-
Alexz
Hej . Czy ktoś z was może wie, czy jakieś biuro robi w najbliższej przyszłości spotkanie z osobami które wróciłt z USA? -
Anonim
biura bardzo rzadko coś takiego robią, lepiej się samemu spotkać. Umówić się tutaj i się spotkać gdzieś w Warszawie( najpewniej). -
nowy etap:)
a ja myslalam ze jest planowane spotkanie tak jak w zeszlym roku:(ej ale jak byscie robili to blagam w lipcu:)moze byc nawet 1 lipca:Pto prosto z samolotu bede:Dtzn ja i Marta:D -
-
Justyś
-
Alexz
Fajnie by było , gdyby coś takiego się odbyło . Pewnie wiele osób przekonałoby się wtedy do wyjazdu no i taka firma pewnie zyskałaby klientów . -
ja bylam w zeszlym roku na tym spotkaniu i bylo bardzo fajnie:) sie pogadalo ludzie opowiadali jak bylo no i poznalam nowych ludzi:D -
Marta
ja np, dostaje tysiace wiadomosci na gronie [co jak wszystko wyglada. bla bla bla] i nie dziwi mnie to bo jak ja jechalam tez pisalam do ludzi.
ale sorry no nei mam czasu odpisywac.
ale jezeli chodzi o spotkanie BARDZO CHETNIE
odpowiedm na wszystkei pytania!!!!
no wlasnie wlasnie jak cos to jakos lipiec na poczatku. nei wiem jak wy ale ja juz wakacje planuej jak wroce do Polski, znajomi nei dadza mi zyc! hah.
pozdr.!!! -
Eydryth
hehe ja tez tak mam:P juz musze sobie planowac rozne dni dla innchy ludzi:P juz tez mam zaprodszenia na imprezy itd; )
-
martalacka
-
Justyś
-
my z Martusia 30 czerwca:D:D:Di ja to juz mam cale wakacje zaplanowane:P prawie co do dnia:) -
Eydryth
ja wracam 3 czerwca i moze to i szybko i mi sie tu podoba ale kurcze juz sie za rodzicami stesknilam:P a w ogole mysle tez o powrocie na studia za rok; ) musze sie obczytac w tych stypendiach :D University of Chicago here i come!:P -
Mateusz Gugałka
co do stypendiow to ciezko, bo FAFSA nic nie pomoze, to jest tylko dla amerykanow ale moze college Ci da, tylko zazwyczaj maja to dla np jednej osoby. Najlepiej sie dostac za sporty.
Poszukaj w Chicago firm ktore by Ci za szkole zaplacily w zamian ze im pomozesz w czyms. W KY np. UPS placi Ci za college i mieszkanie jezeli pracujesz dla nich nocami. Poza tym musisz pamietac ze dla nich liczy sie najbardziej TOEFL. Jezeli jestes z zagranicy nie interesuje ich ACT czy SAT :)
co do spotkania to bede w Polsce kolo 7 czerwca i czerwiec mam w miare wolny, to znaczy zamierzam caly przepracowac bo i tak wszyscy w szkole beda wiec spotkanie by mi odpowiadalo w pozniejszych godzinach jak np 18. Z tego co pamietam np zawsze UW ma na malym dziedzinu imprezy codziennie w wakacje. Piwo jest calkiem tanie, duzo miejsca zeby usiasc, wszystko dzieje sie na dworzu :) pamietam tylko ze we wtorki bylo reggae, w srody rock a chyba w piatki kareoke -
-
Eydryth
dzieki za inf o stypendiach:) bo jak szukalam na stronach to jak co to bylo dla amerykanow z polskimi korzeniami tylko:P bede sie musiala obszukac; D
a co do spotkania to ja bym byla chetna ale bym musiala ze slaska dojechac wiec dla mnie wieczory tez lepsze:P bo pociagiem to troche zajmuje; ) -
MarTa ... !
Gugix, rok szkolny kończy się 19 czerwca,więc chyba nie za bardzo z tym "szkolnym czerwcem". odlicz sobie jeszcze tydzien bo i tak nikt juz nie bedzie chodził; ppp więc wychodzi mniej więcej 10czerwca--> wolnosć! -
-
Mateusz Gugałka
>MarTa ... ! napisała:
>Gugix, rok szkolny kończy się 19 czerwca,więc chyba nie
>za bardzo z tym "szkolnym czerwcem". odlicz sobie jeszcze
>tydzien bo i tak nikt juz nie bedzie chodził; ppp więc
>wychodzi mniej więcej 10czerwca--> wolnosć!
nie patrzylem na date kiedy sie konczy; ) poczatek lipca mi odpowiada, potem zaczynaja sie festiwale/koncerty wiec z czasem beda problemy -
Sebastian
-
-
Anonim