Rimini [418]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Aleksandra y Larry

Ja nigdy nie zapomne ulicy San Salvador, moze to banalne, ale fajne spacerki sobie urzadzalismy po tej uliczce wieczorami :) Naturalnie Coconuts - fajny klubik przy porcie no i ten obok ze strony plazy. Nasz bar z fajna muza i statek Bella Rimini :) lol Delfinki byly fajne. Odbiegajac od samego Rimini, zajebiscie mi sie wchodzilo pod ogromna gore w San Marino, no i KATUN w Mirabilandii :) Aaaa i po tych wakacjach mam sentyment do scigaczy :) ale konkretnie do takiego jednego :)
  • Marta

nio i Mario i Maxik
  • Anonim

Mi w Rimini najbardziej podobało się Altromondo... No i oczywiście Katun w Mirabilandi był wspaniały... Wakacje w Rimini były chyba najfajniejsze w moim życiu...
  • Anke

hehe...nooo....wejście na górę San Marino było niezłe...zwłaszcza, że miałam siatę pełną alkoholu na ramieniu! myślałam , że pęknę!!!
    no i okazało się, że jednak jestem czarownicą ( kurde...nawet jakby się mocno zahwiać, to i tak nie ma bata, żeby spaść z tego przesmyku!!!!! ). fajnie było w Carnaby, w Ricky Pizza mają strasznie sympatyczną obsługę, wesoło i śmiesznie jest na deptaku w Miramare :O), ale i tak nic nie przebije błękitu morza...dżizys...jak ja to zobaczyłam...!!! myślałam, że się posikam ze szczęścia! ehhh...
  • Aleksandra y Larry

Ja z Marta tez tak uwazamy ze wakacje w Rimini jak dotąd byly naszymi najpiekniejszymi wakacjami :) Zobaczymy jakie teraz beda :D
  • Marta

mimo ze jedziemy teraz kazda gdzie indzie to itak bedziemy sie kontaktowac i przezywac wakacje razem a do rimini to napewno jeszcze wrocimy ola przeciez musimy jeszcze isc na tego homara prawa...........
  • Aleksandra y Larry

Tak wiem ten Homar, trzeba go skosztować i to koniecznie tam !!!
  • Ew

w Rimini są extra plaże..... :D
  • Marta

Plaże fantastyczni ludzie, super wieczorne spacerki do portu fajna starówka, imprezownie na plazy.........................
  • Aleksandra y Larry

tak klub na plazy to jest to :]
  • Aś.

Mirabilandi to z pewnością nie zapomnę...katuna i tych dwóch wind(myślam że tam umrę)

• Aleksandra y Larry

no to bylo super !!! jedziesz tak szybko do gory i spadasz wooow zajebiste ale takie cos jak Katun i Columbia jest tez w Gardaland tylko nazywa sie Blue Tornado i Space Vertigo :) a ktoś z Was ogladal policyjny pokaz ? To bylo piekne !!! no i ta kolejka Niagara, ktorą jedziesz i wpadasz do wody a jak wracasz stamtad to i przy okazji moze Cie kolejna ochlapac heeheh. Pakal tez byl dobry same since przywiozlam pozniej :)
  • W.Dzirejski

Ja byłem w Rimini w 2003 i rzeczywiście to były niezapomniane wakacje. Najlepsze w moim życiu jak do tej pory. Niesamowity klimat, tętniące życie uliczne, pogoda. Mirabilandia, Aquafan, San Marino, Wenecja, Rzym, -> RULEZ

a do tego ze wspaniałymi znajomymi. :) SUPER
  • Aleksandra y Larry

to podobie jak i moje i Marty najlepsze wakacje jak do tej pory, zobaczymy jakie teraz beda :) i znajomi tez byli super
  • ¤m

no ja w tym roku jadę do rimini. czego mam się spodziewać?
  • Anke

oooo...kochana...świetni ludzie przede wszystkim!!! jest gdzie połazić, dużo sklepików z tzw. " duperelami" ( ojjj jak one kusiły!!! :O) ), fajne imprezownie i kafejki.
    polecam lodziarnię niedaleko dyskoteki Carnaby! ( stojąc przodem do wejścia po lewej stronie na rogu ). sprzedaje tam obłędny Włoch! ( do zakochania!!! )...no przynajmniej jeszcze na początku czerwca sprzedawał ....no i lody oczywiście też są tam pyszne; O)

w Rimini dzieją się takie rzeczy, że nawet się nie spodziewasz, więc nie pytaj :O) :O) :O) !!!!

wierz mi...to będą świetne wakacje!!!!
  • ¤m

no... mam taką nadzieję:)) w sumie dawno nie byłam we Włoszech:)
  • ¤m

i jeszcze jedno: przystojni faceci?:)
  • Aś.

o i to baaardzo.....z pewnością poznasz wielu
  • Marta

Ola do ścigaczy czy do pewnego właściciela takiego motoru......................?? ?