-
Justyś
Agatka nie pamietam gdzie napisalas... o tym szymonie ! skad go znasz??!!:) -
Agatka..
Hehe, bardziej znam Margarite jego siostre, moj tata mieszka w tym samym miescie co Marga i Szymon noo a z Marga sie poznalam przez to ze mamy wspolna przyjaciolke a Ty skad znasz Szymona?? -
Justyś
>Agatka.. napisała:
>Hehe, bardziej znam Margarite jego siostre, moj tata mieszka
>w tym samym miescie co Marga i Szymon noo a z Marga sie
>poznalam przez to ze mamy wspolna przyjaciolke a Ty skad
>znasz Szymona??
z obozu z Grecji:) znam go nawet "bardzo" dobrze :P fajny chlopak z niego:] Margarita tez byla na obzie... ale nie mialam z nia wielkiego kontaktu. -
-
Agatka..
Teraz z obozu z Grecji? Loooo to znasz moja kochana Roxane? Bo teraz dziewczy byly w tym roku;-) -
Sebastian
Dziewczyny ! Nie wszyscy znają Margo, Szymona i Roxanę. Mnie na przykład to nie interesuje kto się skąd zna. Nie łatwiej pisać na priv? -
Justyś
oj juz koniec :P nie bulwersuj sie... :) nie tylko my prowadzimy prywatne rozmowy na tym gronie;] nie nie paietam Roxany :) -
Sebastian
-
Agatka..
No wlasnie nie bulwersuj sie;-P Na Twoje zyczenie juz bedziemy ciiicho;-)
p.s :P To widocznie nie ten oboz bo ja bys zapamietala, ale nie wazne;) -
Anonim
jest taka opcja zeby skonczyc lo w pl i z papierami jechac do stanow i dopiero tam starac sie o student visa? -
Agatka..
Wtedy jedziesz na program rok akademicki za granica z EF. Te szkoly sa ulokowane w duzych miastach jak Nowy Jork, Boston itd. I mieszkasz w ich kampusach. Tzn ta organizacja ma swoje szkoly na calym swiecie i do tego jest zakwaterowanie;] To sa studenci tez calego swiata. -
Anonim
znam ta szkole; ) ale tam chyba nie mam pelnej akredytacji tzn nie pelna ilosc godzin studiuje