Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Michał Grzegorczyk

i jeszcze raz w temacie dzielenia się i wymiany - dawno temu, na REMizie, zaczęła się REMizowa Akcja Coverowa, czyli gromadzenie REMowych kawałków w wykonaniach innych artystów. Jak do tej pory udało się zgromadzić takie kwiatki:

http://www.gregor84.norwid.waw.pl/m...

Jeżeli ktoś ma coś nie figurującego na tej liście lub chciałby posłuchać czegoś co na tej liście jest - niech da znać. Szczególnie za pierwszy przypadek będę wdzięczny.

(covery to mój konik; ->)
  • Anonim

bardzo dobry pomysl z tym topiciem. a moga byc jeszcze covery innych zespolow w wykonaniu r.e.m.? nawet wydaje mi sie to lepsze...oczywiscie do wymiany doslownie i w przenosni...teraz nie bedzie mnie przez tydzien, ale kontynuujmy watek...pozdro
  • Michał Grzegorczyk

Kiedyś trafiłem w Sieci (jakiś serwer FTP) na zbiorek 'REM performing covers'. Oczywiście wszystko ściągnąłem i teraz ten katalog liczy na moim dysku... 127 plików.

Problem jest taki, że od ściągnięcia nie porządkowałem tego zbioru: mp3 nie są poopisywane idealnie, niektóre mp3 gorszej jakości możnaby zastąpić takimi lepszej itd

może zrobię taką listę jak z coverami w drugą stronę, to przynajmniej będzie można popatrzeć czy to już wszystkie covery czy coś jeszcze twórcy tego zbioru umknęło
| |

We are young despite the years, we are concern, we are hope despite the times! a oprócz tego...

Fotki

Miejsca grona (0)

Tagi