-
Eydryth
ja jade w 3 klasie a i tak nie dostane diploma;p chyba ze bede im zycie utrudniac to mi dadza dla swietego spokoju xD to zalezy od polityki szkoły... -
Mateusz Gugałka
ja dzisiaj bylem i mowila mi co mam zrobic zeby sie dostac na studia potem, jak stypendium zdobyc itp. Mam teraz pierwszy semestr zeby wybrac sobie szkole, ktoras z nich musi mnie zakceptowac, w pierwszym semestrze musze tez napisac ACT na ktory mam chyba 5 terminow w niedziele, mam sobie wybrac. Na wyniki sie czeka okolo miesiaca. Potem drugi semestr to walka o stypendia. Malo czasu na to. Dostalem tez materialy do przygotowania sie do testu, wlasciwie to chyba jeden test z pokazanym jak rozwiazywac zadania, plus zadania do zrobienia samemu. -
Anonim
Czekaj, czekam, u kogo Ty byles?; >
Bezproblemowo to pojdzie? Stypendium jakie konkretnie? Pokrywa całe czesne? -
-
nowy etap:)
trudno jest o tego Diploma....niektore szkoly w ogole nie daja...ja teraz powinnam byc w 3 LO....i moja szkola w USA sie zgodzila...ale powiedziala ze to bedzie trudne...i ze musze sie poswiecic nauce a nie zabawie...(ale w koncu po to tu przyjechalam:)) no i nie wiadomo czy nie bede musiala dodatkowo robic 2 kredytow wieczorem....ale to sie okaze jak dostarcze oceny i godziny z drugiego semestru...wszystko zalezy nawet nie od stanu tylko od szkoly.... -
Anonim
-
nowy etap:)
mi ksiazki daja....musze kupic zeszyty...i tu bardzo popularne sa segregatory wiec je rowniez musze zakupic:) -
Anonim
-
Mateusz Gugałka
>nowy etap:) napisała:
>mi ksiazki daja....
czytac! :) a co do segregatorow to prawda :) sa straszne popularne