-
KACZOR
-
Anonim
to ze jestem tematem numer 1 na bajolodzi II, 2nd hr i calculus to sie liczy? -
Ewa
-
-
KACZOR
-
Anonim
haha sory ale zadna amerykanka sie na mnie nie rzucila ani nic hehe
ale temat rozumiem. wrazenia podobne -
Ewa
Swoja droga, 95% niefajnych dziewczyn jest czarna. I to zawsze one sa zaangazowane w fights (zabijcie mnie, zapomnialam jak to sie nazywa po polsku).
Dla osob, ktore nie mialy dotad stycznosci z Ameryka: nie, nie jestem rasistka. Ale niestety, taka jest prawda... -
Ewa
Zeby nie bylo watpliwosci, bo juz ktos mi sie zdazyl oburzyc na privie: Znam tez wielu bardzo milych afroamerykanow. Jak zawsze, wszedzie sa ludzie dobrzy i zli, madrzy i glupi :) -
KACZOR
-
Ewa
-
Anonim
najlepsze ze amerykansskie sluts chwala sie tym
seks w wieku 12 lat to jak dla mnie lekka przesada. -
Ewa
A nie, to az z takim sie nie spotkalam.
(potraktowalam termin ogolnie, bo u mnie w szkole slut jest traktowane zamiennie z bitch, kurcze, czy to jakis wyjatek?) -
Anonim
-
Ewa
-
-
mizzfit
Ja w USA, zaprzyjaznilam sie wlasnie z "czarnymi dziewczynami", ktore mnie przygarnely, nie krytykowaly, akceptowaly.
Glownie laski sie pytaly czy mamy telewizory w Polsce i czy prac wytwarzamy z ziemniakow! lol
Ale nie spotkalam sie z jakas wyjatkowa suka, no moze jedna cheerleaderka, ale jak na ich 40 to i tak malutko :) wiec stereotypy czasem pozostaja tylko stereotypami... -
Ewa
Alez ja nie mowie, ze wszystkie "czarne dziewczyny" sa zle, sama znam wiele bardzo w porzadku :) Z zainteresownaiem tylko obserwuje ich tendencje do bojek; P
To mnie tylko ludzie pytali, czy mamy samochody... -
mizzfit
wiem, wiem :) ludzie sa rozni, chociaz moim zdaniem najbardziej agresywne sa dziewczyny latynoski :)
Jesli chodzi o dziwki to coz... spotkalam sie z takimi i takimi, jedne mowily o seksie drugie byly bardzo pruderyjne. To mnie smieszy w amerykanach ich udawana pruderia.
Spotkalam ostatnio grupke amerykanek w hiszpanii i bardzo byly oburzone tym, ze na imprezie ktos je spytal "want to have sex, I heard american girls are easy" z trudem powstrzymalam sie od smiechu na widok ich oburzenia :) -
juli
ja obecnie mieszkamj w USA w Chicago i powiemze wypowiedz wyzej jest sluszna i ta rowniex z eciemniejsze dziewczyny sa bardziej agresywne
hehhe this fucking true
:D:D:D pozatym ja mam kilka sluts in my high school ale hoj im w dupe:D