Requiem for a Dream [5254]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .Rozważna i Romantyczna.

ja oglądałam ten film tylko raz i od tej pory stał się moim ulubionym
    mam zamiar obejrzeć go jeszcze wieeele razy
  • Anonim

chyba zgodze sie z wiekszoscia, to jeden z tych uniwersalnych filmow w ktorm zawsze dostrzegasz cos innego np w zaleznosci od twojego humoru albo osoby z ktora go ogladasz, genialny
  • Alicja B

Zgadzam się z przedmówczynią...
    Oglądałam go z różnymi ludźmi i naprawdę sposób odbierania tego filmu zależy od towarzystwa, nastroju i stanu psychicznego...
    To jest po prostu ARCYDZIEŁO sztuki filmowej
  • ..::igucha::..

mnie za kazdym razem (a bylo ich juz wiele) wciaga tak samo;)
  • whitie

przy kolejnym oglądaniu tego filmu zauważam to czego w cześniej nie byłam w stanie zauważyć. ten film uczy i przestrzega... kojarzy mi się trochę z piosenką soad - deer dance, tak się dzieje przez te gnanie świata za karierą i przerostem ambicji nad możliwości. co się dzieje przez tą robotykę świata. przerażające...; /
    film porywający, ukazujący wiele problemów wśród dzisiejszej społeczności. uwielbiam go; D
  • Oleńka

takie filmy powinny byc "lektura" obowiazkowa w szkole i byc omawiane z taka sama dokladnoscia jak "nad niemnem"...
    za 1. razem gdy ogladalam na pewno najwazniejsza byla cala historia... potem muzyka... a z kolejnymi razami pojedyncze tragedie, no i oczywiscie duzo zalezalo od tego czy ogladalam go sama czy ze znajomymi.
| |

"-Chce tylko, żebyśmy troszeczkę spróbowali aby wiedzieć jak dzielić. -Przekonałeś mnie. ...

Fotki

Miejsca grona (0)