- 1
- 2
-
nowy etap:)
ok przed wyjazdem czytalam to grono caaaaale i nie znalazlam takie tematu...jak byl to przepraszam...mam tak klase indtroduction to college writing...gdzie piszemy eseje...mam napisac prace o przyjazniach...alechce sie skupic w takim wypadku jak my jestesmy...czyli ze na dluzszy czas rozstajemy sie ze znajomymi....wiec mam prosbe zarowno do tych co juz maja wyjazd za soba i ci co sa tutaj obecnie...moglibyscie napisac jak wasze przyjaznie z Polski sie trzymaja??czy sie bardzo zawiedliscie czy wlasnie wrecz przeciwnie....
ja to moge powiedziec ze naprawde mam prawdziwych przyjaciol...tych najlepszych:)i caly czas mamy kontakt i caly czas mnie wspieraja:) a oprocz tego odezwalyu sie do mnie osoby z ktorymi latami nie gadalam ale zobaczyli zdjecia na gronie i im sie przypomnialo:P:P -
aaaa i mam prosbe jeszcze jedna bo ja to nie mam pojecia jk to zrobic a jak zwykle pomyslalam za pozno:P:P moze ktos by mogl w temacie wpisac "Przyjaznie" zeby potem ludzie wiedzieli co jest w tym watku...:) -
a i oczywiscie nie prosze tak szczegolowo imiona nazwiska itp:P:Pale musze miec jakies cyaty:/a wiem ze Wy mi mozecie pomoc:D wiem ze duzo zwiazkow sie rozpadlo...wiem o jednym ktory wciaz trwa:Do tym tez mozecie wspomniec:) -
-
Mateusz Gugałka
u mnie jest tak ze z znajomymi z ktorymi rozmawialem na gg przed tem caly czas rozmawiam jakby sie nic nie zmienilo, tak jakbym gdzies mieszkal dalej w wawie; )
tak swoja droga, na jakie studia skladasz podanie? ile Cie kosztuje zlozenie? Zalatwiasz te wszystkie rekomendacje od nauczycieli? Co chcesz studiowac? -
Justyś
mój związek się rozpadł z mojej strony :P haha ale ja nie płacze.
Ci co byli moimi przyjaciółmi najlepszymi to piszą, ale nie raz napisze do mnie ktos wiadomość typu "czesc, co tam? przyslalabys mi buty nike z usa?" wiec tak pisza czasem jak cos chca... czasem odezwa sie osoby z ktorymi utracilam kontakt... to czasem mile... :) ale najbliżsi przyjaciele sa w kontakcie caly czas... -
Sebastian
haha dobre , podoba mi sie temat. W sumie nawet fajnie poczytac jak to sie potoczylo u niektorych.
No wiec u mnie jest taka sytuacja , ze z ludzmi ,takimi najlepszymi prawnie nie mam kontaktu , albo w ogole nie mam. A z tymi , co wczesniej byli znajomymi , zeby czasem pogadac itp, sa teraz tymi najlepszymi. Ten wyjazd zmienil bardzo sporo jesli chodzi o mnie. Ale sie ciesze.
A jak osoba , z ktora nie gadalem od 2 lat pisze do mnie , zebym jej przyslal laptopa to odpadam i po prostu nie odpisuje. Wysylac paczki bede tylko dla ludzi ktorzy rozmawiaja ze mna nie po to , zeby cos dostac. :D
-
Sebastian
>Justyś napisała:
>mój związek się rozpadł z mojej strony :P haha ale ja
>nie płacze.
Dobre :D Lekko zasugerowalas , ze on placze :P -
Eydryth
U mnie z pryjaciółmi najlepszymi mam kontakt prawie codziennie spedzam troche czasu na odp na emaile:P a w weekendy nawet czasami jak czas znajde to na gg gadam;)
Tez sie duzo dowiedzialam o paru osobach co myslalam ze sa moimi przyjaciolmi a mnie niezle zalatwili za plecmi jak wyjechalam.
