Rok w USA [539]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • KOSAnia

Gdzie czuliście się najlepiej? Jest jakieś miejsce, które wam się najlepiej kojarzy? Dla mnie genialny był wyjazd na tydzień do Colorado na narty z innymi exange students. Nareszcie jakaś sensowna zabawa i można było poszaleć.
  • Seattle82m

Generalnie wszedzie w Stanach jest ladnie i mozna sie dobrze bawic. Trudno o jedno ulubione miejsce. Nawet w Polsce ciezko bylo by mi wskazac jedno ulubione miejsce, jest takich miejsc duzo.
  • :)

Faktycznie ciezko powiedziec bo w USA jest duzo ladnych i fajnych miejsc, mi bardzo podoba sie w bostonie i nad niagara ale tak naprawde to w kazdym miescie znajdzie sie cos godnego uwagi
  • Anonim

Katedra Narodowa w Waszyngtonie, DC. ogolnie przepiekne lasy Virginii + cudne kolorowe kamieniczki na Georgetown :)
  • Anonim

bc, colorado
  • ven

Irvine, California!!!:))))) za absolutnie wszystko i Sun Valley, Idaho:)))) za widoki podczas jazdy na nartach i spotkania Demi Moore;d;d;d
  • RogaLL™

a ja polecam na weekendowy chillout UP/ Michigan :) coś bardziej dla płci męskiej; ) polowania,imprezy,biegi na orientacje; d

zajebistre miejsce i atmosfera
  • Sobczy

Mississippi haaha
| |

Zapraszam wszystkich, którzy byli, są teraz lub planuja wyjazd do USA w ramach programów Acadamic...

Fotki

Miejsca grona (0)