- 1
- 2
-
Ryśmiś
http://www.pudelek.pl/artykul/13797...
hahahahahaha
Co wy na to, czy jestescie z siebie dumni ze jestesmy prawie jak Tola?
pozdrawiam :P
-
Justyś
u mnie jest rasizm co do MEKSYKANOW :P serio jest tu ich od groma a w szkole mam moze z 7 czarnych; ] -
Maja
Wow. Tola, kochamy cię.
Ona jest taka utalentowana, zdolna, inteligentna i w ogóle idealna - wszyscy powinniśmy ją naśladować!
Ach...
Zawsze chciałam być taka, jak Tola. I moje marzenie się spełniło - dziękuję! LOL. -
-
Ryśmiś
No wlasnie ja tez zawsze bylem jej fanem no i teraz taka okazja no normalnie kisiel w majtkach mam!
I przyszlo exchange students zobaczcie jaka okazja, byc jak TOLA!!!!
:P :P :P -
Sebastian
też o tym pomyślałem :P My nawet jesteśmy lepisi , bo jesteśmy tu dłużej ! haha -
Ryśmiś
ol maj gad ol maj gad ol maj gad ol maj gad
nie wierze, jestem tutaj dluzej od Toli. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! :P -
Anonim
-
nowy etap:)
a w jakim ona jest stanie???jejuuuu mam nadzieje ze w moim:Dbo ja tez jestem wfajna i w St.Louis tez mam sixflags:Di u mnie nie ma rasizmu...tzn moze jest poza szkola...tzn napewno jest...ale w szkole to czarni biali zolci wszyscy trzymaja sie razem:Dfajnie to na lunchach wyglada:P:P:P
PS.ejjj a zjakiego ona biura jest i jakie biuro poleca???:P:P:P:P:P
ciekawe czemu sie nie wypowiada na naszym gronie:(:P -
Anonim
trzeba ja namierzyc.
Wiesz ona jest taka fajna, ze pewnie ma tam swoich "kolesi", ktorzy ja przygarneli. Nie zapominaj, że ja zna caly swiat!
How could U? -
Anonim
-
Ryśmiś
-
-
Justyś
Jak dla mnie to ona powinna byc w moim stanie :P tu taka "wioska" wreszcie by biedaczka odpoczela od fanow:P choc miala by na pewno tu 2 fanow:) MNIE (najwiekszego) i moj kolega z danii ja zna (on jest tu na wymianie) :) yeah ale coz teraz moge sobie o tym tylko pomarzyc:D -
-
Maja
Słuchajcie - mam dla was zadanie domowe. Wszyscy robimy ołtarzyki ze zdjęciem Toli. W ten sposób na pewno jakoś do niej dotrzemy! -
corrida
tola nie wyjechała z zadnego biura poniewaz ona poprostu się tam narazie przeprowadziła do los angeles by rozwijać swoją (jakże wspaniałą) kariere. nie kazdy kto wyjezdza do USA jedzie tam z jakims biurem:P -
no nie to CI co sa w Californi maja szczescie:(:(no nic moze nastapnym razem... -
Justyś
-
Anonim
-
pauli
ja sobie zrobilam nawet opis na jej czesc: kurwa dolar za 3.050, ale tola tez jest w usa, wiec jupi! -
AmeluS
ona ma myspace, wiec napiszcie do niej. http://profile.myspace.com/index.cf...
- 1
- 2