Rok w USA [524]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Marto, W

hm, możliwe, mi powiedzieli, że przydałoby się kupić. no, ale skoro można i wyopżyczyć to "Git!
  • nowy etap:)

ja nei znam szkoly w USA gdzie sie kupuje podreczniki...wszedzie daja na semestr....
  • Anonim

Ksiazek w high school, w Stanach sie nie kupuje.
  • Eydryth

nie kupujesz ksiazek ale placisz za ich wypozyczenie...ja placilam... ale wiecie z wydatkami zalezy od rodziny do ktorej trafisz... ja za tel nie place mooi hosci mi placa za neta nie place oni placa za yearbook nie place oni mi zaplacili za graduation tez mi zaplacili...
    jedynie z czego mnie to zdarli to lekarze bo po mimo tego ze mam ubezpieczenie ono mi calej wizyty nie pokrylo tylko czesc i musze teraz 140$ za lekarza wylozyc:/ ale na szczescie moj brat przyjechal wczoraj i powiedzial ze mi zaplaci:) ufff...:P

chyba wychodzi za to ze mi wszyscy za wszystko placa:P

aha i lunchy to ja nie kupuje bo sa oblesne:P Ja tam zawsze rano porywam jogurt owoce i chipsy i daje rade do konca dnia; )
  • Ewa

Ciekawe, bo mnie i za książki i za yearbook i za graduation płaciła szkoła...

haha wszedzie innaczej:) ja za ksiazki nie place nawet za wypozyczenie...za rzeczy szkolne typu yearbook prom itp sama place za luncze tez (u mnie w szkole sa mega dobre:D)
  • Tymon

To wydaje mi się, że 250$ powinno być ok. Zawsze można sobie przesłać.; ] A tak swoją drogą to płacenie za neta wydaje mi się dziwne. Amerykanie nie mają łącz internetowych w domu ? Bez jaj; ] A to taki nowoczesny i zamożny naród.; ]

no widzisz tylko ze oni nie sa Amerykanami:) i przez miesiac nie mili mieli neta wiec ja kupilam swoj.pozatym oni maja tylko na jednym komputerze neta ktory jest w innym pokoju i nie ma dzwieku. i sie wkurzali jak do 3 4 nad ranem tam siedzialam:) a teraz mam laptopa za neta place $35 za miesiac i moge uzywac caly dzien i cala noc. I uwierz mi ze wiele rzeczy cie zadziwi w USA. i jak wszyscy mowia wszedzie jest innaczej.zalezy gdzie trafisz.ja mam napewno the best host family ever!!!:D
| |

Zapraszam wszystkich, którzy byli, są teraz lub planuja wyjazd do USA w ramach programów Acadamic...

Fotki

Miejsca grona (0)