-
ポール/ بول
Coś w tym musi być...
Całość wychodzi z założenia, że to jest dla mądrych ludzi, którzy potrafią z tego korzystać...
Piękny utwór & film -
Anonim
To najbardziej ANTYnarkotykowy fil jaki widziałam...
poza tym nazwanie filmu "głupim" jest nie na miejscu...film może być ciekawy...nudny....interesując y...szokujący...
ale nigdy nie jest głupi -
mania
właśnie zastanawiałam się jaki temat mam przedstawić na polski, gdyż mamy coś omówić i wybrałam właśnie ten film
przydałaby mi się jakaś porządna teza, którą będzie popierać wiele argumentów właśnie z tego filmu......
co byście zaproponowali?;> to musi naprawde wywrzeć duży wpływ na ludziach -
Anonim
>...moon... napisała:
>To najbardziej ANTYnarkotykowy fil jaki widziałam...
>poza tym nazwanie filmu "głupim" jest nie na miejscu...film
>może być ciekawy...nudny....interesując y...szokujący...
>ale nigdy nie jest głupi
ANTYnarkotykowy??
Chyba nie do końca odebrałas go tak jak powinnaś. nie chodzi tu o narkotyki. -
-
.Rozważna i Romantyczna.
Teza...
Może właśnie to jak tracimy swoje marzenia zatracając się w rzeczwysitości tracimy w sobie niewinność i wewnętrzne dziecko? Dochodzą do tego używki i te sprawy
Cóż jestem humanistą :))
-
Cieć
ten film pokazuje co z fajnej i ladnej dziewczyny moga zrobic dragi i do jakiego stopnia moze sie ona posunac. taka moja opinia -
mania
> Teza... Może właśnie to jak tracimy swoje marzenia zatracając się w rzeczwysitości tracimy w sobie niewinność i wewnętrzne dziecko? Dochodzą do tego używki i te sprawy Cóż jestem humanistą :))
o dzieki
a może też, myślałam nad tym, że każdy obłęd, jakieś niekontrolowane posunięcia/ zatracanie się całym w czymś niszczy nas....itp, itd -
Anonim
>Sajmon napisał
>ten film pokazuje co z fajnej i ladnej dziewczyny moga
>zrobic dragi i do jakiego stopnia moze sie ona posunac. taka
>moja opinia
znowu... -
mania
ale ten film nie jest jednotematowy i każdy coś z niego wyciągnie, więc każdy może mieć jakieś swoje zdanie i przemyślenia..;> -
Anonim
czy ja wiem to zależy czy sie dojdzie do egzystencji pomijajac własne zdanie -
mania
-
Anonim
Ale nie rozumiem?
Każdy ma prawo do własnego zdania i do własnego poglądu na temat tego filmu.
Jednym się podobał, innym nie.
Przeciez nie można zmieniac tego jak ktoś tam 'odebrał' ten film, hmm? -
Anonim
owszem kazdy ma prawo i moze odbierac go jak chce ale czy dojdzie do glownej egzstencji do zamierzenia jak powinno sie go rozmiec to inna sprawa -
S O
Narkomania jest najgorsza rzecza wyniszcza Ci psychike mozesz sie porzegnac z marzeniami i celami o które sie konsekwetnie walczyło poprsostu zabija cie to powoli robiac z ciebie człowieka bez przyszłosci i celów w zyciu a ten film jest konkretny muzyka pokazuje w którym momencie przekraczaja kolejne "granice" i coraz bardziej sie staczaja. naprawde bardzo dobry film godny uwagi polecam wszystkim a muzyka jeszcze leprza.