Rok w USA [524]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Orientujecie się może gdzie są najtańsze bilety lotnicze do USA (Lansing, Michigan)? I takie gdzie można wykupić bilet powrotny po 10-ciu miesiącach?
    Bo szukam, szukam i jak na razie nic nie znalazłam :P
  • Anonim

Transport lotniczy do USA jest wyjatkowo tani. Poszukaj na tych stronach:
    http://www.transat.ca
    http://www.expedia.com
    http://supersearch.travelzoo.com/Fl...

Najtaniej leciec z przesiadka. Z Amsterdamu, Frankfurtu (lub ogolnie z Niemiec), Londynu. Wtedy mozna dostac bilet nawet za 200usd o.O

Wlasnie lece z Toronto do Hamburga za $230. To jest wyjątkowo tanio i jesli dobrze poszukasz - znajdziesz.
    Nie kupuj biletow przez LOT :D Tylko przez firmy spoza polski. Nie ma problemow ze zrozumieniem o co cho, czasem trzeba placic kartą kredytowa (!) wiec znajdz sobie kogos ^^' Pozdro
  • Anonim

Ale mam oddzielnie wykupić bilet, np. do Amsterdamu, i oddzielnie skorzystać z tych linii do USA?
    Najpóźniej lot jest 17 maja 2009. A mi się rok szkolny kończy 30 czerwca. I tak źle, i tak nie dobrze :P
    Ale dziękuje :)
  • ♥ Kasia

organizacja powinna Ci wszystko zalatwic tzn przynajmneij mi zalatwili ja niczym sie nie musialam martwic
  • Anonim

wlasnie to oni powinni wszystko zalatwiac:]
  • Anonim

W wiekszosci organizacja pozostawia takie sprawy jak bilety - uczestnikowi. Niech sam sie martwi. ^^
  • Eydryth

Tak zaatwiaja:) mi tez zatalwili wiec spoko :D
  • aaa

i ile taki bilet kosztuje poprzed organizacje?
  • MarTa ... !

kupujecie w dwie strony od razu??
  • Justyś

tak bo sie bardziej oplaca to po pierwsze, a po drugie musiasz kupic w 2 strony. a jak pozniej data Ci nie pasuje powrotu to mozesz zmienic za 200$ (i tak sie oplaca)
  • Maja

>Justyś napisała:
    >tak bo sie bardziej oplaca to po pierwsze, a po drugie
    >musiasz kupic w 2 strony. a jak pozniej data Ci nie pasuje
    >powrotu to mozesz zmienic za 200$ (i tak sie oplaca)

Ja mam nawet zmianę daty za darmo; )
  • Eydryth

ja chyba tez mam zmiane daty za darmo bo jak mi bilet zamawiali przez firme to mi powiedzieli a data si enie martw pozniej ci zmiene jak cos:P i nic o zadnej kasie nie mowil :P

ale przez firme bardziej sie oplaca taniej wychodzi:)
  • Maja

To zależy. Moja organizacja miała mnie głęboko gdzieś, haha. Napisałam do nich chyba ze 3 maila z prośbą o wyszukanie ofert, czy coś takiego - żadnej odpowiedzi. No i dlatego sama wszystko załatwiłam.
  • MarTa ... !

o kurcze Maja, Ty jestes z perfectu? ja chciałam stmatąd jechać, ale widzę, że jednak chyba nie pojadę;P wybiorę Cetusa chyba; )))

Wracając do tematu: bilet w dwie strony kosztuje od 600-1000$? bo tak znalazłam na stronie jakiejś fundacji i się zastanawiam...
  • Sebastian

wiecie kiedy trzeba zmienic date wylotu? Bo ja mam obecnie na maj , a tak naprawde bede lecial jakos w czerwcu :D
  • Ryśmiś

czas szybko leci powiem wam tyle
  • Eydryth

Nawet nie mow Ryśmiś... ja nawet nie czuje ze juz praktycznie polowa za mna!!

bilet na zlotowki w obie strony kosztowal mnie ok 3000tys. to byla najtansza obcja z 2 przesiadkami. Firma Ci daje do wyboru rozne typy biletow...przynajmniej ja tak mialam xD P.S. jestem z CET USA:)
  • Justyś

Bilet mozna zmienic kiedy tylko sie chce;] nawet tydzien przed data na jaka masz bilet... ale lepiej to zrobic wczesniej... ja jakos pod koniec stycznia bede zmieniacz date...
  • Sebastian

dziękję; )
  • MarTa ... !

>American boy. napisał
    >dziękję; )

masz klawiature z polskimi znakami??
| |

Zapraszam wszystkich, którzy byli, są teraz lub planuja wyjazd do USA w ramach programów Acadamic...

Fotki

Miejsca grona (0)