-
Marlenn
Jestem w trakcie wypełniania aplikacjii ,zastanawiam się ciągle co powinnam napisać w liście do Host Family. Mogłabym liczyć na jakieś wskazówki od doświadczonych ?:)
Z góry dzięki :) -
balbi
no ja już pisałam ten list w grudniu jakoś, teraz jestem na etapie poznawania sie mailowa z przydzielona mi rodzina.
ja osobiście uwazam ze powinnas napisac, czego oczekujesz od tej rodziny. w jakim wieku maja byc host. czy maja miec dzieci w twoim wieku albo nie. ja np. napisałam az do przesady ze uwielbiam robic mnustwo rzeczy i na pewno nie chce siedziec w domu. zeby nie okzałao sie ze oni tylko siedza przed TV i wcinaja hamburgery. ogólnie opisz tez jak ty spedzasz wolny czas itd. Jak na razie jestem zadowolona z przydzielonych mi hosy, le to tylko ocena z kilku wymienionych maili, zobaczymy co bedzie po face to face meeteing :) -
Hmm co do listu do host rodziny no to genelranie musisz zaprezentowac siebie powiedziec cos o sobie twoje zainteresowania i czego nap bardzo nie lubisz robic powiedziec cos o sowjej rodzinie no generlanie na jednej kartce papieru opicac siebie i troche swoja rodzine bo ten lst to jest kryterium wyobru dla rodziny nie dla orgnizacji czy cie chce czy nie.
-
Mateusz Gugałka
>in da usa :) napisała:
>Hmm co do listu do host rodziny no to genelranie musisz
>zaprezentowac siebie powiedziec cos o sobie twoje
>zainteresowania i czego nap bardzo nie lubisz robic
>powiedziec cos o sowjej rodzinie no generlanie na jednej
>kartce papieru opicac siebie i troche swoja rodzine bo ten
>lst to jest kryterium wyobru dla rodziny nie dla orgnizacji
>czy cie chce czy nie.
ja już nie pamiętam co pisałem; ) ale pamiętam, że była taka zasada, żeby starać się nie powtarzać tego co było we wcześniejszej części tej aplikacji; ) czyli zainteresowań niby powinno sie unikać :) -
-
-
Anonim
ja też opisywałam jak spędzam wolny czas. przy okazji dodałam czemu mieliby mnie wybrać i co w zamian mogłabym im zaoferować.
mi powiedzieli, że oni lubią jak w listach jest jakaś zachęta, czemu wybrać akurat tę a nie inną osobę:)
-
tak naprawde to mozna tam napisac cokolwiek :p i tak najwieksza wartosc ma ta cała sria beznadziejnych pytan mimo ze organizacja twierdzi ze list sie najbardziej liczy; ] no i ladne usmiechniete zdjecie lol
-
Mateusz Gugałka
>tak naprawde to mozna tam napisac cokolwiek :p i tak
>najwieksza wartosc ma ta cała sria beznadziejnych pytan
>mimo ze organizacja twierdzi ze list sie najbardziej liczy
>;] no i ladne usmiechniete zdjecie lol
o tym zdjęciu też mi mówili; ) musiałem na siłę pokazywać zęby na zdjęciach i ogólnie wyglądać na super wesołego :D -
ja to olałam i zrobilam sobie normalne zdj jak do legitymacji :P Ale teraz mi sie zmienio i mam "amerykanski usmiech" czyli szczeze sie jak amerykanie do kazdego zdj haha
-
Anonim
>ja to olałam i zrobilam sobie normalne zdj jak do
>legitymacji :P Ale teraz mi sie zmienio i mam "amerykanski
>usmiech" czyli szczeze sie jak amerykanie do kazdego zdj
>haha
Masz świetne zdjęcia z USA.Do jakiego miasta trafiłaś?;) -
>...Sarah... napisała:
>Masz świetne zdjęcia z USA.Do jakiego miasta trafiłaś?;)
Miasta? haha no powiedzmy miasteczka; ] Gardner, Kasnas (ok 20 mil od Kansas City) ciezko znalesc na mapie ale jest fantastycznie tzn nie miejsce bo chyba nie mozna sobie wyobrazic bardziej nudnego stanu niz Kanasa ale ludzie. Ludzie rewelacja!!
-
Olla
>...Sarah... napisała:
>>in da usa :) napisała:
>>ja to olałam i zrobilam sobie normalne zdj jak do
>>legitymacji :P Ale teraz mi sie zmienio i mam "amerykanski
>>usmiech" czyli szczeze sie jak amerykanie do kazdego zdj
>>haha
>
>
>Masz świetne zdjęcia z USA.Do jakiego miasta trafiłaś?;)
to co saruś składamy??:) -
Anonim
-
Olla
zartujesz co tydzien 10zł i na miesiac wyjdzie ci 40 i krucej zbieranie <lol2>