Rok w USA [524]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Maciej...

czy ktos zna strone,badz miejsce w warszawie gdzie mozna sprawnie,latwo i szybko kupic bilet do ORLANDO?? przesiadka oczywiscie bedzie:) ale tak zeby bylo w miare tanio:)
  • Zuzie.

polecam lucky flights. tam jest najtaniej. tylko dzwon do agenta nie przez internet bo zawsze jakies beznadziejne sa przez internet o tysiac zlotych drozsze.
  • Maciej...

a jak sie z nimi skontaktowac;P??
  • Mateusz Gugałka

przejdź się do biura lataj.pl to jest na tej samej ulicy co ambasada amerykańska, mi załatwili rok temu od zaraz lot do USA i powrót za 3000zł. Naprawdę sprawnie i szybko działają, do tego za darmo masz potem przesunięcie daty powrotu; )
  • Maciej...

ok,dzieki za info;)
  • Zuzie.

A jak ostatnio dzwoilam do lucky flights to pani mi znalazla bilet na nastepny dzien za 1800 zl. sprawdz ceny tu i tu. na stronie lucky bedzie numer.
  • Maciej...

ale w 2 strony za 1800???!!!! NO CO TY GADASZ; D
  • Maciej...

>Zuzie. wrote:
    >A jak ostatnio dzwoilam do lucky flights to pani mi znalazla
    >bilet na nastepny dzien za 1800 zl. sprawdz ceny tu i tu. na
    >stronie lucky bedzie numer.

podasz mi nr bo mi sie tak net tnie ze ja nie moge;D??
  • Zuzie.

to akurat byl do nyc. ale jak w zeszlym roku kupowalam to do miami za 2200. 226211111
  • Maciej...

ten nr to 22 621 11 11??
  • Mateusz Gugałka

podbijaj do lataj.pl; ) naprawdę spoko obsługa i za darmo przesuwanie powrotu; ) a mój bilet był drogi bo w stanach miałem przesiadkę. A u nich czasami jest drożej latać wewnątrz kraju niż poza; )
  • nowy etap:)

a wy sami musicie to zalatwiac?mi almatur zalatwil....
  • Maciej...

zalatwiaja mi,ale za 4000 zl;/
| |

Zapraszam wszystkich, którzy byli, są teraz lub planuja wyjazd do USA w ramach programów Acadamic...

Fotki

Miejsca grona (0)