-
ZeFt
No wlasnie, ktora plyte najbardziej cenicie, lubicie, do ktorej najczesciej wracacie i dlaczego? -
Kiediska
chyba najlepsza dla mnie jest by the way, naprzyjemniej sie jej slucha i latwo wpadają w ucho :))) -
The Happyman
-
Grono.Net
A ja mam trzy: Blood Sugar Sex Magic, Californication i By The Way. Dodam jeszcze, że to jedyne płyty Red Hotów jakie znam. -
-
Kiediska
a ja mam wszystkie, te pierwsze mi sie nie podobaja sa bardzo funk rock , wole obecną forme zwykly poporock -
ZeFt
wlasnie zobaczylem, ze nie podalem swoich typow - ja osobiscie wole strasze pplytki. One Hot Minute, oczywiscie Blood Sugar Sex Magik. Oczywiscie lubie wszystkie, ale wymienione wyzej najbardziej. -
Grono.Net
ja mam wszystkie od Blood Sugar Sex Magic i tak samo je uwielbiam....aczkolwiek znam wiekszosc numerow z pozostałych płyt i tez sa zajebiste.
A One Hot Minute jest zdecydowanie inna o d pozostałych..mylse tutaj o Dave Navarro ,ktory wnosł cos zupelnie nowego... jest nieżłym dzikusem i jego brzmienie bywa niekiedy "mroczne"..ale przez to rownie fascyniujace!! -
ZeFt
To prawda - One Hot Minute to inny klimat, bo bez Johna, ale za ta odmiennosc ja lubie. -
Aleksandra
ja tez mam wszystkie plytki od Blooda
a te wczesniejsze sluchalam w Empiku i bylam w lekkim szoku:)
hmm
bardzo lubie Blood Sugar Sex Magic chociaz te niektore texty :0
Cala kocham bo John wrocil a ja kocham jak gra :D
a One Hot Minute ma niesamowite My friends wiec tez czesto do niej wracam
BTW jest w porzadku :D -
Aleksandra
po krotkim namysle doszlam do wniosku,ze nie mam ulubionej,bo kocham Papryczki za caloksztalt
od lat 5,5
mam nadzieje ze zareagowaliscie na apel Kiediski i juz wszyscy z Was podpisali sie pod petycja; 0 -
Little Rock and Roll Queen
Zdecydowanie Californication...pamietam ze przez 3 miesiace...od kupienia...nie sluchalam niczego innego...nie potrafilam skonczyc...!! -
melancthe
-
KillaFamila Siewca Zla
zdecydowanie blood sugar sex magic, powinni byc za to co najmniej kanonizowani -
Gazool
jak wiekszosc bloo sugar sex magic i californication, ale wszystki moge sluchac na okraglo -
Anonim
uplift mofo party plan... dlaczego? Po prostu ta zakrecona cpunska ekspansywnosc we mnie trafia! Inne albumy tez lubie... a mocnosc lubienia jest uwiklana w zmiennej funkcji mojego nastroju. -
czas na pozytywne zmiany :]
-
czas na pozytywne zmiany :]
chociaż mam też słabostke do One Hot Minute... może to przez ukochaną piosenkę zamieszczoną na niej... :p
-
Anonim
One Hot Minute, By the Way i Californication....
a ze składanek to lubie Live in Hyde Park (mimo ze nie ma tam np Aeroplane czy Suck my kiss) bo tam doskonale słychać jak świetnym zepsołem są i jak porywają tłumy!!!!
jak załuje ze mnie tam nei było......
-
Jahlove
-
roktiw