-
Maciej...
czy ktos zna strone,badz miejsce w warszawie gdzie mozna sprawnie,latwo i szybko kupic bilet do ORLANDO?? przesiadka oczywiscie bedzie:) ale tak zeby bylo w miare tanio:) -
Zuzie.
polecam lucky flights. tam jest najtaniej. tylko dzwon do agenta nie przez internet bo zawsze jakies beznadziejne sa przez internet o tysiac zlotych drozsze. -
Maciej...
-
-
Mateusz Gugałka
przejdź się do biura lataj.pl to jest na tej samej ulicy co ambasada amerykańska, mi załatwili rok temu od zaraz lot do USA i powrót za 3000zł. Naprawdę sprawnie i szybko działają, do tego za darmo masz potem przesunięcie daty powrotu; ) -
Maciej...
-
Zuzie.
A jak ostatnio dzwoilam do lucky flights to pani mi znalazla bilet na nastepny dzien za 1800 zl. sprawdz ceny tu i tu. na stronie lucky bedzie numer. -
Maciej...
-
Maciej...
>Zuzie. wrote:
>A jak ostatnio dzwoilam do lucky flights to pani mi znalazla
>bilet na nastepny dzien za 1800 zl. sprawdz ceny tu i tu. na
>stronie lucky bedzie numer.
podasz mi nr bo mi sie tak net tnie ze ja nie moge;D?? -
Zuzie.
to akurat byl do nyc. ale jak w zeszlym roku kupowalam to do miami za 2200. 226211111 -
Maciej...
-
Mateusz Gugałka
podbijaj do lataj.pl; ) naprawdę spoko obsługa i za darmo przesuwanie powrotu; ) a mój bilet był drogi bo w stanach miałem przesiadkę. A u nich czasami jest drożej latać wewnątrz kraju niż poza; ) -
nowy etap:)
-
Maciej...
-