Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Sky

• 25/06/2009 20:04
    Mam takie pytanie. Znacie może jakąś rodzinę która chciała by przyjąć w tym roku host studenta lub może wasza host rodzina którą opuszczacie, chciałaby przyjąć kogoś jeszcze raz, a może wasi sąsiedzi czy przyjaciele. Ja wlaśnie wyjeżdzam na ten rok szkolny jednak nie mam jeszcze placementu i boję się że nigdzie nie pojadę. Znaczy miałam już dwa placementy jednak jeden to był internat a drugie rodzina z 3 kotami a ja niestety się ich obsesyjnie boje... Obawiam się że cały wyjazd może nie wypalić a to by była jednym słowem masakra. Więc piszcie..
  • Kamil

• 25/06/2009 22:20
    Właśnie, dobrze by było żeby ci którzy już wrócili i wracają zaproponowali swojej rodzinie żeby wzięli następnych exchange studentów. Pozdrawiam
  • Dorota a co !!

• 27/06/2009 13:06
    Sky masz jeszcze dużo czasu, ja znalazłam swoją rodzine 3 dni przed wylotem, a wylatywałam w połwie sierpnia, wiec jeszcze masz czas...
    Ogólnie te rodzinki sa gotowe, ale z podpisaniem paierów czekają do ostatniej chwili, chociaż sama ich po części rozumiem...
  • Puchacz

• 28/06/2009 11:45
    ja tez dowiedzialem sie pod koniec sierpnia ze jest rodzinka. z 2 strony zazwyczaj im dluzej sie czeka tym gorsza moze byc rodzina, bo jesli firma nie znajduje rodzin spelniajacych wymagan to przymyka na cos oko. tak bylo w moim przypadku i trafilem do patologii. ale trzymam kciuki zeby u Ciebie bylo lepiej:)
| |

Zapraszam wszystkich, którzy byli, są teraz lub planuja wyjazd do USA w ramach programów Acadamic...

Miejsca grona (0)