-
Maciej...
Witam;) Ci ktorzy juz wiedza gdzie jada moze sie z nami podziela itp??:)
Ja jade do Orlando, stan Florida. czekam na innych:) -
agnieszka
ja gdzieś pisałam,ale napisze jeszcze raz; D
Lake Stevens,Washington,a wylot mam 11.08 :) -
Maciej...
ooo :D to tez fajnie;) a jak rodzinka?? fajna;P??
ja wylot mam 14.08:P -
agnieszka
rodzinka wydaje się super :) mama i 20 letni syn,a kiedy wam się szkoła zaczyna? -
-
~*KasIOoLa*~
Ja prawdopodobnie do Kansas (i nie jestem zbytnio zadowolona z tego powodu;/) a gdzie dokładnie to nie wiem, nie mam jeszcze rodzinki;/ -
Maciej...
>agnieszka wrote:
>rodzinka wydaje się super :) mama i 20 letni syn,a kiedy
>wam się szkoła zaczyna?
u mnie sie zaczyna 24.08 a konczy 9.06 a wam?? -
agnieszka
-
Sky
Macie szczęście że wiecie gdzie jedziecie.. Ja nie wiem, straszne jest takie życie w niepewności, sprawdzam poczte 10000 razy dziennie z nadzieją że przyślą mi jakiś placement, koszmar. -
Anonim
Ja do Illinois, Lake Crystal. I sie ciesze w sumie, bo do Chicago bliziutko;]
-
Anonim
>Sky wrote:
>Macie szczęście że wiecie gdzie jedziecie.. Ja nie wiem,
>straszne jest takie życie w niepewności, sprawdzam poczte
>10000 razy dziennie z nadzieją że przyślą mi jakiś
>placement, koszmar.
a nie martw się. ja mam to samo. czekam i czekam>!!
moje papiery były juz w WA, a teraz je gdzieś przenieśli i juz ponad miesiąc czekam na odpowiedz gdzie dokładnie. rodziny tym bardziej nie mam.. -
paulalajka.
-
-
paulalajka.
>♥ Liza. napisała:
>>pepson napisała:
>>NY, USA:)
>
>gdzie dokladniej?
Herkimer. 4 godziny od NYC . :) -
Anonim
-
Sky
-
>Herkimer. 4 godziny od NYC . :)
Jestem teraz jakies 2 h od Herkimer :)) mieszkam w Old Forge bardziej na północ
-
paulalajka.
>♥ Liza. napisała:
>
>>Herkimer. 4 godziny od NYC . :)
>
>Jestem teraz jakies 2 h od Herkimer :)) mieszkam w Old Forge
>bardziej na północ
>
dobrze wiedzieć:) jakieś nowinki,rady? kurcze, cały czas patrzę na prognozy pogody . jestem ciepłolubna więc codziennie się załamuję -
generlanie jest tak... PIĘKNE okolice!! Mnóstwo zieleni, widoki zapierajace dech w piersiach. Zimy podobno bardzo srogie, duzo sniegu, wiec zachecam zebys wzieła ciepłe ubrania i jesli jezdzisz na nartach albo desce to wez jakis strój bo pewnie bedziesz miała okazje pojezdzic (sprzetu oczywiscie nie beirz O.o). lato natomiast bajka. 2 tyg temu jak przyjechalam mielismy tydzien super pogody, kajaki, pływanie w jeziorze mmm życ nie umierac :) Od paru dni rzeczywiscie padało natomiast nie było zimno. Dzisiaj znów jest ślicznie i zaraz lece nad jezioro :) Masz baaaardzo blisko do Utica. Jest to najwieksze miasto w okolicy. Do NY jest jakies 5h pociagiem, dworzec w Utica jest również baaardzo piekny warty zobaczenia. Nie wiem co mam Ci jeszcze powiedzieć oprocz tego ze naprawde baaaardzo dobrze trafiłaś i ciesz sie jak tylko możesz bo jeśli do tego trafisz jeszcze na świetna rodzine i fajan szkołe to bedziesz miała naprawde swietny rok!
-
natalia? California girl.
-
'
>natalia? napisała:
>California, Santa Rosa, niecała godzina od San Francisco
>;).
Salt Lake City, niecałe 11 godzin od San Francisco; )