Szkoła Tańca Riviera [1703]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ada

Ktos jest z grupy Jasmin :)
  • Anonim

Taniec brzucha... Hmm, zapowiada się ciekawie i chętnie bym się zapisał! Tylko która lepsza Jaśmin czy Basia?
  • Farida

Witam! Ja zaczynam u Jasmin! Grupa początkująca we wtorki o 17.00!! Kto kiedy u kogo i jaka grupa?
  • Anonim

to może i ja był do niej poszedł...
  • Anonim

ja uwilebiam! podobno riveira jest nastawinona na tance tego typu a ja najbardzije lubie to tanczyc 'lationo etc] gdzie ta szkola jest?
  • candy perfume girl

metro politechnika :)
  • Anonim

Ha! To będzie takie podniecające! Nauczę się tańczyć, a wokół mnie będą machać swymi brzuchami długonogie lasencje!
  • Justyna

oj żebyś się nie zdziwił :P
  • Anonim

zdziwić się? zdziwię się, jeśli nie będą machać brzucahmi, a tyłkami... Ale to chyba przyjemne zdziwienie:D
  • Agata

szkoda tylko że nie ma Brązu prowadzonego przez Basię Ilczuk... mimo, iż podoba mi sie styl Jasmin i jej sposób nauczania to wolałabym u Basi kontynuować naukę
  • (;KaRoLa:)

A w jakie dni chodzisz bo ja tez jestem z grupy Basi??
  • Maja

przecież taniec brzucha jest tylko dla kobiet:> więc co Ty, Ciupaku, kombinujesz?:>
  • Julka...

Na wrzesień zapiszę się tu na taniec brzucha; > Ale, że do 18-tki mi parę miesięcy brakuje to chyba krzywdy mi za to nie zrobią i zezwolą?; D Wybaczcie, jeśli kogoś tym powaliłam, ale zwyczajnie do żadnej szkoły tańca JESZCZE nie należałam... Napisze mi może ktoś, czy fajne są te zajęcia? Parę info w necie się znalazło, ale to wszystko ogólnikowo jest...
  • Anonim

ze mną w rivierze w grupie byly 2 piętnastolatki nie wiem czemu przjemujesz się wiekiem?
  • Cini

Dziewczęta!
    w związku z wczorajszą imprezą w stodole i zamieszaniem ze zdjęciami proponuję następujące rozwiązanie: założyłam konto na wp, login: beledi
    na to konto wysyłajcie zdjęcia, które macie, a hasło to 2006taniec
    dzięki temu każda z nas będzie mogła sobie ściągnąć fotki w prosty sposób:) ja dziś jeszcze postaram się wysłać swoje:)
  • olsko

wysłane :)
  • An آنا/ آنيا

To że nie masz skończonych 18 lat nie będzie żadnym problemem. Ja w rivierze chodze na taniec brzucha od roku i jestem bardzo zadowolona. Tańcze u Diany Yousseif i uważam, że jest świetną instruktorką a na Jej zajęciach panuje bardzo miła i cepła atmosfera. Więc jak najbardziej polecam Ci zajęcia właśnie u Niej. Pozdrawiam i powodzenia:)
  • An آنا/ آنيا

Te zdjęcia co miałam wysłałam.
    Pozdrawiam:)
  • olsko

w Rivierze można chodzić od 15 lat :)
  • Cdn... (BDM)

ja chodze od wrzesnia a jak sie zapisywalam to mialam 14 lat :)
  • 1
  • 2