-
ann♥
>Klaudia Medalion napisała:
>Cześć wszystkim!
>Mam pytanie: którą firmę byście polecili najbardziej -
>Perfect, Why Not Usa, Rotary czy może Into??
>
a PRÓBOWAŁAŚ chociaż przeczytać niektóre tematy/posty ?
-
nowy etap:)
zgadzam sie w 100% z ann.....cale watki byly na ten temat...to juz sie przykro robi jak ludzie zadaja te same pytania po raz setny...mysle ze najlpszym sposobem bedzie ignorowac i nie odpowiadac... -
Klaudia Medalion
Tak próbowałam przeczytać niektóre posty!
Każdy przed wyjazdem chce się upewnić, które biuro jest najlepsze i najpewniejsze więc się nie dziwcie. Nikt was nie zmusza do odpisywania (przecież możecie ignorować)! -
-
Wercia
Jeśli chodzi o czytanie wątków to przeczytałam chyba wszystkie i na bieżąco jestem .Pozatym na tym gronie pojawiają się nowe osoby , które być może mają już takie doświadczenie . chętnie posłuchałabym także ich opinii, :PP :) Pozdrawiam . -
Marta
peace and love!
a ja..
KOOOCHAM AMERYKEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
sorry ze wam sie wtracilam.. mozecie kontynuowac konwersacje. -
Wercia
-
m i k a
jak to jest, poprostu poszliście do biura i powiedzieliście, że chcecie pojechać na rok do high school?
trudno wam było się dostosować? -
-
m i k a
-
-
Anonim
>mika. napisała:
>jak to jest, poprostu poszliście do biura i
>powiedzieliście, że chcecie pojechać na rok do high
>school?
>trudno wam było się dostosować?
oczywiscie! nawet sobie nie wyobrazasz jak trudno.. tyle osob wrocilo z ameryki..
i nie. idziesz do biura i czekasz az sie domysla ze chcesz leciec do usa na rok. -
Ryśmiś
> jak to jest, poprostu poszliście do biura i powiedzieliście, że chcecie pojechać na rok do high school?
trudno wam było się dostosować?
to jest bardzo dobre pytanie. I wysylaja cie na badania laboratoryjne nasienia przed wyjazdem, co jest bardzo krepujace... -
MarTa ... !
mam pytanie do tych, którzy się orientują. mianowicie chodzi o GED. wiem, że jest mozliwość zdania tego i nie wracania do LO. tylko jest mały problem, bo ja chcę iść na dziennikarstwo, a tam najbardziej liczy się polski. czy mogą robic problemy z tego powodu?
BTW czytałam na wiki o GEDzie i to mnie zamurowało:
For example, in 2008, the test fee at North Carolina's community colleges was $7.50.[1] By contrast, test takers in California may have to pay more than $100 for the test.
;DDD -
-
odsylam na temat o egzaminach bo taki jest na tym gronie...ludzie sie wypowiadali ale jak wiadomo wszedzie jest innaczej wiec ludzie znowu zaczeli sie klocic...jednak mysle ze jak ktos bedzie chcial napisac to tam bo to nijak sie ma do "jak wyjechac do USA" -
Anonim
-
nie obchodzi mnie kim jestes.podejzewam ze nudzaca sie malolata.nawet mi sie komentowac nie chce...a i pamietaj ze nie mozesz sobie tak brac kogos zdjec i wklejac na swoj profil bez zgody bo to karalne..
UWAGA UWAGA!!!!dziewczynka badz chlopczyk podaje sie za kolezanke Marty z Californii i zaprasza do znajomych co w rzeczywistosci nie jest prawda...wstawila jej zdjecie na co zgody nie uzyskala.podejrzewam iz dziewczynka czytala Marty bloga i zrobila sie zazdrosna.tu tyle tylko chcialam tylko powiedziec zebyscie uwazali i nie ufali tej osobie gdyz ta osoba klamie. -
Marta
-
Sebastian
ta dziewczynka napisala do mnie mowiac , ze mnie poznala rok temu w klubie Royal w Warszawie haha. Nawet nie wiem czy taki klub istnieje. Powiedziala jeszcze , ze bylem pewnie pijany i dlatego nie pamietam. Naprawde zalosc. Oczywiscie taka sytuacja nie miala miejsca. jak sie zapytalem dlaczego sie pod kogos podszywa to odpisala , ze jej kolezanki jej pozmienialy ustawienia i prosily , zeby nie zmieniala. -
Ryśmiś
-
no widzisz Rysmis bo Ty juz masz wystarczajaco duzo wielbicielek:D:D:D
no mi napisala ze Marte poznala w Royalku...moze tam dobry towar sprzedaja i sie dziewczyna wkrecila...nie wiem..