Rok w USA [524]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Agatka..

Ale zeby zmienic rodzine trzeba miec jakies podstawy? czy nie, w jakim jestes stanie? I z jakiego biura pojechales no i ile osob liczy Twoja miejscowosc i szkola;P??

Moge wybrac region, jaki polecacie?
  • pauli

ja moge zmienic rodzine, ale nie moge zminiec stanu miasta ani szkoly. wiec sobie czekam i czekam na nowa rodzine...
  • Eydryth

ja trafilam do szkoly gdzie jest ok 300 osob i miejscowowsc tez nie jest wielka ale mam 20min samochodem do Moline ok 40 tys ludzi wiec nie jest zle:P Zreszta szkola mi sie podoba:P Nie jest sie anonimowym jak to jest w duzych szkolach kazdy kazdego zna zagada i jest fajnie xD wiec male szkoly nie sa takie zle;)
  • nowy etap:)

jamam szkole ponad 1000 osob i przez to ze praktycznie co pol roku zmieniasz klase praktycznie wszyscy sie znaja...ja to w szoku bylam na poczatku...
  • Marta

hhaha widze ze Furnel ma zajebista reklame tutaj, no ale
    polecam, polecam.. tzn.. pozniej to bardziej sie liczy organizacja amerykanska. Ja jestem z Cetusy i jestem zadowolona. :)

co do almaturu.. hahah te obozy! Pamietam imprezowani an Majorce, kazdy robi co chce; p ale no ludzie na rok wylatuja z tego biura i sa raczej zadowoleni i wracaja; p ej Zoska chyba jest z almaturu
  • Justyś

>Martuś in the USA napisała:

>co do almaturu.. hahah te obozy! Pamietam imprezowani an
    >Majorce, kazdy robi co chce; p ale no ludzie na rok wylatuja
    > z tego biura i sa raczej zadowoleni i wracaja; p ej Zoska
    >chyba jest z almaturu

no ja tez znam te obozy :P ah:] dlatego moi rodzice nawet nie chcieli slyszec o almaturze :)
  • Anonim

ja jade na rok w 2 klasie LO z almaturu. Juz mialam pierwszą rozmowe "informacyjną" i powiem Wam, ze bardzo konkretnie ta babka przedstawiła mi całą sprawe.; )

Podobno pierwsze 2 mies. są najgorsze... Ta odległość, inne środowisko, nowa rodzina.; )

• Agatka..

karo. bylas u Pani Asi w Poznaniu?
  • Ryśmiś

>karo. napisała:
    >Podobno pierwsze 2 mies. są najgorsze... Ta odległość,
    >inne środowisko, nowa rodzina.; )
    >
    >

eee tam pierdolenie..
  • Anonim

nie. w Warszawie.
  • Anonim

> ja jade na rok w 2 klasie LO z almaturu. Juz mialam pierwszą rozmowe "informacyjną"

ja dokladnie tak samo :]
  • pauli

>Ryśmiś napisał
    >>karo. napisała:
    >>Podobno pierwsze 2 mies. są najgorsze... Ta odległość,
    >>inne środowisko, nowa rodzina.; )
    >>
    >>
    >
    >eee tam pierdolenie..

no raczej ze pierodlenie u mnie pierwsze 2 byly najlepsze, teraz juz taka monotonia
  • Justyś

dla mnie byl najgorszy pierwszy tydzien :P ah tak mi teskno bylo... potem po 3 miesiacach przez weekend plakalam... a teraz znowu jest suuuuuuuuuper:)
  • Agatka..

O to jest nas 3;-) Bo tez jade z almaturu ale na 3 kl LO.
  • Anonim

z Poznania jestes ? :)
  • agnieszka

>hp wrote:
    >> ja jade na rok w 2 klasie LO z almaturu. Juz mialam
    >pierwszą rozmowe "informacyjną"
    >
    ja też i w przyszłym tygodniu składam aplikacje.
  • Agatka..

Nie, ja mieszkam jakies 120 km od Poznania, ale skladam papiery w Poznaniu tez w przyszlym tygodniu;-)
    Jak tam idzie wam wypelnianie?
  • Anonim

a to Wy jakoś strasznie szybko. Ja to wszystko będe miała chyba dopiero pod koniec stycznia.
  • agnieszka

ja to już i tak długo wypełniam...jeszcze zostały mi do załatwienia te świstki od lekarza bo nie wszystko mam :)
  • nowy etap:)

a ja ja jak przyjechalam to bylo super i nadakl jest super:D
| |

Zapraszam wszystkich, którzy byli, są teraz lub planuja wyjazd do USA w ramach programów Acadamic...

Fotki

Miejsca grona (0)