-
Anonim
Serdecznie zapraszamy na kolejne spotkanie w ramach Klubu LiDerów 70/80.
Temat najbliższej debaty to "Miękkie narkotyki w Polsce - karać czy edukować"
gośćmi i panelistami debaty będą:
Marek Balicki (SDPL)
Marian Piłka (Prawica RP)
debata odbędzie się 31 maja 2007 (czwartek) w klubie Hybrydy ul. Złota 7/9 o godzinie 18:30 WSTĘP WOLNY -
Atom
-
Dios ha muerto...
Jak to nie? pff
Mdma, squnik, haszysz, ogolnie dropsy, poppers.; ) istnieje istnieje :)) i wymieniać mozna jeszcze dlugo, a no i grzybki, i wyciągi z szałw i z kaktusa (jak sie nazywa nie pamietam, cos tam musu... :P ) -
Anonim
-
-
*Natalie Kate*
-
Atom
to sztuczny podzial...nie jestem przeciwniczka,ale kazdy narkotyk to shit i podzial na mniejszy i wiekszy shit jest dla mnie absurdem... -
rewizor
>Dios ha muerto... napisał
>Jak to nie? pff
>
>Mdma, squnik, haszysz, ogolnie dropsy, poppers.; ) istnieje
>istnieje :)) i wymieniać mozna jeszcze dlugo, a no i
>grzybki, i wyciągi z szałw i z kaktusa (jak sie nazywa nie
>pamietam, cos tam musu... :P )
Peyotl? -
Kuba
-
Oh
-
Dios ha muerto...
tak tak tak :))) dokładnie tak; ) ale czysta wlasnoreczine zbierana z kaktusika rozni sie od tego co mozna kupić po cichu ^^ niach niach; ] -
Anonim
jak dla mnie to marihuana w ogule nie jest narkotykiem.. juz bardziej papierosy.. biorac pod uwage stopien uzaleznienia to jest na podobnym poziomie co coca-cola.. na dodatek wiem z doswiadczenia ze mozna palic dzien w dzien i normalnie funkcjonowac jak sie ma odrobine samozaparcia... -
Dios ha muerto...
>"cRoBe'JotTeE" napisał
>jak dla mnie to marihuana w ogule nie jest narkotykiem.. juz
>bardziej papierosy.. biorac pod uwage stopien uzaleznienia
>to jest na podobnym poziomie co coca-cola.. na dodatek wiem
>z doswiadczenia ze mozna palic dzien w dzien i normalnie
>funkcjonowac jak sie ma odrobine samozaparcia...
a ja wiem z doswiadzczenia ze mozna... mozna tak co dzien przez 2-3 lata; ) pozniej jak Cie to znudzi albo mowisz sobie:
1.pierdole te zielsko jebac to i nie cpasz...
2. pierdole te zielsko jebac to i bierzesz sie za eksperymenty z dropsami albo z koką...
I takze z doswiadczenia wiem ze z tym drugim (K) juz bajka sie konczy...; ) wiec bez urazy, ale wkurwia mnie bezmyslne pieprzenie ze trawa to nie narkotyk. a samozaparcie? po jakims czasie zapominasz znaczenia tego słowa...
peace -
Dios ha muerto...
=) ps. masz na jednym ze zdjec, identycznego altusa jak ja w pokoju... :) nie chcesz moze gwizdków do nich sprzedać jakos taniej? :P -
Anonim
jesli chodzi o takie zeczy jak koks czy pigoly to takie zabawki przejadly mi sie juz dawno bo w przeciwienstwie do trawy przeszkadzaly mi w jakis sposob w codziennych czynnosciach. a jesli chodzi o samozaparcie to wychodze z zalozenia ze "najarales sie? nie rob z siebie niemoty". oczywiscie ze czasami dopada lenistwo ale nie zaniedbuje przez to najwazniejszych spraw. sprawdz sobie definicje narkotykow i zobacz ile punktow nie pasuje do tematu... -
Anonim
-
ANIKA
Jak ktoś będzie chciał, to i tak zapali...
Karanie nie pomoże, bo to nie jest sposób. edukacja, no nie wiem. Ci którzy palą wiedzą o tym bardzo wiele... -
Atom
nie zawsze..bardzo duzo osob pali albo bierze narkotyki nie majac o nich pojecia..a brac trzeba umiec,bo mozna sobie duza krzywde wyrzadzic. -
Anonim
-
Dios ha muerto...
>Requiem dla snu... napisała:
>ja jestem za zezwoleniem wszystkiego
a ja za karą śmierci za głupotę... ^^ -
Anonim
zajarac od czasu do czasu mozna, ale nie ogarniam hery w kanal....albo ludzi ktorzy koksuja, az im sie z nosa wysypuje :/