-
p g
czesc!
sorry ze zawracam glowe, ale mam bardzo krotkie pytanie, polecilibyscie swoja szkole komus na kogo cierpienie nie chcielibscie patrzec? -
MISZA
Jeżeli nie chcesz cierpieć to nie wybieraj BIOL-CHEMU, a poza tym szkoła jest ok -
iza
powiem tak....reytana skonczylam i co na kurw.. to moje...tyle ze teraz nawet milo wspominam te szkole... a zwłaszcza ludzi... -
teMATT
nie :-) jak nie chcesz cierpieć to idz do szkoły prywatnej ..
w Reytanie musisz cierpiec bo nie ma ani mydła ani papieru ani drugiego numeru Reytan Luzu w tym roku :D -
-
zależy co nazywasz cierpieniem :). ja klase wspominam bardzo miło, wychowawce mniej, a biol-chem ma zawsze najciezej- nie odchodza prawie zadne przedmioty w 3. No i trzeba się uczyc przez co ja bardzo cierpialam :).
-
.::Magda::.
Tia-nie tylko nie odchodzą prawie żadne przedmioty ale nawet dochodzą-i to te najbardziej bezsensowne:| Ja w każdym razie mam do odsprzedania raz otworzoną książkę od przedsiębiorczości;P -
Anonim
jak najbardziej polecam. czasami przychodzi mi tesknic za ta szkola. aczkolwiek pokolenia sie zmieniaja i byc moze juz nie jest tak fajnie jak bylo. -
Izu$
oczywiscie ze polecam...co wycierpisz to twoje ale takich ludzi i imprez nie ma nigdzie indziej :) -
iza
-
special K
ja tez polecam :) nauczyciele sa..... ujmijmy to... niepowtarzalni :) -
Anonim
POOOOOOOOOLECAM!!!!!!!! tylko weź poprawke na to, że nie jestem człowiekiem, który z czystym sumieniem mówi o sobie normalny :) :P -
Asia
Polecam, polecam; P dopiero pierwsza klasa, ale mnie się podoba :P Zwłaszcza luuuuudzie..... niepowtarzalny kliiiiiiiimaaaat.... :]
-
Anonim
hehe nic dodac nic ujac, ja rowniez polecam :D
ta szkola ma swoje minusy ale nie sa one tak znaczace :P
-
sprezynka
-
Anonim
Matt ma racje, jak ktos nie chce cierpiec niech idzie do prywatnej, tam jest zabawa i sielanka, u nas jest tylko zabawa :D -
Anonim
JAK NAJBARDZIEJ POLECAM!!!
Cierpienia można się spodziewać (choć zależy wszystko w czyje ręce się trafi), jednak uważam, że i tak pobyt w Reytanie wyjdzie na dobre.
I klimat super, choć jak już zaznaczył przedmówca Pablo, niewiadomo co z tego pozostało...
-
Gonia
Polecam! Aż chciałoby się powiedzieć i zaśpiewać " Wspaniali ludzie, nie powrócą ... " .. Reytan to świetna szkoła, ze świetnymi ludźmi. Owszem, nie było łatwo, ale wysiłek czasem popłaca. W końcu trzeba się jakoś sprawdzać i wysoko stawiać sobie poprzeczkę. A, i zgadzam się z Pablosem - moze to już nie być, to, co kiedyś.. Czasy się zmieniają, dyrektozy także, niestety :( -
Gonia
-
Anonim
-
Zu
Margo, ta piosenka naprawde pasuje do tego co bylo jak mysmy byli w pierwszej klasie...
Ale (nie chcac nikomu ublizyc) nie wiem czy pasuje teraz...
Ja do tej pory mam zal do nauczycieli naszych wspanialych co sie nawet na naszym zakonczeniu nie pojawili... Czy wszystkie czwarte klasy czuly sie takie pominiete gdy odchodzily?