XI LO im. Mikołaja Reja w Warszawie [1830]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • figazmakiem

no więc dziś skończyłam Reja.
    boże, nie jestem w stanie opisać mojego bezgranicznego szczęścia.
    przez trzy lata myślałam że MIMO WSZYSTKO kiedy juz przyjdzie ten koniec, zrobi mi sie przykro, ale...

...ups.
    nie zrobiło się; D

pozdro dla wszystkich powoli trzeźwiejących :*; ]
  • Anonim

zrobi ci się przykro za pół roku jak zdasz matuę dostaniesz sie na studia i zaczniesz czytać grono reja :D narazie ci to nie grozi - jak świętowaliście ???
  • ..::mallwinex::..

swietowac koniec roku? oczywiscie w Saskim!!; )
  • figazmakiem

a my w sfinksie, moje skrawiawione od szpilek nogi uleczył okocim i pizza muah :>
    koleżanki jeszcze lepsze niż ja, i bez wątpienia troche pijane; ]

płakać nie będę, bo sie nie dostanę na studia i bede miała lepsze powody do płakania niż rej; ]
  • Anonim

troche pijane... Ola, a zeby troche :P ja umieraaaaaaaaam... wiem, ze reja konczy sie tylko raz i trzeba swietowac, bez watpienia... ale czmeu sie nawet po koncu roku, poniekad przez niego, wciaz cierpi (kac gigant) ?! :P
  • SIZZOR ROBOT Z DEPRESJĄ

No to my z nka złamałyśmy tradycję i poszłyśmy świętować na Starówkę...ale i tak sie działo...oj działo :p
  • ..:: Igus ::..

a my w Harendzie a potem w Scenie..dzien pelen wrazen =) zdecydowanie poprosze wiecej takich szczesliwych dni =)
  • Anonim

za jakiś miesiąc będzie taki dzień - tuż po maturze, a w czerwcu szczęśliwy z najszczęśliwszy dni w życiu - jak dostaniemy świadectwa maturalne (i oczywiście jak każdy zda maturke bardzo dobrze). Dopiero zaczną się impreskiiii; ) Niech żyje WOLNOŚĆ, WOLNOŚĆ I SWOBODA!!!!!!
  • ..::mallwinex::..

swiadectwo maturalne i indeks... marzenie... ale podobno sie spelniaja!! mam nadzieje!! :)
  • Anonim

nie podobno tylko naprawde - wszystko jest możliwe.... tylko teraz trzeba ostro zakuwać do matury...

No właśnie Ania...podobno miałaś już nie siedzieć w necie tylko kuć...oj ta twoja słaba silna wola; ) Dobrze chociaż, że polaka piszesz jusz bo ja jeszcze nie zaczęłam... :]
  • Anonim

wiem wiem, mam słabą wole... hehe, ale nie siedze cały czas przy kompie!!! to i tak sukces w moim przypadku!!!; ) zamknęłam sie w pokoju obok i napisałam już (albo tylko) tzn opracowałam dwie lektury, jutro skończe to robić, i zostanie mi tylko wstęp i zakończenie... jaj ja sie tego naucze na pamięć?? :( Aguś, zacznij może cos robić, a nie ciągle z Adamem gdzieś wychodzisz; ) czy co tam innego robisz.... hehe
  • Anonim

o jak bedzie juz PO maturach to bedzie tak pieknie :D (pod wszystkimi mozliwymi wzgledami :)) a reja kiedys pewnie bedzie zal, a moze nawet nie samego reja, ale po prostu okresu liceum, a tego to nawet na pewno bedzie...
  • andjeo

jaki ten rej nie był to chyba żal go będzie, ale jeszcze nie dziś.

my świętowaliśmy w Saskim -> żeby tradycji stało sie zadość, a potem kulturalnie w Indexie. było świetnie !!

dobra, zmykam na mature :)
  • Filip

no niektorzy jeszcze przedluzyli swietowanie ale wrazenia te same
  • A

Powiem szczerze że mi nie było NIGDY żal że stąd odeszłam, no i jakoś nie wspominam tej szkoły z uśmiechem. Może za krótko byłam...
  • Anonim

my tez swietowaliśmy w Harendzie ale o saskim nie zapomnieliśmy :)

szczerze....ten Ogród nas wciąż przyciąga! planujemy wiosenno-letni spacer starą gwardią :)
  • Generał Daimos

I o to chodzi...
  • andjeo

tak, tak. to przedziwne ale ani od Reja ani od Saskie trudno się uwolnić. choćby nie wiem jak na niego narzekać przyjdzie taki moment że tam się wróci a przechodząc przez Sasaki spojrzy sie w okna budy i pomyśli: te wszystkie lata...

He he :) Nie mogę się doczkać :) Chociaż teraz tesh jush mi sie to zdarza :]
  • 1
  • 2
| |

Grono sympatyków, absolwentow i uczniów tej zacnej uczelni. Macte Amino!

XI Liceum Ogólnokształcące im. Mikołaja Reja

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (4)