtąd jade i wszystko musiałam dostarczać do rzeszowa. też miałam rozmowe przez telefon ^^
  • marusia

• 12/03/2010 11:18
    dziś spróbuje z Perfectem, muszę jechać.
    kurde, radzę sobie z angielskim, ale do takich testów mam słabość, po 5 minutach boli mnie głowa hahaha
  • mmmm mmm

• przedwczoraj 23:02
    nie wiem na jaka szkole sie zdecydowac czy na normlana w USA czy na prywatna albo na Amerykanska we Francji... wolalambym do USA ale boje sie bariery jezykkowej bo moj jezyk angielski jest podstawowy... jesli ktos byl w prywatnej w USA to niech powie cos na jej temat .. bo slyszalam ze w prywatnej troche lepiej z jezykiem... aha i gdzie jest wyzszy poziom nauczania...
    pozd:)
| |

Zapraszam wszystkich, którzy byli, są teraz lub planuja wyjazd do USA w ramach programów Acadamic...

Miejsca grona (0)