Jedna to moja (byla:D) przyjaciolka ktora sie zakrecila kolo mojego chlopaka ze tak powiem:P w kazdym razie juz z nia nie gadam nawet jak do mnie pisze (zeby sie pogodzic:P)
nie wiem o co Ci z tymi cytatami chodzilo. Chcesz cytaty z naszych rozmow??:P -
Sebastian
mysle , ze chodzilo o to , ze chce zacytowac nasze wypowiedzi :P Ale moge sie mylic; ) -
pauli
> mysle , ze chodzilo o to , ze chce zacytowac nasze wypowiedzi :P Ale moge sie mylic; )
no ja tez to tak zrozumialm!
no to co moich stosunkow ze znajomymi to najlpeszy przyjaciel i przyjaciolka w stalym kontakcie. wyjazd planowalam wiec w milosci sie nie pakowalam, bo wiedzialam zeby tu zwariowala! no i tak jak do wszystkich zdarzaja sie wiadomosci od osob z ktorymi nadwno w polsce nie gadalam albo w stylu 'kup mi duzo rzeczy z roxy' -
Ryśmiś
A ja uwazam ze Zoska jest z zalozenia zajebista, tylko nie kumam o co jej cho. :* -
Justyś
>American boy. napisał
>>Justyś napisała:
>>mój związek się rozpadł z mojej strony :P haha ale ja
>>nie płacze.
>
>
>Dobre :D Lekko zasugerowalas , ze on placze :P
mozna tak powiedzieć:P delikatnie... :] -
oj Rysmis Rysmis jak ja CIe uwielobiam:):)ale Ty inteligentny chlopak jestes:) bo Ty "moj" jestes wiec jak przeczytasz kilka razy to zrozumiesz:):)dziekuje baaaardzo wszystkim za wpisy:) a cytaty to tak jak American boy powiedzial:)tfu napisal:) -
-
ja tak tylko hp siup szybciutko bo wiem ze nie na temat...ja tu nie skladam na nic podania nie pisze zadnych Act ani sat tylko po roku wracam do Polski do rodziny i przyjaciol...bo chociaz tu jest cudownie to niewyobrazam sobie zycia bez nich.
2.dziekuje bardzo za odp:)
3.i ja chcialam dodac jeszcze ze zyskalam tutaj Monie i Rysmisia...i bez nich ten wyjazd by byl zupelnie inne...ah te godziny spedzone z Monia na telefonie:D:* -
mMmm...
Ja mam z najlepszymi znajomymi mam praktycznie codzienie kontakt, szczegolnie w weekendy jak nie maja szkoly. Odezwalo sie tez duzo osob z ktorymi stracilam w Polsce kontakt. Wydaje mi sie ze z czystej ciekawosci bo po moim opisaniu co tutaj robie i seri pytan jakos kontakt znowu zanika. Ale z nie ktorymi kontakt sie nawet poprawil. Zobaczymy jak to bedzie po powrocie :) -
Marta
Przed wyjazdem milion zanjomych, a potem? Wiec... niektore znajomosci kompletnie zanikly... Ale wiele sie odnowilo.. Teraz mam tak swietny kontakt z osobami po ktorych sie tego nie spodziewalam... Ale za Polskimi imprezami z przyjaciolmi tesknie oj tesknie!
Zoooska a o mnie imprezowiczko zapomnialas ze dzownisz i gadamy po godzinie co jakis czas! haha. (Mowie Ci setny raz, pozdrow tych swoich murzynow haha ) -
no tak zapomnialam:P ale Moni nikt nie pobije bo ja z nia spedzam na telefonie czas non stop:P:Pw dzien w nocy czy sie ucze czy jestem w kiblu:P:P -
Justyś
Ty z telefonem :P a ja z komputerem wszedzie chodze i na skype gadam :p ostatnio nawet zeby mylam z laptopem obok :] -
Ryśmiś
-
Anonim
hey chodzicie do CA do szkoły? mozecie mi cos polecic bo sie wyprowadzam w lipcu i nie wiem jeszcze gdzie sie wybrac?
- 1
- 2