VI L.O. im. Tadeusza Reytana [1817]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • MISZA

Jak się podobało??
  • sprezynka

ogólnie wg mnie było bardzo fajnie tylko mieliśmy małe problemy aby isc zwartą grupa :-p ale mi sie podobalo!!
  • Asia

hahah... było bardzo fajnie; ] tylko trochę za gorąco ufff.... :D

Tadek ??? REYTAN!!!!!!!!; P

... dlaczego nie krzyknęliśmy tego pod Batorym, tak jak było zaplanowane ?? ...; ]
  • Anonim

Czemu ja jak zwykle nic nie wiedziałem??
  • sprezynka

no włąśnie nie wiem czemu nie zakrzykneliśmy tam..:-D mozna było sie jeszcze przejsc pod Kochanowskiego:-p
  • Agatka

Lol ja oczywiscie miałam pójść ale znalazłam sobie fajniejsze zajęcie jak np. zamknięcie się w pokoju pod pod pretekstem i nie pójście na etyke i niemca; )
  • marchewka

ja jakoś nie żałuję :] gorąco było i w ogóle...
  • Asia

ee.. heheh.. Paulina, naprawdę było bardzo fajnie; ] <taka imprezka!!>; P

Wojciehh, Ty nigdy o niczym nie wiesz.. ale to dla Twojego dobra; ] Musisz być przecież incognito a tu nas tylu ludzi widziało... :>
  • Con cuernos

Ja też sie wcisne! DZIĘKUJĘ ZA TEN MARSZ!!! przepadła mi klasówka z informatyki :D Dzięki i więcej takich imprez!
  • czemu ten typ tak ma?

było bardzo fajnie i wcale nie goraco i wcale nie odczulam tych km... tylko pozniej musialam gonic caly przemarsz bo bylam w sklepie i PANI przede mna kupowala 40 kajzerek <sciana> :)
  • a

Miło było, ale pod koniec miałam już dosyć :P...
    Gorrrrąca atmosfera...
    I uroczy spacer z centrum na mok w godzinach popołudniowych...

Mam nadzieje, zę nie pomylono nas z paradą równości...
  • **KuSy**

w zasadzie można było sie pomylić bo napis Reytan był dosyć kolorowy
  • sprezynka

nie tylko przez to mogli nas pomylić:-p
    zwłaszcza ze niektorzy chłopcy usilnie starali sie przekonac jakies babcie ze ten marsz to parada rownosci...:-p
  • karolinka

Mi tez sie bardzo podobalo! Ale slyszalam ze ludzie z Chalubinskiego mieli z nas niezla polewke.. W sumie szkoda ze nic nie wiedzieli o naszym pochodzie. Ciekawe czy w ogole kojarza ze tam kiedys Reytan mial swoja siedzibe..
  • a

ja również bym sie brechałą nieźle gdyby ktoś mi pod oknami zaczął skandować imie Tadka :P...

A moze po prostu zazdrośni...
  • Anonim

MISZA mi sie podobal Twoj transparent:P byl taki ... ladny:P
    Poza tym, troche gorąco, ale spiewy Piotrka ukoiły ból:P podzr.
| |

VI Liceum Ogólnokształcące im. Tadeusza Reytana ||| ul. Wiktorska 30/32 ||| tel: (22) 844-13-...

VI LICEUM OGÓLNOKSZTAŁCĄCE

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (3)