Rok w USA [524]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Justyś

Agatka nie pamietam gdzie napisalas... o tym szymonie ! skad go znasz??!!:)
  • Agatka..

Hehe, bardziej znam Margarite jego siostre, moj tata mieszka w tym samym miescie co Marga i Szymon noo a z Marga sie poznalam przez to ze mamy wspolna przyjaciolke a Ty skad znasz Szymona??
  • Justyś

>Agatka.. napisała:
    >Hehe, bardziej znam Margarite jego siostre, moj tata mieszka
    >w tym samym miescie co Marga i Szymon noo a z Marga sie
    >poznalam przez to ze mamy wspolna przyjaciolke a Ty skad
    >znasz Szymona??

z obozu z Grecji:) znam go nawet "bardzo" dobrze :P fajny chlopak z niego:] Margarita tez byla na obzie... ale nie mialam z nia wielkiego kontaktu.
  • Agatka..

Teraz z obozu z Grecji? Loooo to znasz moja kochana Roxane? Bo teraz dziewczy byly w tym roku;-)
  • Sebastian

Dziewczyny ! Nie wszyscy znają Margo, Szymona i Roxanę. Mnie na przykład to nie interesuje kto się skąd zna. Nie łatwiej pisać na priv?
  • Justyś

oj juz koniec :P nie bulwersuj sie... :) nie tylko my prowadzimy prywatne rozmowy na tym gronie;] nie nie paietam Roxany :)
  • Sebastian

:P
  • Agatka..

No wlasnie nie bulwersuj sie;-P Na Twoje zyczenie juz bedziemy ciiicho;-)

p.s :P To widocznie nie ten oboz bo ja bys zapamietala, ale nie wazne;)
  • Anonim

jest taka opcja zeby skonczyc lo w pl i z papierami jechac do stanow i dopiero tam starac sie o student visa?
  • Agatka..

Wtedy jedziesz na program rok akademicki za granica z EF. Te szkoly sa ulokowane w duzych miastach jak Nowy Jork, Boston itd. I mieszkasz w ich kampusach. Tzn ta organizacja ma swoje szkoly na calym swiecie i do tego jest zakwaterowanie;] To sa studenci tez calego swiata.
  • Anonim

znam ta szkole; ) ale tam chyba nie mam pelnej akredytacji tzn nie pelna ilosc godzin studiuje
| |

Zapraszam wszystkich, którzy byli, są teraz lub planuja wyjazd do USA w ramach programów Acadamic...

Fotki

Miejsca grona (0)