-
Co o nim sadzicie... i czy myślicie ze poprawi znacznie warunki jakie u nas panują??:>
-
Anonim
no narazie JA przynajmniej nie widzialem zadnych rezultatow z wyjatkiem zakupu korkow :D -
I hAvE sOuL oF a DeViL];-)
słyszałem że mamy sponsora;P a co to wogule za firma i czym ona sie zajmuje?? -
Anonim
zaejbiscie duża firma - developer budowlany. nazywa sie jakos buygones immobiler czy jakos tak.. no laczki mamy i koszulki,ale póki sekcja nasza nie odłączy się od tego bałaganu na skrze, to niewiele da nam ten sponsor, bo prawie wszystko zgarnia komornik :( -
-
ale jedeyne wyjście żeby sie odłączyć od tego bałaganu musieli byśmy mieć własne boisko..tylko jak to zrobić??
-
Anonim
a moze wejsc w układ z huta... ani i tak nie uzywaja tego boiska a słupy sa... tylo dojazd raczej chujowy:/ -
dla kogo chujowy dla tego chujowy :D ale wątpie żeby sie zgodzili...pewnie guuuuuuby hajsu by za to chcieli:/
-
Wariat/ obecnie Niedźwiedź :)
Z tym że na hucie juz od dawna nie ma słupów a boisko przypomina pastwisko więc jedyne co tam można to barany pasać :) -
NIe no teraz nie mamy już powodu zeby szukac boiska ale mimo wszystko dzięki Tomczyk za info :D
pozdro grubasie:D -
Sam Bóg
Siema wszystkim!
Ja chciałem spytać, czy mogę trenować RUGBY? :D
Mam 19 lat, 11 miesięcy i 4 dni.. Moje zaburzenia psychiczne są nie potwierdzone przez lekarza, więc kontakt z ludźmi jest dopuszczalny; ] Jestem zaszczepiony oraz dobrze odżywiony - masa rośnie w miarę jedzenia; D Na koniec pozdrawiam Twoją starą oraz w związku z tematem wątku - szukam sponsorki; P
Do zobaczyska :D -
.:Katherina:.
co jak co, ale obecny zarząd nie pozwoli SKRZE zginąć !!!
PS. powodzenia na meczu w sob!!! Pokażcie, jak powinno się grać w RUGBY =]