-
Anonim
http://grono.net/forum/1327896/0/
jezeli tez wkurwia was ta banda spedalonych lamusow to dopiszcie sie do grona ...
jesli nie to nie komentujcie i omincie ten watek ...
nikt tu nie ma zlych intencji ...
pzdr moderator -
αsiα
>baron - as a brand name ... napisał
>jezeli tez wkurwia was ta banda spedalonych lamusow to
>dopiszcie sie do grona ...
>nikt tu nie ma zlych intencji ...
hę? mogę tylko o coś spytać? czy stwierdzenie "Banda spedalonych lamusów" oznacza dobre intencje tego grona? ^^
-
Anonim
Emo jako subkultura - dobre sobie..
To są tylko dzieci mające zryte życie. Tyle. -
Anonim
>Smak.goryczy napisała:
>Emo jako subkultura - dobre sobie..
>To są tylko dzieci mające zryte życie. Tyle.
slownikowo ... subkultura [łac.], podkultura, wzory, normy społ., wartości obowiązujące w grupie społ. stanowiącej część szerszej zbiorowości, odmienne od obowiązujących ogół społeczeństwa, np. s. młodzieżowa
ale masz absolutna racje :D
-
-
αsiα
>Smak.goryczy napisała:
>To są tylko dzieci mające zryte życie. Tyle.
zależnie od tego, czy czepiasz się głupich stereootypów, czy masz na mysli prawdziwych wbrew pozorom normalnych ludzi zwanych emo
-
Anonim
Czasem się ma. No, ale nie każdego można do emo zaliczyć, bo ma trudny okres w życiu, że co się nie stanie to płacze, albo z nadmiaru emocji wyżywa się na sobie w postaci sznyt - to depresja. Zresztą tak naprawdę emo tyczy się tylko odczuć, a inni wyśmiewając wrażliwych ludzi zrobili z nich pośmiewisko. Takie jest moje zdanie. Nikogo nie bronię ani nie linczuję... -
FLawiusH
dlaczego wy tak tych emo nie lubicie kazdy o tym trabi ze siemasz
jak takiego emowca rozpoznac ? -
Anonim
>(^ &^) KarBunkLLe AtAkujĄĄ ^@!!_ napisał
>dlaczego wy tak tych emo nie lubicie kazdy o tym trabi ze
>siemasz
>jak takiego emowca rozpoznac ?
A czy ja powiedziałam, że ich nie lubię? Czytaj uważniej mój komentarz, jest tuż nad twoim... -
αsiα
hm, są tak naprawdę trzy rózne emo:
bo styl w muzyce
bo styl w ubiorze (te to najczęściej te wyśmiewane, bo zazwyczaj są to gorące 10-16 które próbują być fajne, a że nie wszscy tacy są-niektóry ubierają się tak bo to ICH styl-wszyscy są wysmiewani co jest przykre ze strony"normalnych" ludzi)
i zachowanie emo-ale to taki bardziej synonim emocjonalności charakteu i problemów danej emo-osoby niż oficjalne okreslenie. Z tym że takim ludziom powinno sie pomagać, nie ich gnebić.
poza tym powtórze moje pierwsze pytanie (głównie kierowane do założyciela tamtego grona o emo) czy sama nazwa nie wskazuje na to, że predzej jest to grono o złych niż dobrych intencjach? -
FLawiusH
>Smak.goryczy napisała:
>>(^ &^) KarBunkLLe AtAkujĄĄ ^@!!_ napisał
>>dlaczego wy tak tych emo nie lubicie kazdy o tym trabi ze
>>siemasz
>>jak takiego emowca rozpoznac ?
