RKS Skra Warszawa [142]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • China ^^

Co o nim sadzicie... i czy myślicie ze poprawi znacznie warunki jakie u nas panują??:>
  • Anonim

no narazie JA przynajmniej nie widzialem zadnych rezultatow z wyjatkiem zakupu korkow :D
  • I hAvE sOuL oF a DeViL];-)

słyszałem że mamy sponsora;P a co to wogule za firma i czym ona sie zajmuje??
  • Anonim

zaejbiscie duża firma - developer budowlany. nazywa sie jakos buygones immobiler czy jakos tak.. no laczki mamy i koszulki,ale póki sekcja nasza nie odłączy się od tego bałaganu na skrze, to niewiele da nam ten sponsor, bo prawie wszystko zgarnia komornik :(
  • China ^^

ale jedeyne wyjście żeby sie odłączyć od tego bałaganu musieli byśmy mieć własne boisko..tylko jak to zrobić??
  • Anonim

a moze wejsc w układ z huta... ani i tak nie uzywaja tego boiska a słupy sa... tylo dojazd raczej chujowy:/
  • China ^^

dla kogo chujowy dla tego chujowy :D ale wątpie żeby sie zgodzili...pewnie guuuuuuby hajsu by za to chcieli:/
  • Wariat/ obecnie Niedźwiedź :)

Z tym że na hucie juz od dawna nie ma słupów a boisko przypomina pastwisko więc jedyne co tam można to barany pasać :)
  • China ^^

NIe no teraz nie mamy już powodu zeby szukac boiska ale mimo wszystko dzięki Tomczyk za info :D
    pozdro grubasie:D
  • Sam Bóg

Siema wszystkim!

Ja chciałem spytać, czy mogę trenować RUGBY? :D
    Mam 19 lat, 11 miesięcy i 4 dni.. Moje zaburzenia psychiczne są nie potwierdzone przez lekarza, więc kontakt z ludźmi jest dopuszczalny; ] Jestem zaszczepiony oraz dobrze odżywiony - masa rośnie w miarę jedzenia; D Na koniec pozdrawiam Twoją starą oraz w związku z tematem wątku - szukam sponsorki; P

Do zobaczyska :D
  • .:Katherina:.

co jak co, ale obecny zarząd nie pozwoli SKRZE zginąć !!!

PS. powodzenia na meczu w sob!!! Pokażcie, jak powinno się grać w RUGBY =]
| |

Grono zrzeszające obecnych jak i bylych zawodników klubu. Mile widziani na gronie kibice drużyn...

Fotki

Miejsca grona (0)