Rok w USA [524]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • AnQa17

Też wybieram sie na wymiane do USA ale dopiero za rok. NO i oczywiście mam wachania;( nie chce jechać do małej szkołki z 200osobami wolałabym jechac do californi:P jest ktoś z was tam?? słysząłam ze tam są najlepsze High school. PO drugie boje sie ze bede miała problemy z nową rodziną, ze mnie nie zaakceptują, bede sie z nimi kłuciła itp. czytałam ze wiele osób miało taki problem;( NO i rozrywka:P to najważniejsze:P Mozna chodzić na imprezy do koleżanki?? albo ogólnie zrobić sobie wypad na miasto ze znajomymi ze szkoły?? Chodzicie do szkoły sami(chodzi mi o to, czy jesteście jedynymi uczniamy z wymiany) czy jest wiecej takich uczniów?? no i jakie biuro najlepsze? słyszałam ze Perfect no i mozna sobie wybrac stan w jakim sie chce mieszkać tylko trzeba zapłacic dodatkowo:( ale California to moje marzenie wiec dopłące te aż 2 tys!!:( błagam odpisujcie:P no i podawajcie blogi na których opisujecie swoje przezycia z USA:P buziaki
  • Anonim

masz oddzielny temat pt "BLOGI" droga kolezanko.
    poza tym jest temat dotyczacy wyjazdow terazniejszych i tych za rok. wystarczy poczytac. jest tam WSZYSTKO, zapewniam cie, bo sama czytalam...
  • Mateusz Gugałka

http://grono.net/forum/topic/162804... tu masz o wyjezdzie na nastepny rok/lata
    co trzeba zrobic http://grono.net/forum/topic/328177...
    po ilu polakow http://grono.net/forum/topic/100845...

nie ma sensu zakladac po raz kolejny tego samego tematu :) wszystkie odpowiedzi na twoje pytania znajdziesz w tych watkach; ) zycze milego czytania
  • Ryśmiś

NIE JEDZ, ZJEDZA CIE!
  • nowy etap:)

ojojojoj.....nigdy nie myslalam ze tu zamieszcze takiego posta...zawsze ladnie staram sie odpowiadac bo sama sie pytalam przed wyjazdem:)ale mi sie wydaje ze ktos sie wyglupia poprostu i chce nas zdenerwowac...jest tyle watkow o tym samym non stop kolezanka ma racje ze masz oddzielny watek do blogow...nie nie nie nie bede wiecej komentowac bo zaraz bedzie ze jestem niemila a to nieprawda...:)
  • Mateusz Gugałka

po poziomie jaki sie czasem teraz spotyka na forach to ja bym sie nie zdziwil jakby to bylo na serio :P ale mam nadzieje ze to tylko prowakacja :)
  • Space cowboy

Ja Ci tylko powiem że też chciałem do californii..jestem w missourii w szkole 150 osób i nie mogłem trafić lepiej.
  • AnQa17

nie chcesz odpowiadac to nie odpowiadaj nikt ci łaski nie robi, ja mam swoje pytania i je zadaje osobą którym sie chce odpisywać! wiec sory ale jak masz tak pisac to w ogóle nie pisz!! nikt ci nie karze!
  • '

>LoLuSia931 wrote:
    > ja mam swoje pytania

niepotrzebne...
  • Królik

>LoLuSia931 napisała:
    >nie chcesz odpowiadac to nie odpowiadaj nikt ci łaski nie
    >robi, ja mam swoje pytania i je zadaje osobą którym sie
    >chce odpisywać! wiec sory ale jak masz tak pisac to w
    >ogóle nie pisz!! nikt ci nie karze!

Może będę niemiła, ale nie udzielaj się na gronie, bez przemyślenia swoich pytań i przejrzenia go. Temat niżej masz wszystko ładnie opisane... Wystarczy ruszyć makówką. Po za tym to "osobom" :)
  • Mateusz Gugałka

>LoLuSia931 napisała:

zrozum ze ludzie odpowiadaja tu juz po raz setny na te same pytania jak nie tu to ktos co jakis czas na gg napisze i sie wypytuje; ) mnie jak i pewnie wiekszosc osob tu zaczyna to powoli nudzic; ) masz wszystko ladnie opisane w tematach, przeczytaj, jak bedziesz potrzebowala jakiegos uzupelnienia napisz, ale nie pros o tlumaczenie wszystkiego od nowa
  • Anonim

nie umiesz skorzystac z wyszukiwarki??;)
  • nowy etap:)

>LoLuSia931 napisała:

no przepraszam ale szcegolnie pierwsz zdanie mnie dobilo:/ i wogole to dla mnie ono nie ma sensu:P/raczej to Ty powinnas podziekowac ludziom za udzielenie informacji.....tak jak kazdy z nas to robiol przed wyjazdem....
    ja proponuje nie kontynupowac tego watku i niech LoluSia poczyta grono....
| |

Zapraszam wszystkich, którzy byli, są teraz lub planuja wyjazd do USA w ramach programów Acadamic...

Fotki

Miejsca grona (0)