-
Kiediska
mowilismy juz wiele razy jakie utwory bądz plyty kochamy, moze macie takie które nie przypadly wam do gustu ??
Ja osobiscie nie moge zniesc piosenki aeroplane , no poprostu nie moge ://// -
jacekmalina
-
The Happyman
Większość płyt i utworów Papryczek mi się podoba.Jeśli miałbym jednak mówić o najgorszych...cóż.. "Freaky Styley" i pierwsza płyta Papryczek czyli "Red Hot Chili Peppers". "Aeroplane"?Mnie ten utwór się bardzo podoba tak jak i cała płyta "One Hot Minute". -
kryształ górski
otherside... dziwne :)
throw away your TV- nie za bardzo na przykład :) -
-
a
nie znoszę Purple Stain, nie przepadam też za Give it Away. no i nie przemawiaja do mnie starsze ich plyty, ale słabo je znam. -
Anonim
wszystkie płyty są odjechane w kosmos! WSZYSTKIE SĄ CUDOWNE, kazda piosenka jest na swój orginalny sposób fantastyczna...Nie ma takiej, która by była "nie ten tego..." :D -
Kiediska
o mnie tez purple stain nie odpowiada, a wlasnie ze moze byc taka piosenka nie ten tego :P -
Anonim
Każdy ma prawo do swojej opinii...:P Ja pozostaje przy swoim stanowisku. -
Anonim
"Otherside"..kiedyś odrzucało mnie "Californication" .. teraz już mniej..no i "Cabron" :| -
Anonim
-
bartek.
najmniej mi przypadł do gustu kawałek z singla "fortune faded" pt"eskimo"uważam,że jest za bardzo przekombinowany. -
Kate
Jest jedna piosenka ktorej naprawde nie znoszę - "The zephyr song" czy jakoś tak z By the way... moim zdaniem ich najgorszy utwór, do reszty raczej nie mam zastrzeżeń -
Anonim
eee...no dobra...niech wam bedzie...srednio lubie "aeroplane"..:) klip też niezbyt udany.... -
Anonim
dla mnie beznadziejna jest prawie cale By The Way, ale najgorsze numery to Zephyr Song i universally speaking oraz numer, ktorego jako fan red hot'ow szczeze mowiac nigdy nie byle w stanie calego przesluchac - Cabron.
nie wiem czemu czepiacie sie aeroplane i kawalkow z One Hot Minute - zajebista plyta -
Anonim
no fakt, By the Way jakas dziwna jest
ja natomiast nie lubię utworu, jheśli można nazwać to utworem, bo to raczej jakiś jam jest- Magic Johnson. -
a
hehe... każdy nie lubi czego innego, hehe :)
zaraz polecą wióry - obym była złym prorokiem :) -
Cali })i({
Każdemu ma prawo podobac i nie podobac sie co innego z ich repertuaru. Mi osobiście wszystkie ich piosenki sprawiają przyjemnosc podczas słuchania:) -
Aleksandra
2 pierwsze płyty są takie...ciężkostrawne trochę:)
więc ja właściwie słucham Red hotów od Blooda w górę...
-
Anonim
-
Anonim
Do "Breaking the girl" nakręcili bodaj najdziwniejszy teledysk jaki widziałem, wliczając w to "Zephyr Song" i "Seven Nation Army" White Stripes :)
Z moich antytypów wymieniłbym "Aeroplane" - takie sobie, poza tym w tym kawałku słychać najlepiej, że Dave nie pasował do RHCP. Poza tym jeszcze "Porcelain" - brzmi jakby chłopaki nagrywali na ciężkim kacu i obawiali się wydać jakikolwiek głośniejszy dźwięk.
A mieszane uczucia mam względem "Me and my friends". Z jednej strony lubię ten wesoły, funkowy wrzask, a z drugiej poraża mnie całkowity brak sensu w tym kawałku :). Chociaż, w "Give it away" też ze świecą szukać jakiejś myśli przewodniej...