Red Hot Chili Peppers [7404]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ZeFt

No wlasnie, ktora plyte najbardziej cenicie, lubicie, do ktorej najczesciej wracacie i dlaczego?
  • Kiediska

chyba najlepsza dla mnie jest by the way, naprzyjemniej sie jej slucha i latwo wpadają w ucho :)))
  • The Happyman

mam dwie:BloodSugarSexMagik i Californication
  • Grono.Net

A ja mam trzy: Blood Sugar Sex Magic, Californication i By The Way. Dodam jeszcze, że to jedyne płyty Red Hotów jakie znam.
  • Kiediska

a ja mam wszystkie, te pierwsze mi sie nie podobaja sa bardzo funk rock , wole obecną forme zwykly poporock
  • ZeFt

wlasnie zobaczylem, ze nie podalem swoich typow - ja osobiscie wole strasze pplytki. One Hot Minute, oczywiscie Blood Sugar Sex Magik. Oczywiscie lubie wszystkie, ale wymienione wyzej najbardziej.
  • Grono.Net

ja mam wszystkie od Blood Sugar Sex Magic i tak samo je uwielbiam....aczkolwiek znam wiekszosc numerow z pozostałych płyt i tez sa zajebiste.
    A One Hot Minute jest zdecydowanie inna o d pozostałych..mylse tutaj o Dave Navarro ,ktory wnosł cos zupelnie nowego... jest nieżłym dzikusem i jego brzmienie bywa niekiedy "mroczne"..ale przez to rownie fascyniujace!!
  • ZeFt

To prawda - One Hot Minute to inny klimat, bo bez Johna, ale za ta odmiennosc ja lubie.
  • Aleksandra

ja tez mam wszystkie plytki od Blooda
    a te wczesniejsze sluchalam w Empiku i bylam w lekkim szoku:)
    hmm
    bardzo lubie Blood Sugar Sex Magic chociaz te niektore texty :0
    Cala kocham bo John wrocil a ja kocham jak gra :D
    a One Hot Minute ma niesamowite My friends wiec tez czesto do niej wracam
    BTW jest w porzadku :D
  • Aleksandra

po krotkim namysle doszlam do wniosku,ze nie mam ulubionej,bo kocham Papryczki za caloksztalt
    od lat 5,5
    mam nadzieje ze zareagowaliscie na apel Kiediski i juz wszyscy z Was podpisali sie pod petycja; 0
  • Little Rock and Roll Queen

Zdecydowanie Californication...pamietam ze przez 3 miesiace...od kupienia...nie sluchalam niczego innego...nie potrafilam skonczyc...!!
  • melancthe

californication
  • KillaFamila Siewca Zla

zdecydowanie blood sugar sex magic, powinni byc za to co najmniej kanonizowani
  • Gazool

jak wiekszosc bloo sugar sex magic i californication, ale wszystki moge sluchac na okraglo
  • Anonim

uplift mofo party plan... dlaczego? Po prostu ta zakrecona cpunska ekspansywnosc we mnie trafia! Inne albumy tez lubie... a mocnosc lubienia jest uwiklana w zmiennej funkcji mojego nastroju.
  • czas na pozytywne zmiany :]

żadna inna jak californication =]
  • czas na pozytywne zmiany :]

chociaż mam też słabostke do One Hot Minute... może to przez ukochaną piosenkę zamieszczoną na niej... :p
  • Anonim

One Hot Minute, By the Way i Californication....

a ze składanek to lubie Live in Hyde Park (mimo ze nie ma tam np Aeroplane czy Suck my kiss) bo tam doskonale słychać jak świetnym zepsołem są i jak porywają tłumy!!!!

jak załuje ze mnie tam nei było......
  • Jahlove

generalnie od "Mothers Milk" w górę to wszystkie lubię
  • roktiw

bezdyskusyjnie
    Red Blood Hot sugar Chilli Sex Peppers Magic !!!
| |

Grono przeznaczone jest dla fanów kalifornijskiego zespołu - Red Hot Chili Peppers. kilka wskaz...

Fotki

Miejsca grona (0)