R'n'B/ Soul [1492]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

wpisujcie kandydatów; ) Wg. mnie Alicia Keys, Beyonce & Ashanti.
  • ♪Mala

Alicia Keys, Lauryn Hill,Usher(mowcie co chcecie...koles ma talent,nie ma co!)..and many more... ale chwilowo nie chce mi sie myslec...

aha Erykah Badu, Angie Stone i Floetry
  • Ifetemi

Jeszcze kilka innych: Kelis, Olivia, Ciara, Amerie... i chłopcy - cudowny Mario Winans (I don't wanna know... najbardziej poruszający kawałek który nagrał facet... moim zdaniem oczywiście!), Akon (jak on śpiewa "Mr Lonely"...to normalnie też mi się płakać chce!)
  • Ifetemi

I oczywiście Blu Cantrell - dla mnie jedna z królowych!
  • Ewa

jak dla mnie Kelis, Erykah Badu, Amerie.
  • Grono.Net

wszystkie ktore juz zostaly wymienione:D i dokladam jeszcze Angie Stone:D
  • Anonim

zgadzam sie z Kaja...wszystkich ktorych juz wymieniliscie strasznie lubie; P
  • Grono.Net

o sory Angie juz jest:D a Usher'owi oprocz spiewania swietnie wychodzi tanczenie:DD tez bym mowila wszem i wobec ze jestem najlpesza tancerka gdybym umiala tak wywijac jak on:D
  • Anonim

Usher jesli chodzi o taniec to zdecywoanie jest mistrzem :]
  • Grono.Net

Pewnie:DD te poczucie rytmu te kroczki:D...ehhh:D Justin to przy nim cienias:P
  • Anonim

Justin to dla mnie wogole jest cienias:]Usher jest rewelacyjny ale juz mu sodówka do głowki strzelila:]
  • Grono.Net

Niestety jak kazdemu artyscie:/ a szkoda:/ bo przez kase mnostwo artystow zmienia swoj image.
  • Anonim

na poczatku lubilam bardzo Beyonce...ale teraz mnie wkurza,zrobila sie taka gwiazdeczka;/

przynajmniej takie wrazenie sprawia:P
  • magda m.

hmmm Beyonce chyba nie musi udawać gwiazdeczki, bo kto jak kto ale ona jest gwiazda:) ja ja bardzo lubie, mimo ze to wlasciwie taki pop r'n'b. za to na najwyzszym poziomie - i muzyka i teledyski i image...
  • Anonim

co fakt to fakt:]ale i tak mnie wkurza:]
  • magda m.

hehe spoko, mnie np. wkurza Brandy.
  • Anonim

mnie tez wkurza..chociaz kiedys mialam faze na jej piosenke "afrodisiac" na szczescie mi minelo:P
  • Ifetemi

Zgadzam się z dziewczynami co do tańca Ushera! Jest niepowtarzalny! A co do śpiewających - tańczących dziewczyn to Mya jest jeszcze świetna! (Teledysk "My love is like....wooo")
  • Grono.Net

Beyonce nagrala calkiem niezla plyte...fajne rytmy takie do potanczenia:D a Brandy juz w ogole nie slychac.a to ze gwaizdeczka z niej to fakt:P
  • Grono.Net

Pola....!kurde wiesz jak jest:D normalnie strzal w 10:D Mya tez mnie zszokowala w "my love is like..woo":D nawet sciagnelam sobie ten teledysk:D