-
Maciej...
-
Anonim
Bo w Stanach już byłam a firma STS(upadła podczas mojego wyjazdu) nie dodała, że 2 raz nie można jechać jako exhange student do Stanów....więc jadę do Kanady... -
Maciej...
-
-
Anonim
nie do końca, gdyż studiować też zamierzam w Kanadzie.... więc tak czy tak, mi to ryba :) -
Maciej...
-
Kamil
a tak w ogole to jaki macie kontakt z host family po skończeniu programu? Utrzymujecie jakiś kontakt? Albo jeśli ktoś zostaje na studia to mieszkacie u nich czy wynajmujecie jakies mieszkanie, pokój? -
Alice XXX
Moi rodzice tez maja 68 - 70 lat i szczerze mowiac sa kochani ale jednak wolalabym miec mlodszych rozrywkowych rodzicow. Noo...
Jak chce ktos pogadac o starszych host rodzicach to czekam na maile alice_mb@wp.pl -
Marta
hmm... moja przyjaciółka -Niemka trafiła na staszą kobiete (fakt obie byłysmy w Californii więc to duży plus) ale... nie podobało jej się, nie mogła nigdzie wychodzic bo nie miał jej kto wozic itp ale.. do czego zmierzam... nie rezygnujcie odrazu! Jest możliwosc zmiany host rodziny, tak zrobiła własnie ona! Przeprowadzila sie po 2 miesiacach do kolezanki z klasy i potem zwiedziła kawał Californii. -
Marta
a po drugie czasami można trafic na "rozrywkowych 80 latków" Jak już ktoś wspomniał... Amerykanie w tym wieku dużo podróżują w fajne ciepłe miejsca, wiec... są tez plusy; )))