Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Maja

Dla wszystkich którzy jadą (i nie tylko) na wymianę polecam ten portal...

Powiedzmy, że na tym świetnym portalu była wzorowana nasza-klasa (która jest tragiczna - moja opinia). Są tam networks, często danego liceum, więc można tam poznać jeszcze więcej osób z waszej szkoły. Zawrzecie tam więcej przyjaźni międzynarodowych, bo Facebook, mimo, że już dostępny w wersji polskiej nie jest aż tak popularny :)

No i dodatkowo, często mnóstwo zabawy z fajnymi aplikacjami; )

http://www.facebook.com

Jak założycie to się odzywajcie: Maja Jaworska.
  • .Kapel™

ja bym powiedzial ze na facebooku wzorowane jest grono. nasza klasa wzorowan jest na classmates.

facebook jest najwiekszym tego typu serwisem, ponim jest myspace. ogolnie wszyscy tego uzywaja, w polsce coraz szybciej nabiera userow i bedzie dobrym zagrozeniem dla grona.

tak sie tylko czepiam.
    nieznacie jakis programow zeby pojechac do usa w wieku 20-22lat?
  • Maja

Hehe, z drugiej strony racja, ale...spójrz na naszą-klasę i to, co oferuje teraz... M.in. co zrobił twój znajomy, jakie dodał zdjęcie itd...

Widzę więcej powiązań z NK niż gronem, które na całe szczęście poszło bardziej w swoją stronę (ale i tak zaczyna skręcać ^^).
  • Anonim

zaprosilem:)
  • Mateusz Gugałka

z tym facebookiem to roznie jest; ) w jednych miastach tylko facebook w innych tylko myspace, tak samo zreszta jest w polsce z NK i gronem, tam jeszcze jest z komunikatorami tak; ) w jednych msn w innych AIM czy jak to sie tam nazywa; ) na razie bede sie trzymal myspaca bo wiem ze tego u mnie uzywaja a facebooka mam zalozonego na wszelki wypadek jakis czas temu; ) to jest moj myspace http://www.myspace.com/gugix i z tego co widzialem tez sie da znajdowac osoby z szkoly itp; )
  • Sebastian

ja mam myspace i raczej nie chce mi sie juz bawic w facebook'a :D
  • Zosia

ja tam wolę facebook'a
  • Anonim

>
    >tak sie tylko czepiam.
    >nieznacie jakis programow zeby pojechac do usa w wieku
    >20-22lat?

chyba jest coś takiego że można pojechać na rok do collegu..

też mam myspace'a i nie chce mi sie już zakładać facebooka; ))
| |

Zapraszam wszystkich, którzy byli, są teraz lub planuja wyjazd do USA w ramach programów Acadamic...

Fotki

Miejsca grona (0)