-
Doda
No najwyzszy czas wpisywac sie kto gdzie u kogo uczy badz uczyl sie tanczyc... Oczywiscie wstep dozwolony tylko tancerzom Riviery:)
no to ja bede pierwsza
17-18.30 srody Kamil na razie poziom poczatkujacy...
p.s a na marginesie, jest chetny zeby jeszcze ze mna zdawac srebro przed wakacjami? -
Anonim
-
Doda
hmmm świeci pustkami to nasze grono... gdzie jestescie studenciaki z Riviery? albo raczej kursanci? -
Doda
hmmm zrobilam reklame na wszystkich tanecznych gronach... moze wkrotce zawitaja do nas pozostali.... nie wierze ze wsrod paru tysiecy kursantow tylko 3 zalogowana jest an tym serwerze;))) -
-
~~Moniś~~®
18-19 wtorki i piątki u Ani Strzeleckiej - taniec nowoczesny :)
na razie poczatkująca, ale nie zamiarzam rezygnować z dalszej nauki :) -
♥ Krzysiek ♥
To dla ciebie Dorotko tez się tu dopisze; -) :*
15:30-17 piątki Towarzyski z Anetą 2 sem, 1 sem z Agatą -
Kasia
-
Anonim
-
Julia
-
Doda
ooo fajnie fajnie nowi ludzie, no prosze jaka ja mam sile przebicia... ale posciagajcie jeszcze troche;))) -
hania
-
Eliza .Am
ja z anią strzelecką w soboty rano - i jest miodzio:) poziom nie wiem jak sie nazywa ale oczywiście jest boski (jak od wrzesnia to chyba początkujący, nie;) -
Anonim
-
Doda
-
...
-
Kaś
piatki 19.15 nowoczesy poczatkujacy u Ani Strzeleckiej jest suuuper i napewno w przyszłym roku tez mnie tam nie zabraknie :D -
Anonim
ja z anią strzelecką w soboty na 11. 30. a ostatnio także w poniedziałki i w czwartek przyszły, no i na imprezie nasz występ :P
a poziom? hym. mój początkujący - całej grupy chyba wyżej. nie ma to jak umiejętność uczenia się. -
Justyna
-
Calipso
Pozdrawiam milosnikow tanca :)
ja chodze od trzech semestrow na towarzyski (Robert), obecnie poniedzialki 20:45-22:15.
-
Anna
NoWoCzEsNy u Ani Jujki! :D początkujący,pon/pt 16:15-17:15 :) p.s.POLECAM! :)) mam nadzieję,że po wakacjach spotkam się razem z Wami w Rivierze...
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Resko
- Załóż własne grono tematyczne