Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • unfittingly

a czy ktos moze przeslac linki do tych piosenek, mi bardzo zalezy, one są zajebiste!!!
  • Westalka

bez tej muzyki ten film nie byl by taki zajebisty. muzyka idealna i wspaniala..
  • Anonim

muzyka... cudo nad udami jak dla mnie... jest tak jak by odzwierciedleniem życia... piękna w szczególności głowna "Requiem for a Dream"...ach...;) na pogrzebie mogli by mi to grac;P
  • Olaaa.

Muzyka w Requiem była świetna. Jak dla mnie idealnie komponowała się z filmem.
    Po obejrzeniu ściągnęłam ścieżkę i się w niej zakochałam.
    Za każdym razem jak ją słucham przechodzą mnie dreszcze.
  • *-Alex-*

a co tu duzo mowic.. muzyka poprostu boska.. swietnie pasuje do tego filmu. Trafione calkowicie.. a myzyka mhm od tej pory gdy film obejrzalam a to bylo juz spory kawalek czasu temu. to slucham nadal i chyba w jakis sposob zawsze bedzie na mnie dzialala..
  • katarzyna

Muzyka świetna, bardzo dobrze współgrająca z filmem. Zawsze chętnie do niej wracam, jak i do całego filmu.
  • poszukiwacz

film zapada w pamięć nieklasyfikowalny w żadnych rankingach pozycja która otwiera oczy ślepym. a więc każdemu .
| |

"-Chce tylko, żebyśmy troszeczkę spróbowali aby wiedzieć jak dzielić. -Przekonałeś mnie. ...

Fotki

Miejsca grona (0)