Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

dobry pomysl; ]
  • Anonim

to jak spotykamy sie?
  • nowy etap:)

no pronto:)
  • agnieszka

mam nadzieje,że będzie jakoś przed 3 lipca bo chętnie wpadne posłuchać jakiś rad przed wyjazdem :)

kto jest za 2 lipca?:):D gdzies tak hmm..no nie w godinach za dobra nie jestem:P ale moze nie za pozno tak zeby miec duzo czasu a ja to juz mam tak poza tym wieczory zaplanowane:P w zeszlym roku chyba bylo ok 14:D moze podtrzymajmy tradycje i spotkjmy sie przy ruchomych schodach 2.lipca o 14?:D
  • Anonim

no mi pasuje i miejsce te, przynajmniej teraz trafie bez problemów
  • agnieszka

mi też; D
  • ol!

A dałoby się spotkać 1? :D bo ja 2 wyjeżdżam. a Bardzo chętnie bym się z wami spotkała :)

no mi to by bylo ciezko bardzo bo 1 to ja o 9 z hakiem przylatuje...wiec nie wiem.
  • ol!

buuu... no trudno :) Najwyżej sobie później poczytam jakieś relacje wasze ze spotkania.
  • Tyśka

>ol! napisała:
    >A dałoby się spotkać 1? :D bo ja 2 wyjeżdżam. a Bardzo
    >chętnie bym się z wami spotkała :)

ja też wyjeżdżam drugiego a chciałam przyjść..
    ej no opener jest wszyscy wyjeżdzają..:p

no to si e wkoncu spotykamy czy nie??:)
  • Marto, W

Tyska ma racje, 2 lipca to opener, wszyscy fruu do gdyni

ja wracam z Marta 1. najwyzej sie bez nas obejdzie:)
  • Anonim

Słuchajcie w tamtym roku się udało spotkać, więc i w tym powinno....

Kiedy macie wolne terminy?
  • ~*KasIOoLa*~

ja mysle ze 2 lipca to dobra data... i tak zawsze komus nie bedzie pasowalo...
  • Anonim

mi tez pasije 2 lipca

to co 2 lipca o 14 przy tych schodach ruchomych???:)
    Dorotka ja sie bardzo chcetnie dowiem jak Twoj rok Ci minal po stanach:)
  • ~*KasIOoLa*~

a tak dokładniej to gdzie to jest??? nie jestem z wawy i za bardzo sie nie orientuje, a chcialabym przybyc na to spotkanie; ))

no to to jest...masz plac zamkowy:) z taka duuuuza kolumna zygmunta:) i jak tam kogos zapytasz to beda wiedzieli...schody ruchome ale na gorze tak jakby:) jak chcesz to Ci potem dam telafon moj to jakby cos to mozesz zawsze zadzwonic:) jak juz bedziesz na placu zamkowym to juz jestes prawie tam:)
| |

Zapraszam wszystkich, którzy byli, są teraz lub planuja wyjazd do USA w ramach programów Acadamic...

Fotki

Miejsca grona (0)