Rock, Hard Rock [957]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Dorwałem ostatnio ich składankę "The best of" i tak naprawdę dopiero teraz mogę powiedzieć, że "odkryłem" ten zespół. Wcześniej kojarzyłem tylko takie hity jak "Roxanne", "Every breath you take" czy "Walking on the Moon". A tu się okazało, że każdy jeden utwór jest świetny. Wymienię może kilka - "Wrapped around your finger", "So lonely", "Every little thing she does is magic"... Polecam każdemu - posłuchajcie i oceńcie (chociaż pewnie i tak wszyscy już znają, tylko ja jestem 20 lat za Murzynami; -)).
  • Grono.Net

szczerze mowiac srednio lubie :P ale moze po prostu jestem zepsuty przez troche mocniejsze brzmienia...... :]
    a z nie-mocniejszych to ostatnio mi sie cos Muse spodobal szczegolnie z plytki "Absolution"
    co tam wiecej... aha, nie moglem przegapic nowego "dzieła" rodzimego Acid Drinkers: "Rock is not enough" - polecam jak najbardziej
    calkiem ciekawie tez wyglada i brzmi akustyczna plytka Godsmacka "The Other Side"
    z nowosci (co prawda z 2003) to jeszcze "Hate Crew Deathroll" zespolu Children Of Bodom, calkiem calkiem ale raczej dla pasjonatow tego typu brzmien
    a w chwilach wolnych (egzaminy tuz-tuz :]) wysluchuje sobie starszych i nowszych plytek P.O.D
  • Anonim

No zauważyłem, że lubisz raczej ostrzejszą muzę :-) Pracownicze Ogródki Działkowe też lubię - po prostu dobrze grają. Muse znam w sumie tylko jeden utwór, a Children of Bodom to zdaje się metal? Wstyd się przyznać, ale Acid Drinkersów nie znam w ogóle. Kurde, wychodzi na to, że nieźle zacofany jestem :-/
| |

Nie dance, nie pop, nie rap nam jest w smak. Rock - to w muzie milowy krok; -) (c) forest

Fotki

Miejsca grona (1)