-
Sebastian
>Paula. napisała:
>to furnel travel czy almatur
to juz zalezy od Ciebie. Ja nie wybralem almaturu dlatego ,ze kojarzy mi sie tylko z melanzowymi obozami , i jakos tak sobie wyobrazilem , ze skoro nie moga ogarnac ludzi na obozie , to co bedzie ze mna w usa. Ale ludzie podobno sa zadowoleni. Ja z furnel jestem bardzo zadowolony. Tylko na pewno musisz sie liczyc z tym , ze furnel bedzie troche drozszy , jak duzo to nie wiem. -
Justyś
>American boy. napisał
>CIEE najlepsza fundacja w USA? Ja jestem z AYA i mamy
>spotkania i jednego koordynatora razem z CIEE. Raczej chyba
>przesada z tym ktora jest lepsza itp. Na pewno AYA jest
>zdecydowanie najdrozsza :P Co moze nieco sugerowac , ze
>kiepska nie jest.
>
>Ja pojechalem z Furnel Travel i bardzo polecam !
podzielam zdanie :P ja ez jestem z AYa Z FURNELA... :) jestem zadowolona... choc przyznam ze troche zawodza moich rodzicow:) -
Maciej...
ja tez jade w przyszlym roku z furnel travela i chcialbym sie kilku rzeczy dowiedziec:)jak ktos bedzie mogl mi odpowiedziec na kilka pytan to prosze o napisanie do mnie na priva:)
czekam z niecierpliwoscia:)
-
-
Paula
jakby ktos mial ten sam dylemat co ja czyli almatur czy furnel travel to powiem ze bylam w biurze i tu i tu i babka z almaturu byla o wiele bardziej ogarnieta jezeli chodzi o taki wyjazd. i mysle ze to ma znaczenie. taniej tez niby jest w almaturze, ale to juz nie jest decydujacy powod, bo wiadomo, czasem jakosc laczy sie bezposrednio z cena. generalnie mysle ze almatur jest bardziej ok; ) -
Anonim
Mnie osobiście pani z furnela trochę pomogła. Zdołała wepchnąć mnie, mimo, że już teoretycznie skończył się nabór.
Zresztą almatur i tak już nie miał dla mnie oferty. -
nie
-
Toms
-
Justyś
juz ktos powiedzial to nie mc donald :P
na ul. kopernika w warszawie jest furnel i alamtur tez -
god
-
Ryśmiś
-
god
-
Agatka..
Ja tez chce jechac na ten rok z almaturem czyli na 3 LO, mowicie ze almatur juz nie ma miejsc?! -
Mateusz Gugałka
>Agatka.. napisała:
>Ja tez chce jechac na ten rok z almaturem czyli na 3 LO,
>mowicie ze almatur juz nie ma miejsc?!
gdzie to znalazlas? :) wydaje mi sie, ze czytalas informacje podawane na obecny rok nie na nastepny :) co do samego almaturu sie nie wypowiem bo z nim nie jechalem; ) chyba ktos z nas z nim jest w stanach. -
-
Sebastian
>Justyś napisała:
>juz ktos powiedzial to nie mc donald :P
to byłem ja , ja ! :D -
Justyś
American Boy! ty na prawde na tym zdjeciu wygladasz na ZAC E.!:P haha -
Sebastian
-
Agatka..
Masz racje Gugix zle przeczytalam..
Jade na 100% z almaturem, mysle ze to kwestia szczescie gdzie sie trafi najbardziej obawiam sie ze trafie do jakiejs "miejscowosci" w ktorej nic nie bedzie i do szkoly gdzie jest 200 osob... No i rodzina... Troche tego jest, ale trzeba zaryzykowac chyba;P -
Agatka..
Justyś wlasnie ogladalam Twoje zdjecia i zauwazylam ze masz zdjecie z osoba ktora znam;) Tj. Szymon! -
Ryśmiś
Ej ja ci powiem tak ze mialem wczoraj spotkanie exchange studentow z mojej okolicy i jeden ziomek z Niemiec trafil do Vermontu, do wsi zabitej dechami, ze szkola w srodku lasu i zmienil stan zmienil wszystko. -
god
ja slyszaam ze da sie zmienic rodzine. stanu chyba niezabardzo wiec twoj koles ma szczescie, haha vermont