-
Anonim
-
♪Mala
Alicia Keys, Lauryn Hill,Usher(mowcie co chcecie...koles ma talent,nie ma co!)..and many more... ale chwilowo nie chce mi sie myslec...
aha Erykah Badu, Angie Stone i Floetry -
Ifetemi
Jeszcze kilka innych: Kelis, Olivia, Ciara, Amerie... i chłopcy - cudowny Mario Winans (I don't wanna know... najbardziej poruszający kawałek który nagrał facet... moim zdaniem oczywiście!), Akon (jak on śpiewa "Mr Lonely"...to normalnie też mi się płakać chce!) -
Ifetemi
-
-
Ewa
-
Grono.Net
wszystkie ktore juz zostaly wymienione:D i dokladam jeszcze Angie Stone:D -
Anonim
zgadzam sie z Kaja...wszystkich ktorych juz wymieniliscie strasznie lubie; P -
Grono.Net
o sory Angie juz jest:D a Usher'owi oprocz spiewania swietnie wychodzi tanczenie:DD tez bym mowila wszem i wobec ze jestem najlpesza tancerka gdybym umiala tak wywijac jak on:D -
Anonim
-
Grono.Net
Pewnie:DD te poczucie rytmu te kroczki:D...ehhh:D Justin to przy nim cienias:P -
Anonim
Justin to dla mnie wogole jest cienias:]Usher jest rewelacyjny ale juz mu sodówka do głowki strzelila:] -
Grono.Net
Niestety jak kazdemu artyscie:/ a szkoda:/ bo przez kase mnostwo artystow zmienia swoj image. -
Anonim
na poczatku lubilam bardzo Beyonce...ale teraz mnie wkurza,zrobila sie taka gwiazdeczka;/
przynajmniej takie wrazenie sprawia:P -
hmmm Beyonce chyba nie musi udawać gwiazdeczki, bo kto jak kto ale ona jest gwiazda:) ja ja bardzo lubie, mimo ze to wlasciwie taki pop r'n'b. za to na najwyzszym poziomie - i muzyka i teledyski i image...
-
Anonim
-
-
Anonim
mnie tez wkurza..chociaz kiedys mialam faze na jej piosenke "afrodisiac" na szczescie mi minelo:P -
Ifetemi
Zgadzam się z dziewczynami co do tańca Ushera! Jest niepowtarzalny! A co do śpiewających - tańczących dziewczyn to Mya jest jeszcze świetna! (Teledysk "My love is like....wooo") -
Grono.Net
Beyonce nagrala calkiem niezla plyte...fajne rytmy takie do potanczenia:D a Brandy juz w ogole nie slychac.a to ze gwaizdeczka z niej to fakt:P -
Grono.Net
Pola....!kurde wiesz jak jest:D normalnie strzal w 10:D Mya tez mnie zszokowala w "my love is like..woo":D nawet sciagnelam sobie ten teledysk:D