-
Anonim
No to jaki teledysk najbardziej lubicie...Jaki budzi w was naj bardziej skrywane uczucia?? -
Iyashii [卑しい]
-
Limon
-
Anonim
Dla mnie jest ich kilka... w gruńcie rzeczy wszystkie są super ale wybijają się... otherside, my friend i chyba najbardziej klimatyczny ROAD TRIPPIN' kocham tą piosenkę i teledysk... -
-
Anonim
Najlepszy teledysk bez jakichkolwiek wątpliwości to Can't stop!!! I nikt mi nie wmówi,że jest inaczej. Na drugim miejscu Around the world!! -
Anonim
ja tez lubię can't stop jest taki świrnięty lekko.. choć wszystkie są dziwne to trzeba im przyznać -
Limon
basta.. najlepsiejszy teledysk w stylu redhot to Fight Like A Brave:P -
yerba marta
zgadzam sie ze Can't Stop wymiata ale jednak moj ulubiony to chyba Scar Tissue... -
Kiediska
no super jest can't stop , a po nim universally speaking :))) no i scaar tissue :)))) -
Limon
-
miss kokolicious
-
Grono.Net
Ewidentnie "true men don't kill coyotes" ! Mam nadzieję,że chociaż jedna osoba poprze mój wybór ( Olka uważaj na mnie ); p -
Paulinka
Ależ "Warped"!
I "Fight Like A Brave" i "Higher Ground" i "Knock Me Down" i w ogóle wszystkie są zajebiste! Mam je wszystkie nagrane i je uwielbiam!!!!!!!! :D:D:D
i oczywiscie nie ucze się wcale tylko na gronie siedze... i nie włączę sobie teraz teledysków RHCP!!!!! :/ -
Anonim
Ja pamiętam jak pewnego pamiętnego dnia usłyszałam na MTV te słowa: WEEKEND Z RED HOT CHILI PEPPERS dwa razy przegapiłam więc przez te dwa dni siedziałam z pilotem w ręku i nagrywałam wszystkie teledyski... ach... pełne dwie kasety.... miodzio!!! -
Sikamikanico
Jy bym stawiał na Otherside. Flea grający na drutach wysokiego napięcia to cud :) -
A-neko is big in Japan
Jeśli chodzi o "otherside" to to był pierwszy teledysk papryczek jaki zobaczyłam, więc wciąż mam o nim dobre zdanie :) Ten klimat i ten surrealizm!
Potem jednak pojawiło się "Can't Stop" w którym szaleją i głupieją, a szaleć i głupieć to ja lubię najbardziej w moim życiu :]
Bardzo lubię też "Scar Tissue" mimo że jest takie spokojne, ale jakoś ma swoją opowieść w tym wszystkim.
Za to średnio trawię "naćkany" teledysk do "Aeroplane" chociaż piosenkę uwielbiam! -
Anonim
zaden....wole słuchac ich muzyke i sama sobie to wizualizowac...Uwazam zę ich muzyke powinno sie oceniać a nie wizje reżyserów... -
miła
świetny jest Otherside ale fajne jest też Can't Stop mają ogulnie nie najgorsze teledyski -
Grono.Net
najbardziej skrywane uczucia to raczej żaden, ponieważ klip do 'californication' wg mnie nie jest najlepszy... ale nie powiedziałam że zły :) po prostu myślę, że nie pasuje do samego utworu.
ulubiony? 'can't stop'!!! jest z pomyślunkiem i wariacki - idealny. -
wojtek!