Requiem for a Dream [5254]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Serdecznie zapraszamy na kolejne spotkanie w ramach Klubu LiDerów 70/80.
    Temat najbliższej debaty to "Miękkie narkotyki w Polsce - karać czy edukować"

gośćmi i panelistami debaty będą:

Marek Balicki (SDPL)
    Marian Piłka (Prawica RP)

debata odbędzie się 31 maja 2007 (czwartek) w klubie Hybrydy ul. Złota 7/9 o godzinie 18:30 WSTĘP WOLNY
  • Atom

cos takiego jak miekkie narkotyki nie istnieje...
  • Dios ha muerto...

Jak to nie? pff

Mdma, squnik, haszysz, ogolnie dropsy, poppers.; ) istnieje istnieje :)) i wymieniać mozna jeszcze dlugo, a no i grzybki, i wyciągi z szałw i z kaktusa (jak sie nazywa nie pamietam, cos tam musu... :P )
  • Anonim

marihuana!!; p
  • *Natalie Kate*

nie edukowac i nie karac. LEGALIZOWAC!!
  • Atom

to sztuczny podzial...nie jestem przeciwniczka,ale kazdy narkotyk to shit i podzial na mniejszy i wiekszy shit jest dla mnie absurdem...
  • rewizor

>Dios ha muerto... napisał
    >Jak to nie? pff
    >
    >Mdma, squnik, haszysz, ogolnie dropsy, poppers.; ) istnieje
    >istnieje :)) i wymieniać mozna jeszcze dlugo, a no i
    >grzybki, i wyciągi z szałw i z kaktusa (jak sie nazywa nie
    >pamietam, cos tam musu... :P )

Peyotl?
  • Kuba

z kaktusa to meskalina, niet?
  • Oh

No, meskalina. Czyli inaczej peyotl; )
  • Dios ha muerto...

tak tak tak :))) dokładnie tak; ) ale czysta wlasnoreczine zbierana z kaktusika rozni sie od tego co mozna kupić po cichu ^^ niach niach; ]
  • Anonim

jak dla mnie to marihuana w ogule nie jest narkotykiem.. juz bardziej papierosy.. biorac pod uwage stopien uzaleznienia to jest na podobnym poziomie co coca-cola.. na dodatek wiem z doswiadczenia ze mozna palic dzien w dzien i normalnie funkcjonowac jak sie ma odrobine samozaparcia...
  • Dios ha muerto...

>"cRoBe'JotTeE" napisał
    >jak dla mnie to marihuana w ogule nie jest narkotykiem.. juz
    >bardziej papierosy.. biorac pod uwage stopien uzaleznienia
    >to jest na podobnym poziomie co coca-cola.. na dodatek wiem
    >z doswiadczenia ze mozna palic dzien w dzien i normalnie
    >funkcjonowac jak sie ma odrobine samozaparcia...

a ja wiem z doswiadzczenia ze mozna... mozna tak co dzien przez 2-3 lata; ) pozniej jak Cie to znudzi albo mowisz sobie:

1.pierdole te zielsko jebac to i nie cpasz...
    2. pierdole te zielsko jebac to i bierzesz sie za eksperymenty z dropsami albo z koką...

I takze z doswiadczenia wiem ze z tym drugim (K) juz bajka sie konczy...; ) wiec bez urazy, ale wkurwia mnie bezmyslne pieprzenie ze trawa to nie narkotyk. a samozaparcie? po jakims czasie zapominasz znaczenia tego słowa...

peace
  • Dios ha muerto...

=) ps. masz na jednym ze zdjec, identycznego altusa jak ja w pokoju... :) nie chcesz moze gwizdków do nich sprzedać jakos taniej? :P
  • Anonim

jesli chodzi o takie zeczy jak koks czy pigoly to takie zabawki przejadly mi sie juz dawno bo w przeciwienstwie do trawy przeszkadzaly mi w jakis sposob w codziennych czynnosciach. a jesli chodzi o samozaparcie to wychodze z zalozenia ze "najarales sie? nie rob z siebie niemoty". oczywiscie ze czasami dopada lenistwo ale nie zaniedbuje przez to najwazniejszych spraw. sprawdz sobie definicje narkotykow i zobacz ile punktow nie pasuje do tematu...
  • Anonim

aha, i o ktore zdiecie chodzi?
  • ANIKA

Jak ktoś będzie chciał, to i tak zapali...
    Karanie nie pomoże, bo to nie jest sposób. edukacja, no nie wiem. Ci którzy palą wiedzą o tym bardzo wiele...
  • Atom

nie zawsze..bardzo duzo osob pali albo bierze narkotyki nie majac o nich pojecia..a brac trzeba umiec,bo mozna sobie duza krzywde wyrzadzic.
  • Anonim

ja jestem za zezwoleniem wszystkiego
  • Dios ha muerto...

>Requiem dla snu... napisała:
    >ja jestem za zezwoleniem wszystkiego

a ja za karą śmierci za głupotę... ^^
  • Anonim

zajarac od czasu do czasu mozna, ale nie ogarniam hery w kanal....albo ludzi ktorzy koksuja, az im sie z nosa wysypuje :/
| |

"-Chce tylko, żebyśmy troszeczkę spróbowali aby wiedzieć jak dzielić. -Przekonałeś mnie. ...

Fotki

Miejsca grona (0)