-
Eydryth
Ogladaliscie?? :) Ja w trakcie sobie na laptopie siedze i ogladam xD Hehe podjadam pizze popijam cola i sie czuje jak prawdziwa amerykanka LOL
Ja kibicuje Arizona Cardinals, bo biedacy jak na razie przegrywaja:P -
Justyś
-
Maja
Oczywiście, że Cardinals!
Ach, mecz był całkiem niezły, szkoda tylko, że wygrali Steelers... -
-
nowy etap:)
haha ja sie zalapalam naostatnie 12 minut:P bylam na duzej imprezie ludzie 25-30 pare lat:) bo mnie kolezanka Polka zabrala:)ale i tak bylo fajnie tylko glosno strasznie:P -
Eydryth
ehh te 35 sekund!! a juz myslalam ze wygraja:D nie sadzialam ze tak sie bede tym emocjonowac:D
Ale i tak reklamy najlepsze;d tylko szkoda ze nie mialam tych okularkow 3-D:P -
Justyś
no reklamy byly dobre :P usmialam sie :] a wszyscy tylko czekali na te jedno sekundowa reklame:P hahah -
Mateusz Gugałka
calkiem ladny Super Bowl :D moj chyba pierwszy z oryginalnym amerykanskim komenatrzem :) na Canal + zazwyczaj byl tragiczny :D ale zawsze i tak fajnie sie siedzialo z kolegami od polnocy do 5 rano ogladajac Super Bowl a rano isc spac olewajac szkole :P Ja kibicowalem Steelers, bo po pierwsze wygrali jedno z pierwszych Super Bowl ktore widzialem i wtedy mi sie spodobala postac Troy'a Palamalu :) swietny gosc :) kilka lat temu byl w doslownie kazdej akcji.
Reklama 3D byla beznadziejna; ) ale niczego wiekszego po dwukolorwych okularach sie spodziewac nie da :) dopuki nie wyjda telewizory pozwalajce ogladac dwa prostopadlo spolaryzowane obrazy nie zobaczymy dobrego 3D w domu (juz opracowali takie telewizory, nawet niedawno w Las Vegas na jakichs targach zaprezentowane je podobno efekt jest niesamowity)
Co do ogolnie jakosci reklam w tym roku to kiepsko bylo, nawet Budwiser sie za bardzo nie popisal, ich rekalmy potrafily byc czasem naprawde smieszne i mozna je bylo ogladac po kilka nascie razy na youtubie i sie nie nudzily :)
Super Bowl w tym roku obejrzalem z jednym kolega i host tata, ale i tak bylo spoko, pizza, chipsy z jakims sosem :D typowe obzeranie sie po amerykansku :)
Cardinals ladnie zagrali :) zupelnie sie nie spodziewalem tego, jakos mnie ominal caly sezon (nie wiem czemu, ale bardziej go sledzilem jak bylem w polsce niz tu) i nie widzialem jak grali, ale kiedys byli strasznie kiepscy :) a w tym roku dali dobry popis swietnej i precyzyjnej gry :) strasznie podobalo mi sie to ze rozpracowali metode rzucania QB z Steelers i udalo im sie zablokowac kilka jego rzutow odbiajac na linni pilke w locie, strasznie zadka rzecz :) -
Mateusz Gugałka
-
Eydryth
My nawet okularkow nie mielismy wiec reklame 3D ogladalam normalnie:P