Rok w USA [524]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • KACZOR

Jakie macie doswiadczenia w tym temacie???
  • Anonim

to ze jestem tematem numer 1 na bajolodzi II, 2nd hr i calculus to sie liczy?
  • Ewa

A to dlaczego? :D
  • KACZOR

Nie na temat dziewczyny...
  • Anonim

haha sory ale zadna amerykanka sie na mnie nie rzucila ani nic hehe

ale temat rozumiem. wrazenia podobne
  • Ewa

Swoja droga, 95% niefajnych dziewczyn jest czarna. I to zawsze one sa zaangazowane w fights (zabijcie mnie, zapomnialam jak to sie nazywa po polsku).
    Dla osob, ktore nie mialy dotad stycznosci z Ameryka: nie, nie jestem rasistka. Ale niestety, taka jest prawda...
  • Ewa

Zeby nie bylo watpliwosci, bo juz ktos mi sie zdazyl oburzyc na privie: Znam tez wielu bardzo milych afroamerykanow. Jak zawsze, wszedzie sa ludzie dobrzy i zli, madrzy i glupi :)
  • KACZOR

Chodzi mi o dziwki! Slut=dziwka.
  • Ewa

Wiem, ale ja potraktowalam termin ogolnie, jako ZUE dziewczyny; P
  • Anonim

najlepsze ze amerykansskie sluts chwala sie tym
    seks w wieku 12 lat to jak dla mnie lekka przesada.
  • Ewa

A nie, to az z takim sie nie spotkalam.
    (potraktowalam termin ogolnie, bo u mnie w szkole slut jest traktowane zamiennie z bitch, kurcze, czy to jakis wyjatek?)
  • Anonim

zdecydowanienie wyjatek!!!!!!111
  • Ewa

No i znowu cale moje pojecie o angielskim poszlo w las; P
  • mizzfit

Ja w USA, zaprzyjaznilam sie wlasnie z "czarnymi dziewczynami", ktore mnie przygarnely, nie krytykowaly, akceptowaly.
    Glownie laski sie pytaly czy mamy telewizory w Polsce i czy prac wytwarzamy z ziemniakow! lol
    Ale nie spotkalam sie z jakas wyjatkowa suka, no moze jedna cheerleaderka, ale jak na ich 40 to i tak malutko :) wiec stereotypy czasem pozostaja tylko stereotypami...
  • Ewa

Alez ja nie mowie, ze wszystkie "czarne dziewczyny" sa zle, sama znam wiele bardzo w porzadku :) Z zainteresownaiem tylko obserwuje ich tendencje do bojek; P
    To mnie tylko ludzie pytali, czy mamy samochody...
  • mizzfit

wiem, wiem :) ludzie sa rozni, chociaz moim zdaniem najbardziej agresywne sa dziewczyny latynoski :)

Jesli chodzi o dziwki to coz... spotkalam sie z takimi i takimi, jedne mowily o seksie drugie byly bardzo pruderyjne. To mnie smieszy w amerykanach ich udawana pruderia.
    Spotkalam ostatnio grupke amerykanek w hiszpanii i bardzo byly oburzone tym, ze na imprezie ktos je spytal "want to have sex, I heard american girls are easy" z trudem powstrzymalam sie od smiechu na widok ich oburzenia :)
  • juli

ja obecnie mieszkamj w USA w Chicago i powiemze wypowiedz wyzej jest sluszna i ta rowniex z eciemniejsze dziewczyny sa bardziej agresywne

hehhe this fucking true
    :D:D:D pozatym ja mam kilka sluts in my high school ale hoj im w dupe:D
| |

Zapraszam wszystkich, którzy byli, są teraz lub planuja wyjazd do USA w ramach programów Acadamic...

Fotki

Miejsca grona (0)