- 1
- 2
-
Maciej...
przed chwila dostalem lokalizacje.
jade do tego miasta. czy ktos moze mi powiedziec jak tam jest??czy fajne miasto itp:P??
z gory dziekuje za odpowiedz;)
p.s. prosze nie kasowac tego watku. dostane kilka odpowiedzi na temat tego miasta i mozna bedzie go wtedy usunac. dziekuje:) -
Paula
czy Ty naprawde zapytales czy to fajne miasto?
masz szczescie ze tam bedziesz; )
-
Maciej...
nie no to mile z twojej strony ale mozesz powiedziec czemu takie fajne ono jest;D?? -
-
Anonim
Daj spokój! Floryda, disneyland, spore miasto. Nie może być źle; ) Roczne wakacje.
Jeszcze nie słyszałam, żeby ktoś na wymianę pojechał na Florydę, ale ogólnie to fajnie masz :)
A jak rodzinka? -
AmeluS
co Ty nic nie wiesz o FLorydzie Orlando ....jaaaa poprostu lepiej chyba nie mogles trafic; DDD
z jakiego biura jedziesz? to moje mazenie zeby tam trafic :) chociaz jestem tam co roku ale tylko na 1 mies; DD powiem tyle jest bosko !:) tlyko jescze fajna rodzinka i boskooo; DDD -
Zuzie.
-
Maciej...
>Familiar Stranger. wrote:
>Daj spokój! Floryda, disneyland, spore miasto. Nie może
>być źle; ) Roczne wakacje.
>Jeszcze nie słyszałam, żeby ktoś na wymianę pojechał
>na Florydę, ale ogólnie to fajnie masz :)
>
>A jak rodzinka?
ale mi nie chodzi o stan FLORIDA bo wiem jaka ona jest:P chodzi mi o miasto = ORLANDO; D wiec??:P
jak rodzinka??
u mnie bedzie tylko Mama.Maz jej zmarl. Ma dwojke dzieci,jednego 13-letniego chlopaka i drugiego 4-letniego xD -
Maciej...
>AmeluS wrote:
>co Ty nic nie wiesz o FLorydzie Orlando ....jaaaa poprostu
>lepiej chyba nie mogles trafic; DDD
>z jakiego biura jedziesz? to moje mazenie zeby tam trafic :)
jade z FURNEL TRAVEL:PP
bez kitu moim marzeniem tez byla FLORYDA:D -
Maciej...
-
Zuzie.
Byłam tam w zeszlym roku na kilka dni. Tam jest slynne universal studios, disneyland jais inne ekstra rzeczy. piekne miasto, oczywiscie cieplo, ale fajny klimat. Dosyc niedaleko ale to juz napewno samochodem morze, NASA. Dosyc duze. I najważniejsze 3 godziny fura do Miami!!!
Zamien sie ze mna! :d chyba bym umarla ze szczescia jakbym dostalo orlando! A tez jade z furnelem wiec nie bedzie problemu. Zamien!! :D -
Maciej...
>Zuzie. wrote:
>Byłam tam w zeszlym roku na kilka dni. Tam jest slynne
>universal studios, disneyland jais inne ekstra rzeczy.
>piekne miasto, oczywiscie cieplo, ale fajny klimat. Dosyc
>niedaleko ale to juz napewno samochodem morze, NASA. Dosyc
>duze. I najważniejsze 3 godziny fura do Miami!!!
>
>
>Zamien sie ze mna! :d chyba bym umarla ze szczescia jakbym
>dostalo orlando! A tez jade z furnelem wiec nie bedzie
>problemu. Zamien!! :D
No to bez kitu kocursko mam :D a w mojej tej nowej szkoly jest podobno opcja wyjazdu tygodniowego na snowboard lub na hawaje:D
nie ma sprawy:D
a ty gdzie jedziesz;P?? -
Zuzie.
aaaaaaaa. nie mow mi nic juz bo zaraz pekne z zazdrosci!
no to byla taka wirtualna wymiana bo ja jeszcze nie wiem. czekam z utesknieniem.
I <3 Orlando. -
Maciej...
-
-
Zuzie.
oczywiscie, w koncu musisz wiedziec gdzie jedziesz bo ja biore orlando :)
a kiedy wyjezdzasz? -
Maciej...
nie no przeciez nie wiem bo dalej nie mam lokalizacji:P
ty wyjezdzasz 14.08;p -
Zuzie.
-
Maciej...
powiedz mi prosze kiedy wylatuje bo sie strasznie denerwuje:P musze sie w koncu zapakowac:P ttylko nie wiem gdzie;D -
Sun
-
Zuzie.
-
Maciej...
bijcie sie, bijcie:*
dobra zrobie licytacje :D kto da wiecej tego bedzie Orlando:D
- 1
- 2