-
Michallus
Po wcześniejszym wątku założonym przez D@$K! teraz jest szansa wypowiedzenia się co myslicie o soobach paląćych i ogulnie o naktorykach -
Klaudia
narkotyki??? hmm.. dziadostwo.. nie wiem co niektorzy w tym widzą.. co im to da?? nie dosc ze stracą kase to jeszcze pozniej im odpierdala na maxa!! dla mnie to bez sensu.. nie wiem jak dla was... -
Młody.
-
Meredith
Nie próbowałam i nie mam zamiaru. Nie widzę w tym nic, co może mi zaimponować, bądź pomóc w rozwiązywaniu wszelkich problemów...zwykłe marnowanie sobie życia jak dla mnie.
-
-
Martool.
>Michallus napisał
> Po wcześniejszym wątku założonym przez D@$K! teraz jest
>szansa wypowiedzenia się co myslicie o soobach paląćych i
>ogulnie o naktorykach
Dobrze, że dla niektórych osób szkoła zbliża się wielkimi krokami.
A co do narkotyków to zgadzam się z poprzednikami. -
Paulina.
Też popieram osoby nade mną:) Narkotyki są do dupy! I nigdy nie zamierzam spróbować ich!
A.... czy w ogóle jest tu ktoś kto zażywa narkotyki lub kiedykolwiek spróbował?? -
Klaudia
-
am
-
o papierosach i ogolnie o narkotykach? wtf?! dla Ciebie papierosc, a narkotyk to to samo? no to powodzenia i krzyzyk Ci na droge.
-
Anonim
papieros w pewnym stopniu też jest narkotykiem...może nie tak samo mocnym jak np. hera...ale jest... -
no jest. ale
1. temat o papierosach juz jest.
2. zapal sobie papierosa, a daj sobie w zyle. czuc roznice, nie? -
Anonim
narkotyki to nie tylko te , co sie w zyle daje;/ wiec nie podsumowuj tego stwierdzeniem " daj sobie w zyle" ... jak mnie to wkurza.. -
am
>Kamcia. napisała:
>narkotyki to nie tylko te , co sie w zyle daje;/ wiec nie
>podsumowuj tego stwierdzeniem " daj sobie w zyle" ... jak
>mnie to wkurza..
Dziewczyno, chodziło tylko o porównanie.
Jezeli nie pasuje Ci owe sformułowanie, to zastąp "daj sobie w zyle", innym 'srodkiem'. Wyjdzie,praktycznie, na to samo -.-' -
dokladnie.
zrobic to za Ciebie? no wiec:
2. zapal sobie papierosa, a daj sobie w zyle, wez pigule, zajaraj cos mocniejszego, wciagnij nosem. czuc roznice, nie? -
Anonim
-
elizkα.
lekarstwo. chyba na poprawienie humoru i zapomnienie o wszystkim co złe. -
Michallus
hmm wiesz co draco? Tobie tu chodzi o morfinę itp. a my mówimy o gówniarzach którzy popalają marichuanę za śmietnikiem na przerwach albo w domu w piwnicy :D. Niestety znam takich ludzi i widac zmianę w zachowaniu osoby która pali od dłuższego czasu. Pomijając to że zaczyna się zmieniac psychicznie zaczyna tez fizycznie. Zaczyna siwieć i psują jej się zeby. Jeśli ktos słucha hip hopu może często usłyszeć mocno ochrypły głos u jednego z wykonawców. Taki na taki ochrypły głos mówi się PRZEPALONY. -
Michallus
>Marta napisała:
>>Michallus napisał
>> Po wcześniejszym wątku założonym przez D@$K! teraz
>jest
>>szansa wypowiedzenia się co myslicie o soobach paląćych
>i
>>ogulnie o naktorykach
>
>Dobrze, że dla niektórych osób szkoła zbliża się
>wielkimi krokami.
>
>A co do narkotyków to zgadzam się z poprzednikami.
Oj marta
czego tak ostro. Późno pisałem posta i trochę błędów strzeliłem. Zapomniałem się. Wyluzuj dziewczyno -
o czlowieku. myslalem, ze masz na mysli jakies dragi czy here, a Ty wyjezdzasz z ziolem. o_O
-
Michallus
wiesz , jak gadamy szczerze to przecież maryśka jest wszędzie. Co ty myslisz ze hera albo koka to są tylko narkotyki? Człowieku przecież sama trawka jest niebezpieczna. To ona jest najtańsza i to ją najłatwiej dostać. Przecież 70% narkotyków zażywanych w Polsce to właśnie marihuana. Ale jak juz sie rozgadaliśy to widzę że w temacie jesteś :D, wieszw sumie masz racje marihuana nie niszczy aż tak bardzo jak inne syfy, tyle że po niej masz takie same schizy jak po czymś innym tyle że o wiele krócej. Ja pamiętam że jak się spaliłem maryśką koledzy mnie trzymali bo chciałem uderzyc koleżankę, za to że coś się pluła do mnie. Ogólnie w narkotykach jest złe to że najczęściej tracisz samokontrolę i wtedy możesz wyrządzić krzywdę innym
|
|
Serdecznie witamy na gronie rocznika 1992! :) Kilka zasad: 1. Nie spamować! 2. Nie zakładać ...
Miejsca grona (1)
-
The Shot Polna , Warszawa
- Dodaj miejsce