- 1
- 2
-
Ada
-
Anonim
Taniec brzucha... Hmm, zapowiada się ciekawie i chętnie bym się zapisał! Tylko która lepsza Jaśmin czy Basia? -
Farida
Witam! Ja zaczynam u Jasmin! Grupa początkująca we wtorki o 17.00!! Kto kiedy u kogo i jaka grupa? -
Anonim
-
-
Anonim
ja uwilebiam! podobno riveira jest nastawinona na tance tego typu a ja najbardzije lubie to tanczyc 'lationo etc] gdzie ta szkola jest? -
candy perfume girl
-
Anonim
Ha! To będzie takie podniecające! Nauczę się tańczyć, a wokół mnie będą machać swymi brzuchami długonogie lasencje! -
Justyna
-
Anonim
zdziwić się? zdziwię się, jeśli nie będą machać brzucahmi, a tyłkami... Ale to chyba przyjemne zdziwienie:D -
Agata
szkoda tylko że nie ma Brązu prowadzonego przez Basię Ilczuk... mimo, iż podoba mi sie styl Jasmin i jej sposób nauczania to wolałabym u Basi kontynuować naukę -
(;KaRoLa:)
-
Maja
przecież taniec brzucha jest tylko dla kobiet:> więc co Ty, Ciupaku, kombinujesz?:> -
Julka...
Na wrzesień zapiszę się tu na taniec brzucha; > Ale, że do 18-tki mi parę miesięcy brakuje to chyba krzywdy mi za to nie zrobią i zezwolą?; D Wybaczcie, jeśli kogoś tym powaliłam, ale zwyczajnie do żadnej szkoły tańca JESZCZE nie należałam... Napisze mi może ktoś, czy fajne są te zajęcia? Parę info w necie się znalazło, ale to wszystko ogólnikowo jest... -
Anonim
ze mną w rivierze w grupie byly 2 piętnastolatki nie wiem czemu przjemujesz się wiekiem? -
Cini
Dziewczęta!
w związku z wczorajszą imprezą w stodole i zamieszaniem ze zdjęciami proponuję następujące rozwiązanie: założyłam konto na wp, login: beledi
na to konto wysyłajcie zdjęcia, które macie, a hasło to 2006taniec
dzięki temu każda z nas będzie mogła sobie ściągnąć fotki w prosty sposób:) ja dziś jeszcze postaram się wysłać swoje:) -
olsko
-
An آنا/ آنيا
To że nie masz skończonych 18 lat nie będzie żadnym problemem. Ja w rivierze chodze na taniec brzucha od roku i jestem bardzo zadowolona. Tańcze u Diany Yousseif i uważam, że jest świetną instruktorką a na Jej zajęciach panuje bardzo miła i cepła atmosfera. Więc jak najbardziej polecam Ci zajęcia właśnie u Niej. Pozdrawiam i powodzenia:) -
An آنا/ آنيا
-
olsko
-
Cdn... (BDM)
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Resko
- Załóż własne grono tematyczne