Requiem for a Dream [5254]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kuzay

Tak naprawdę za każdym razem zauważam w nim coś innego...
  • ktoś

ja tak samo mam;) Coraz to bardziej widze szczegóły;) i mam ochote obejżec go jeszcze wiele wiele razy... tylko bardziej tą 2 połowe bo ta 1 jest za spokojna jak na moj umysł:)
  • DELUR

Za kazdym razem zauwazam nowe smaczki, ale za kazdym razem mniej sie skupiam przy ogladaniu filmu.
  • Emil

Film można oglądać wiele razy. Za każdym razem zauważam coś nowego.
  • Anneliese

requiem... piękny film... aż mi serce mocniej zabiło gdy zobaczyłam ten temat... film rewelacja. za każdym razem, gdy go oglądam, interesuje mnie tak samo... po prostu miłość od pierwszego obejrzenia i z kjażdym kolejnym obejrzeniem wzmacnia się od prawie trzech lat
  • eM.

>DELUR napisał
    >Za kazdym razem zauwazam nowe smaczki, ale za kazdym razem
    >mniej sie skupiam przy ogladaniu filmu.

hmm... ja tak samo. Za każdym razem mniej sie skupiam przy oglądaniu.
  • Anonim

dla mnie ten film jest cudowny idealny i tak samo genialny
  • Issimarioth

Ogladałam go już z 10 razy ale za każdym coś nowego w nim odkrywałam, coś zauwarzałam. I za każdym razem tak samo przeżywałam
  • Anonim

ja z 50 i teraz ogladam
    schiza
  • Anonim

Film wielokrotnego uzytku... jeden z lepszych filmów.
  • jan žižka z trocnova

mnie - za każdym razem coraz bardziej.
  • Anonim

podpisuję się pod wypowiedziami poprzedników (;
    film genialny .
    powinni go puszczać początkującym narkomanom ^^.
  • Malina

siadam przed telewizorem i choćby to był 50 raz nie mogę oderwać sie nawet na moment, przeżywam go zawsze bardzo mocno, z przyspieszonym biciem serca

a gdy czasem wracając późnym wieczorem tramwajem puszczę muzykę z requiem oczuwam jakiś dziwnie podniecający niepokój.

wszystko co się z tym filmem wiąże jest niesamowite.
  • Anonim

a mnie ze juz wiem co sie dalej wydarzy i tak chwilowo jak obejrzy sie ten film pare razy wydaje sie nudny.
  • ♡Majlenka; ) ツ

A ja myślę, że tego filmu nie da się nigdy poznać. Za każdym razem odkrywa sie coś innego i ciągle ciągnie i ciągnie ...
    Właśnie chyba powinnam go obejrzeć, bo już dawno do niego nie zaglądałam.
  • Anonim

Uwielbiam ten film, za każdym razem coraz bardziej... ^^ przy kolejnym oglądaniu wydaje mi sie jeszcze lepszy niż poprzednio...

• .sylwia.

za każdym razem odczuwam inne refleksje.
  • Jestem Ego!!

mi za kazdym razem coraz bardziej rozwala mozg...
  • Anonim

>KaSiulllka_Pce napisała:
    >podpisuję się pod wypowiedziami poprzedników (;
    >film genialny .
    >powinni go puszczać początkującym narkomanom ^^.

a moze takim narkomanom, takim troche jakby pocztkujacym a troche nie, troche moze tym co maja mniej zaawansowany nalog...a moze wiecej...taki nalog nie nalog jeszcze, bo przeciez sa poczatkujacy?
    nie ma poczatkujacych cpunow...:/
  • Lurven カロ理否

dla mnie requiem ma w sobie nieskończoną głębię, za każdym razem jak go oglądam to zauważam coś nowego, nasuwają się inne refleksje, inne myśli... tego filmu nie da się przecenić, to klasyka swojego gatunku...
  • 1
  • 2
| |

"-Chce tylko, żebyśmy troszeczkę spróbowali aby wiedzieć jak dzielić. -Przekonałeś mnie. ...

Fotki

Miejsca grona (0)