- 1
- 2
-
figazmakiem
no więc dziś skończyłam Reja.
boże, nie jestem w stanie opisać mojego bezgranicznego szczęścia.
przez trzy lata myślałam że MIMO WSZYSTKO kiedy juz przyjdzie ten koniec, zrobi mi sie przykro, ale...
...ups.
nie zrobiło się; D
pozdro dla wszystkich powoli trzeźwiejących :*; ] -
Anonim
zrobi ci się przykro za pół roku jak zdasz matuę dostaniesz sie na studia i zaczniesz czytać grono reja :D narazie ci to nie grozi - jak świętowaliście ??? -
..::mallwinex::..
-
figazmakiem
a my w sfinksie, moje skrawiawione od szpilek nogi uleczył okocim i pizza muah :>
koleżanki jeszcze lepsze niż ja, i bez wątpienia troche pijane; ]
płakać nie będę, bo sie nie dostanę na studia i bede miała lepsze powody do płakania niż rej; ] -
-
Anonim
troche pijane... Ola, a zeby troche :P ja umieraaaaaaaaam... wiem, ze reja konczy sie tylko raz i trzeba swietowac, bez watpienia... ale czmeu sie nawet po koncu roku, poniekad przez niego, wciaz cierpi (kac gigant) ?! :P -
SIZZOR ROBOT Z DEPRESJĄ
No to my z nka złamałyśmy tradycję i poszłyśmy świętować na Starówkę...ale i tak sie działo...oj działo :p -
..:: Igus ::..
a my w Harendzie a potem w Scenie..dzien pelen wrazen =) zdecydowanie poprosze wiecej takich szczesliwych dni =) -
Anonim
za jakiś miesiąc będzie taki dzień - tuż po maturze, a w czerwcu szczęśliwy z najszczęśliwszy dni w życiu - jak dostaniemy świadectwa maturalne (i oczywiście jak każdy zda maturke bardzo dobrze). Dopiero zaczną się impreskiiii; ) Niech żyje WOLNOŚĆ, WOLNOŚĆ I SWOBODA!!!!!! -
..::mallwinex::..
swiadectwo maturalne i indeks... marzenie... ale podobno sie spelniaja!! mam nadzieje!! :) -
Anonim
nie podobno tylko naprawde - wszystko jest możliwe.... tylko teraz trzeba ostro zakuwać do matury... -
SIZZOR ROBOT Z DEPRESJĄ
No właśnie Ania...podobno miałaś już nie siedzieć w necie tylko kuć...oj ta twoja słaba silna wola; ) Dobrze chociaż, że polaka piszesz jusz bo ja jeszcze nie zaczęłam... :] -
Anonim
wiem wiem, mam słabą wole... hehe, ale nie siedze cały czas przy kompie!!! to i tak sukces w moim przypadku!!!; ) zamknęłam sie w pokoju obok i napisałam już (albo tylko) tzn opracowałam dwie lektury, jutro skończe to robić, i zostanie mi tylko wstęp i zakończenie... jaj ja sie tego naucze na pamięć?? :( Aguś, zacznij może cos robić, a nie ciągle z Adamem gdzieś wychodzisz; ) czy co tam innego robisz.... hehe -
Anonim
o jak bedzie juz PO maturach to bedzie tak pieknie :D (pod wszystkimi mozliwymi wzgledami :)) a reja kiedys pewnie bedzie zal, a moze nawet nie samego reja, ale po prostu okresu liceum, a tego to nawet na pewno bedzie... -
andjeo
jaki ten rej nie był to chyba żal go będzie, ale jeszcze nie dziś.
my świętowaliśmy w Saskim -> żeby tradycji stało sie zadość, a potem kulturalnie w Indexie. było świetnie !!
dobra, zmykam na mature :) -
Filip
-
A
Powiem szczerze że mi nie było NIGDY żal że stąd odeszłam, no i jakoś nie wspominam tej szkoły z uśmiechem. Może za krótko byłam... -
Anonim
my tez swietowaliśmy w Harendzie ale o saskim nie zapomnieliśmy :)
szczerze....ten Ogród nas wciąż przyciąga! planujemy wiosenno-letni spacer starą gwardią :) -
Generał Daimos
-
andjeo
tak, tak. to przedziwne ale ani od Reja ani od Saskie trudno się uwolnić. choćby nie wiem jak na niego narzekać przyjdzie taki moment że tam się wróci a przechodząc przez Sasaki spojrzy sie w okna budy i pomyśli: te wszystkie lata... -
SIZZOR ROBOT Z DEPRESJĄ
He he :) Nie mogę się doczkać :) Chociaż teraz tesh jush mi sie to zdarza :]
- 1
- 2