-
.Rozważna i Romantyczna.
ja oglądałam ten film tylko raz i od tej pory stał się moim ulubionym
mam zamiar obejrzeć go jeszcze wieeele razy -
Anonim
chyba zgodze sie z wiekszoscia, to jeden z tych uniwersalnych filmow w ktorm zawsze dostrzegasz cos innego np w zaleznosci od twojego humoru albo osoby z ktora go ogladasz, genialny -
Alicja B
Zgadzam się z przedmówczynią...
Oglądałam go z różnymi ludźmi i naprawdę sposób odbierania tego filmu zależy od towarzystwa, nastroju i stanu psychicznego...
To jest po prostu ARCYDZIEŁO sztuki filmowej -
..::igucha::..
-
-
whitie
przy kolejnym oglądaniu tego filmu zauważam to czego w cześniej nie byłam w stanie zauważyć. ten film uczy i przestrzega... kojarzy mi się trochę z piosenką soad - deer dance, tak się dzieje przez te gnanie świata za karierą i przerostem ambicji nad możliwości. co się dzieje przez tą robotykę świata. przerażające...; /
film porywający, ukazujący wiele problemów wśród dzisiejszej społeczności. uwielbiam go; D -
Oleńka
takie filmy powinny byc "lektura" obowiazkowa w szkole i byc omawiane z taka sama dokladnoscia jak "nad niemnem"...
za 1. razem gdy ogladalam na pewno najwazniejsza byla cala historia... potem muzyka... a z kolejnymi razami pojedyncze tragedie, no i oczywiscie duzo zalezalo od tego czy ogladalam go sama czy ze znajomymi.