>
>A czy ja powiedziałam, że ich nie lubię? Czytaj uważniej
>mój komentarz, jest tuż nad twoim...
ogółem mowiłem to nie było kierowanie tylko co ciebie -
FLawiusH
>Asia tu była napisała:
>hm, są tak naprawdę trzy rózne emo:
>bo styl w muzyce
>bo styl w ubiorze (te to najczęściej te wyśmiewane, bo
>zazwyczaj są to gorące 10-16 które próbują być fajne,
>a że nie wszscy tacy są-niektóry ubierają się tak bo to
>ICH styl-wszyscy są wysmiewani co jest przykre ze
>strony"normalnych" ludzi)
>i zachowanie emo-ale to taki bardziej synonim
>emocjonalności charakteu i problemów danej emo-osoby niż
>oficjalne okreslenie. Z tym że takim ludziom powinno sie
>pomagać, nie ich gnebić.
>
>poza tym powtórze moje pierwsze pytanie (głównie
>kierowane do założyciela tamtego grona o emo) czy sama
>nazwa nie wskazuje na to, że predzej jest to grono o złych
>niż dobrych intencjach?
a tu to mi nic nie przyblizylas jak oni wygladaja
jakie sa np wysmiewane ubrania ?
mi rece opadaja jak widze takich otrych czochrów albo pseudo geji -
Anonim
http://grono.net/users/1347869/prof...
no to takie typowe emo.
nienawisc do nich od razu? mi to jakis faszyzm przypomina; ]
dla mnie sa po prostu smieszni i zabawni. -
FLawiusH
>bodzio xD napisała:
> http://grono.net/users/1347869/prof...
>
>no to takie typowe emo.
>
>nienawisc do nich od razu? mi to jakis faszyzm przypomina
>;]
>dla mnie sa po prostu smieszni i zabawni
w tym linku to jest chlopak czy dziewczyna wyglada jak dziewczyna ale ma na imie krystian to jak to dziala :P -
Anonim
-
FLawiusH
-
Anonim
>bodzio xD napisała:
> http://grono.net/users/1347869/prof...
>
>no to takie typowe emo.
>
>nienawisc do nich od razu? mi to jakis faszyzm przypomina
>;]
>dla mnie sa po prostu smieszni i zabawni.
Wszystko co jest inne jest wyśmiewane. Nie żebym miała uraz, bo jestem inna; P
Btw, w pierwszej chwili myślałam, że to "Zośka" co wygrał konkurs emo na wp, ale ta "gwiazdka" wirtualnej polski miała na imię Michał jak dobrze pamiętam.. -
FLawiusH
co jak co ale on to do tranwestytow sie klasyfikuje i to smieszne nie jest tylko sie plakac chce jak sie cos takiego widzi -
Anonim
>(^ &^) KarBunkLLe AtAkujĄĄ ^@!!_ napisał
>co jak co ale on to do tranwestytow sie klasyfikuje i to
>smieszne nie jest tylko sie plakac chce jak sie cos takiego
>widzi
Wg. Ciebie płakać się chce.. A według mnie to takie coś to tylko schować do piwnicy i nie wypuszczać.. -
Śliwa
ale macie z tym emo problem (niektórzy). nie lubicie/nie podoba sie to olać i tyle. jakby sobie kazdy zawracal glowe wszystkim co mu nie pasuje to dopiero by miał pierdolnik we lbie.
ja sie nad tymi emo nie zastanawiam, sa-ok, nie ma-tez ok, po prostu nie zwracam uwagi kazdy ma prawo miec jakies swoje podejscie i styl lub jego brak :P teraz moda na emo i jest ich tyle a za pol roku przyjdzie cos innego. po co sie bulwersować :P -
Śliwa
ale przezywacie to emo. a niech sobie beda, ubieraja sie jak chca, sluchaja czego chca, nosza grzywki, beda "mroczni" i sie tną - co wam do tego?? naprawde nie macie lepszych zajec tylko jechac po ludziach ktorzy robia cos co wam sie nie podoba. zajmijcie sie soba i już :P ja nie stoje po niczyjej stronie, po prostu wnerwia mnie takie wrzucanie ludziom bez powodu. mnie tam gówno obchodzi jak inni ludzie wygladaja, czy sie maluja jakims eyelinerem i jakie nosza ciuchy. teraz jest wszedzie moda na emo a za pol roku bedzie na cos innego. czym tu sie podniecać ?