Requiem for a Dream [5254]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Użytkownik uśmiechnięty

ma moze ktos ebooka lub tradycyja ksiazke Huberta Selby'ego Jr? szukam jej od dwoch lat i nigdzie nie moge znalezc :/.
  • NoktowizoR

tez bym duzo za to dal... swoja droga zadzwia mnie to ze nie wyszlo polskie tlumaczenie - film byl dosc glosny jakby kto pomyslal to pare groszy by zarobil na ksiazeczce

z tego co wiem, bylo jedno polskie wydanie, ale w tak smiesznie malym nakladzie, ze nie mozna tego nigdzie znalezc:/. w kazdym razie w antykwariatach o tym slyszeli i w jednym podobno nawet widzieli. kilka lat temu...
  • ArtX

ojej... kupilbym z mijesca polskie tlumaczenie... a orgnial mozna oczywiscie na amazonie dostac...
  • Grono.Net

moja przyjaciolka kupila sobie bedac w anglii
  • Anonim

:)
  • Ewa

Taak, zdecydowanie dajcie znać, jakby się pojawił gdzieś taki ebook bądź księgarnia z ta książką.. Szukam, szukam i NIC!
  • Anonim

nawet w bibliotekach o selbym nie słyszeli to co ja poradze; -(
  • herman

trzeba wiedziecgdzie szukac :)
  • Anonim

tell me about it; -)
  • Andzia :)

Film byl naprawde nieziemski i ksiazka zapewne tez by byla gdyby ja tylko mozna bylo odstac:( szuka szuka szukam i nic:( jedyne co mi sie udalo znalesc to 8 stron

http://www.amazon.com/gp/reader/156...

pozrawiam goraco wszystkich poszukiwaczy :) jak co to dajcie znac*

no dobra, teraz czas znalezc wersje papierowa, bo ebook juz jest :>
  • Anonim

ooo to widze ze mam sie czym chwalic:D
    bo jestem szczesliwym posiadaczem wersji papierowej "rekwiem dla snu"........
    wlasnie ja koncze i powiem tyle ze ksiazeczka zabiera czytelnika w niezapomniany trip.......
    i niepolecalbym czytania jej po polsku z tego wzgledu ze uzyte jest w niej bardzo duzo amerykanskiego slangu a to w tlumaczniu moglo by brzmiec dosyc hmmmm ze tak powiem, po prostu smiesznie.....

farciarz- ja wlasnie robie domowymi metodami wersje papierowa... hmm, czym sie klei ksiazki?
    swoja droga, czy tylko ja odnioslem wrazenie, ze niektore kawalki sa trudne do przetrawienia z powodu gadki slangowej?<ver. eng>
  • Anonim

zbinduj ta ksiazeczke:)
    ale ten slang tworzy ten niezapomniany brooklinski klimat i uwidacznia roznice miedzy poszczegolnymi charakterami.....ale swoja droga to sa one nieco zagmatwane.potrzeba sie przy nich naprawde skupic.....ale da sie przez nie przebic posiadajac odrobine cierpliwosci......

czyta sie trudno, ale tak wciaga, ze juz kilka razy przejechalem swoja stacje metra... najtrudniej jest sie przestawic na czytanie dialogow, ale KLIMAT jest... ksiazka glebie mocniej od filmu...
  • Anonim

najpierw ksiazka- pozniej film :D odwrotnie nie warto
  • ArtX

aaa ja chce tego ebooka kto mi przesle??:)
    no kto??

sebastianx.slotwinski@intel.co m

z gory dziekuje i bije pokolony

sluze uprzejmie
  • Anonim

ja też proszę o ebooka. wgolebiewski@wp.pl
  • 1
  • 2
| |

"-Chce tylko, żebyśmy troszeczkę spróbowali aby wiedzieć jak dzielić. -Przekonałeś mnie. ...

Fotki

Miejsca grona (0)