- 1
- 2
-
Hej jaktam mieliscie juz prom? I jak sie udał?? W szkole czy gdzies poza ?? opowiadajcie jak wrazenia :)
-
Anonim
ja mam swoj za 2 tygodnie takze napisze co sie dzialo; ) a jak twoj 'after-after prom'/ :) ? fun ? -
U mnie przed promem bylo zajbeiscie na kolacji poznije sam prom sedni bo w jako jedynej skzole w okolicy my mielismy prom w szkole :/ a After party ne bylo bo jestesmy w załobie bo zamrłym koledze. Wiec podsumowujac srednio ale co tam bedzie co wspominac :)
-
-
::
A które klasy albo roczniki mają PROM? Jadę w przyszłym roku i tak się zastanawialam... :) -
Anonim
mysle, ze tak czy inaczej exchange students uczestnicza, bo to kultura; ) -
Ewa
U mnie byli to tylko seniors (ostatni rocznik high school) i nie było wyjątku dla exchange students (mój kolega z Korei, junior, miał farta, bo poszedł ze mną; ). Ale np u mojej koleżanki prom był dla juniors... Generalnie dziwna sprawa.
-
U nas juniorzy i seniorzy czyli 2 ostatnie roczniki. Ale wszyscy FES sa u mnie w szkole seniorami nie zaleznie od wieku ja powinnam byc juniorem a tez jestem seniorem w sumie zajebista sprawa bo i dla szkoly latwiej i my wiecej doscwiadczymy tak jak wlasnie prom bezplatny (bo jr musieli placic $50 a seniorzy za free) i graduation (to uroczyste zakonczenie roku szkolnego) itd
Rozna szkola rozne zwyczje. -
Anonim
-
-
Anonim
thanks :)) U mnie bylo dla wszystkich klas poniewaz w szkole mam tylko ok 200 czy 300 osob... Male miasteczko :P -
Ewa
-
nom seniorzy za darmo juniorzy i cała reszta jezeli zaprosiles kogos z mlodzej kl albo z poza szkoly $50.
u mnie w szkole jest 1300 uczniow -
Anonim
-
-
Olla
to jest chyba coś takiego jak studniówka mi sie tak wydaje ale mogę sie mylić -
Ewa
-
No tak Prom to jak nasza studniowka tyle ze nie koneicznie tylko dla ostatnich klas to zalezy od szkoły. Odbywa sie gownie kwiecien/maj tak jak Ewa napisała i czasem poczatek czerwca tak jak moja kolezanka w kaliforni ma.
Podczas Promu odbywaja sie wybory na krola i krolowa balu w niektoych szkolach jeszcze na ksiecia i ksiezniczke i generlanie jest swietna zabawa :D
-
Anonim
-
Anonim
-
♥ Alice
A idzie się z partnerami/partnerkami czy jak się chce?? Macie kłopot ze znalezieniem kogoś kto z wami pójdzie?? -
Anonim
lol wreecz prezciwnie :D .. hehe; ) ja poszedlem z grupa przyjaciol i odrazu wszyscy mielismy :) zaraz fotki wrzuce ! :P
- 1
- 2