• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ryśmiś

http://www.pudelek.pl/artykul/13797...

hahahahahaha
    Co wy na to, czy jestescie z siebie dumni ze jestesmy prawie jak Tola?
    pozdrawiam :P
  • Justyś

u mnie jest rasizm co do MEKSYKANOW :P serio jest tu ich od groma a w szkole mam moze z 7 czarnych; ]
  • Maja

Wow. Tola, kochamy cię.
    Ona jest taka utalentowana, zdolna, inteligentna i w ogóle idealna - wszyscy powinniśmy ją naśladować!

Ach...
    Zawsze chciałam być taka, jak Tola. I moje marzenie się spełniło - dziękuję! LOL.
  • Ryśmiś

No wlasnie ja tez zawsze bylem jej fanem no i teraz taka okazja no normalnie kisiel w majtkach mam!
    I przyszlo exchange students zobaczcie jaka okazja, byc jak TOLA!!!!

:P :P :P
  • Sebastian

też o tym pomyślałem :P My nawet jesteśmy lepisi , bo jesteśmy tu dłużej ! haha
  • Ryśmiś

ol maj gad ol maj gad ol maj gad ol maj gad

nie wierze, jestem tutaj dluzej od Toli. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! :P
  • Anonim

No kurcze skoro ona pojechala to i ja musze!
  • nowy etap:)

a w jakim ona jest stanie???jejuuuu mam nadzieje ze w moim:Dbo ja tez jestem wfajna i w St.Louis tez mam sixflags:Di u mnie nie ma rasizmu...tzn moze jest poza szkola...tzn napewno jest...ale w szkole to czarni biali zolci wszyscy trzymaja sie razem:Dfajnie to na lunchach wyglada:P:P:P

PS.ejjj a zjakiego ona biura jest i jakie biuro poleca???:P:P:P:P:P
    ciekawe czemu sie nie wypowiada na naszym gronie:(:P
  • Anonim

trzeba ja namierzyc.
    Wiesz ona jest taka fajna, ze pewnie ma tam swoich "kolesi", ktorzy ja przygarneli. Nie zapominaj, że ja zna caly swiat!
    How could U?
  • Anonim

Trzeba ja namierzyc. :)
  • Ryśmiś

O Boze a moze ona jest w moim!!!! Tolu odezwij sie do nas!!!!

ej badzcie mili bo tak to sie niapewno nie odezwie:(:(:(
  • Justyś

Jak dla mnie to ona powinna byc w moim stanie :P tu taka "wioska" wreszcie by biedaczka odpoczela od fanow:P choc miala by na pewno tu 2 fanow:) MNIE (najwiekszego) i moj kolega z danii ja zna (on jest tu na wymianie) :) yeah ale coz teraz moge sobie o tym tylko pomarzyc:D
  • Maja

Słuchajcie - mam dla was zadanie domowe. Wszyscy robimy ołtarzyki ze zdjęciem Toli. W ten sposób na pewno jakoś do niej dotrzemy!
  • corrida

tola nie wyjechała z zadnego biura poniewaz ona poprostu się tam narazie przeprowadziła do los angeles by rozwijać swoją (jakże wspaniałą) kariere. nie kazdy kto wyjezdza do USA jedzie tam z jakims biurem:P

no nie to CI co sa w Californi maja szczescie:(:(no nic moze nastapnym razem...
  • Justyś

ale byloby super jak by Tola zawitala na nasze grono :)
  • Anonim

hehe na pewno byloby ciekawie.
  • pauli

ja sobie zrobilam nawet opis na jej czesc: kurwa dolar za 3.050, ale tola tez jest w usa, wiec jupi!
  • AmeluS

ona ma myspace, wiec napiszcie do niej. http://profile.myspace.com/index.cf...
  • 1
  • 2
| |

Zapraszam wszystkich, którzy byli, są teraz lub planuja wyjazd do USA w ramach programów Acadamic...

Fotki

Miejsca grona (0)