-
MISZA
-
sprezynka
ogólnie wg mnie było bardzo fajnie tylko mieliśmy małe problemy aby isc zwartą grupa :-p ale mi sie podobalo!! -
Asia
hahah... było bardzo fajnie; ] tylko trochę za gorąco ufff.... :D
Tadek ??? REYTAN!!!!!!!!; P
... dlaczego nie krzyknęliśmy tego pod Batorym, tak jak było zaplanowane ?? ...; ] -
Anonim
-
-
sprezynka
no włąśnie nie wiem czemu nie zakrzykneliśmy tam..:-D mozna było sie jeszcze przejsc pod Kochanowskiego:-p -
Agatka
Lol ja oczywiscie miałam pójść ale znalazłam sobie fajniejsze zajęcie jak np. zamknięcie się w pokoju pod pod pretekstem i nie pójście na etyke i niemca; ) -
marchewka
-
Asia
ee.. heheh.. Paulina, naprawdę było bardzo fajnie; ] <taka imprezka!!>; P
Wojciehh, Ty nigdy o niczym nie wiesz.. ale to dla Twojego dobra; ] Musisz być przecież incognito a tu nas tylu ludzi widziało... :> -
Con cuernos
Ja też sie wcisne! DZIĘKUJĘ ZA TEN MARSZ!!! przepadła mi klasówka z informatyki :D Dzięki i więcej takich imprez! -
czemu ten typ tak ma?
było bardzo fajnie i wcale nie goraco i wcale nie odczulam tych km... tylko pozniej musialam gonic caly przemarsz bo bylam w sklepie i PANI przede mna kupowala 40 kajzerek <sciana> :) -
a
Miło było, ale pod koniec miałam już dosyć :P...
Gorrrrąca atmosfera...
I uroczy spacer z centrum na mok w godzinach popołudniowych...
Mam nadzieje, zę nie pomylono nas z paradą równości... -
**KuSy**
-
sprezynka
nie tylko przez to mogli nas pomylić:-p
zwłaszcza ze niektorzy chłopcy usilnie starali sie przekonac jakies babcie ze ten marsz to parada rownosci...:-p -
karolinka
Mi tez sie bardzo podobalo! Ale slyszalam ze ludzie z Chalubinskiego mieli z nas niezla polewke.. W sumie szkoda ze nic nie wiedzieli o naszym pochodzie. Ciekawe czy w ogole kojarza ze tam kiedys Reytan mial swoja siedzibe.. -
a
ja również bym sie brechałą nieźle gdyby ktoś mi pod oknami zaczął skandować imie Tadka :P...
A moze po prostu zazdrośni... -
Anonim
MISZA mi sie podobal Twoj transparent:P byl taki ... ladny:P
Poza tym, troche gorąco, ale spiewy Piotrka ukoiły ból:P podzr.