Red Hot Chili Peppers [7404]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

No to jaki teledysk najbardziej lubicie...Jaki budzi w was naj bardziej skrywane uczucia??
  • Iyashii [卑しい]

"otherside"- klimatyczny, morczny ,ciekawy
  • Limon

soul to squeze, ale to głównie dzięki piosence:P
  • Anonim

Dla mnie jest ich kilka... w gruńcie rzeczy wszystkie są super ale wybijają się... otherside, my friend i chyba najbardziej klimatyczny ROAD TRIPPIN' kocham tą piosenkę i teledysk...
  • Anonim

Najlepszy teledysk bez jakichkolwiek wątpliwości to Can't stop!!! I nikt mi nie wmówi,że jest inaczej. Na drugim miejscu Around the world!!
  • Anonim

ja tez lubię can't stop jest taki świrnięty lekko.. choć wszystkie są dziwne to trzeba im przyznać
  • Limon

basta.. najlepsiejszy teledysk w stylu redhot to Fight Like A Brave:P
  • yerba marta

zgadzam sie ze Can't Stop wymiata ale jednak moj ulubiony to chyba Scar Tissue...
  • Kiediska

no super jest can't stop , a po nim universally speaking :))) no i scaar tissue :))))
  • Limon

a ta fight like a brave, mówię wam
  • miss kokolicious

Can't stop
    Give It Away
    Scar Tissue
  • Grono.Net

Ewidentnie "true men don't kill coyotes" ! Mam nadzieję,że chociaż jedna osoba poprze mój wybór ( Olka uważaj na mnie ); p
  • Paulinka

Ależ "Warped"!
    I "Fight Like A Brave" i "Higher Ground" i "Knock Me Down" i w ogóle wszystkie są zajebiste! Mam je wszystkie nagrane i je uwielbiam!!!!!!!! :D:D:D

i oczywiscie nie ucze się wcale tylko na gronie siedze... i nie włączę sobie teraz teledysków RHCP!!!!! :/
  • Anonim

Ja pamiętam jak pewnego pamiętnego dnia usłyszałam na MTV te słowa: WEEKEND Z RED HOT CHILI PEPPERS dwa razy przegapiłam więc przez te dwa dni siedziałam z pilotem w ręku i nagrywałam wszystkie teledyski... ach... pełne dwie kasety.... miodzio!!!
  • Sikamikanico

Jy bym stawiał na Otherside. Flea grający na drutach wysokiego napięcia to cud :)
  • A-neko is big in Japan

Jeśli chodzi o "otherside" to to był pierwszy teledysk papryczek jaki zobaczyłam, więc wciąż mam o nim dobre zdanie :) Ten klimat i ten surrealizm!

Potem jednak pojawiło się "Can't Stop" w którym szaleją i głupieją, a szaleć i głupieć to ja lubię najbardziej w moim życiu :]

Bardzo lubię też "Scar Tissue" mimo że jest takie spokojne, ale jakoś ma swoją opowieść w tym wszystkim.

Za to średnio trawię "naćkany" teledysk do "Aeroplane" chociaż piosenkę uwielbiam!
  • Anonim

zaden....wole słuchac ich muzyke i sama sobie to wizualizowac...Uwazam zę ich muzyke powinno sie oceniać a nie wizje reżyserów...
  • miła

świetny jest Otherside ale fajne jest też Can't Stop mają ogulnie nie najgorsze teledyski
  • Grono.Net

najbardziej skrywane uczucia to raczej żaden, ponieważ klip do 'californication' wg mnie nie jest najlepszy... ale nie powiedziałam że zły :) po prostu myślę, że nie pasuje do samego utworu.
    ulubiony? 'can't stop'!!! jest z pomyślunkiem i wariacki - idealny.
  • wojtek!

cant stop....
| |

Grono przeznaczone jest dla fanów kalifornijskiego zespołu - Red Hot Chili Peppers. kilka wskaz...

Fotki

Miejsca grona (0)