-
beniamin
-
cin
-
Andrzej
hehe... a wiec to byłeś TY!!!
KURCZE NO, MESKI NARZADZIE ROZRODCZY!! JESZCZE JEDEN TAKI NUMER MI WYKRECISZ TO WMASUJE CI GLOWE W CHODNIK I BEDZIESZ MIAL!! O!
JA CIE POZNALEM PO ODDECHU SMIERDZACYM TY ŁAJZO JEDNA! SLIMACZY POMIOCIE! -
beniamin
marcin - > a nie dodzwonisz sie chuju odloze sluchawke na bok i bedziesz kurwa mial zablokowany telefon ty palancie ty -
-
beniamin
-
WILQU
KURWA TAKIE TEMATY TO WY ZAKŁADAJCIE NA GRONIE pierdolnieci_w_glowe A NIE NA REYTANIE !!! -
beniamin
-
Sonia
Wlasnie? Dlaczego nie? Bycie pirdolnietym wpisuje sie w nature Reytaniaka, wiec w czym problem?
"Gdzie jest moje BMW? Ja pierdole, zajebali mi fure! Hop, hop! Samochodziku, gdzie jestes?? " <-- hehehehehe :D -
beniamin
-
Kaś
nie zadawaj niewygodnych pytan, bo panowie w czarnych garniturkach i okularach zaslaniajacych pol twzry wyprowadza cie z sali..
<buahahahaha>:PP -
beniamin
-
Sonia
O samochodziku jest z Misia uszatka, ktorym sie jaram od paru miesiecy :>
Moge Ci przeslac :P Albo poszukaj sobie na jakiejs stronie z filmami borewiczopodobnymi :P -
Marcin S
"Nie, bo mi sie nie podoba" :P
Co to? W czyjas rozmowe telefoniczna sie wbiliscie? Tak na farcie czy jest jakas metoda? -
beniamin
SŁUCHAJ TY BYDLAKU TY ! TY DURNY BYDLAKU ! CHAMIE !
przeciez to nie ja nagrywałem; ] -
Krzyś
" tutaj prosze, koksik dla jednego, koksik dla drugiego. a ty prosiaczku tez chcesz ? no tobie dam wieksza miche." "mmma sie rozumic" powiedzial prosiaczek wciagajac nosem 10 gram koksu
:) ten uszatek jest wyjebany. mam jeszcze przerobki tego kolesia z innych programow :) -
Sonia
|
|
VI Liceum Ogólnokształcące im. Tadeusza Reytana ||| ul. Wiktorska 30/32 ||| tel: (22) 844-13-...
VI LICEUM OGÓLNOKSZTAŁCĄCE
Grona tematyczne:
Miejsca grona (3)
-
Lucid Klub Aleje jerozolimskie 179 (Piętro 4), Warszawa
-
Taizé Community , Taizé
-
The Shot Polna , Warszawa
- Dodaj miejsce