• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ア シ アtooFly

ktos byl na konciercie Williams'a w PL?
  • Grono.Net

Niestety nie byłem :(. Podobno było fajnie ^^. Pozdrawiam.
  • Anonim

Ja byłem oczywiście :)
  • Błażej Pyrka

Cześć! Ja byłem na koncercie Williamsa w Polsce :)
  • ア シ アtooFly

no to opowiadajcie jak było.... w mediach jakoś nadzwyczaj mało informacji na ten temat, relacji itd... jakie wrażenie? jakie kontakt miał RW z publicznością?
  • Anonim

Jak to jaki, świetny; ) Łezka się w oku kręci, jak się sobie przypomina jego słowa 'Kocham Polskę' :) Aaaach... to było to...
  • Madzia

a Wy o tym koncercie w katowickim Spodku ? kurka niebyłam :( niestety ale mam koncert nagrany ... radio zet transmitowało ma żywo i ehhhh ludzie się (chyba) świetnie bawili :)))
  • Grono.Net

Ja tam sobie to wynagradzam DVD "Swing when you're winning" :P Zaczapisty koncert.
  • Błażej Pyrka

Madziu, radio zet (o czym sam się niedawno dowiedziałem), transmitowało koncert z Knebworth, niestety...
  • Madzia

nie ... na bank to był koncert z Katowic !! przecież Robbie tam nawet starał się mowic po polsku, ludzie mu odpowiadali ... to był na bank tan koncert bo jeszcze pamietam ze siedziałam przy radiu i sie zastanawiałam czemu nie pojechałam ! mieszkam stosukowow niedaleko Katowic ... Zetak wtedy taki rozgłos temu koncertwi robiła !! to na bank był ten koncert :] pozdrowka
  • Anonim

Hyhyhy... a ja mam DVD z koncertu w Knebworth :] Jest po prostu świetne. Każdy fan RW powinien je mieć; )
  • Hola

Madzia dobrze mowi, to byl koncert z Katowic. Lecz nie na zywo ale z pewnym poslizgiem transmitowany aby umilic czas ludziom wracajacym do domu z koncertu...

:)
  • Klata

Czyli polecasz ten koncert. Qurka musze sobie coś takiego załatwić. Uuuu, bo ja nie widziałam żadnego jego koncertu.
  • PHILO DANGER POWERS

TAK JAK NIE MOGE SLUCHAC W DOMU POPU TO KONCERT W KOLONII W 2002 I KONCERT NA DVD LIVE AT KNEBWORTH MNIE PRZEKONALY. DOBRY ZIOM NI MA CO:P
  • magdita

Ja mam troche inne zdanie - chyba ze dali tylko kawalki z Katowic - sluchalam wracajc do domu i glowe bym dala, ze to bylo Knebworth, ktorego wtedy sluchalam na okraglo...
  • Anonim

Ten wyjazd do Katowic (oczywiście łącznie z koncertem) był jednym z najlepszych w moim życiu.
    Byłam na koncercie z moim chłopakiem i spędziliśmy romantyczny weekend w Katowicach.
    A koncert.........mmmmmmmm rewelacja.
    chociaż uważam,że Robbiś powinien być cieplej przyjęty przez publiczność.
    Jak Robbie się pożegnał to nikt nawet Go nie wołał na drugi bis tylko wszyscy się odwrócili na pięcie i wyszli.
    Ale wrażenia super, wielki show i Robbie bardzo sympatyczny (myślałam ,że jest wyższy niż jest). Uwielbiam Go bardzo i na pewno pójdę na Jego koncert jeśli przyjedzie do Polski.
  • Alida

ja koncert nagralamz Zetki a raczje ktos kto byl wtedy w domu i jest to na 100% z Knebworth konzii

btw krzyczelismy na bis glosno i wyraznie ale chyba za krotko :/

no nic teraz now atrasa i nowe przezycia- niestety poza naszymi granicami
  • Yuli

ja ogladalam jakis koncert na dvd, ktory jest podobno uniakatem,ale nie pamietam gdzie on wtedy byl,bardzo mi sie podobal, bo Robbie wydziwial rozne rzeczy,moze wiecie co to za koncert jak wzial dziewczyne na scene ona Go wziela za tylek a On ją za cycka hehe :-) czekam na odpowiedz.
  • Alida

twnm koncert jest nmajlepszy ze wszytskich- "Life at Knebworth " własnie z 2003
  • Sylw

o, a ja uwielbiam koncertową płytkę Robbie'ego. Jest przewspaniała. Zawarte są na niej całe jego emocje i... o Boże, koniec bo się zaraz rozczulę;))
  • 1
  • 2
| |

Grono dla każdego fana Robbiego Williamsa. Fani Robbiego łączmy się !

Miejsca grona (0)