- 1
- 2
-
z dnia na dzień bardziej siwy
Dla mnie nie ma równych Zbych Ryś-S. Za jego miłe docinki na wykładach, minki i niekontrolowane ruchy barkiem podczas wykładu:) Ogólnie super chłopak:) -
A co pomyliłem cmentarz?
Starowicz,jak patrzy sie dziewczynie w oczy i mowi..nooo pani seksualność określam na 4 w skali do 10 hehe.Taki lovelas z niego troszeczke hehe... -
z dnia na dzień bardziej siwy
u nas jak wszedł kiedyś na salę i rzucił fachowym okiem to pokręcił głową i stwierdził 'widzę samych ludzi o małym lub średnim libido' nie ma jak mieć w oku skaner :)) -
gusgus
-
-
Disc Master; )
fajne byly wyklady ze starowiczem .. smieszne przynajmniej ... :) fajne tez byly zajecia z Chylinskim ...
no i prof Ilnicka <lol> od egzaminy z kinezy uwaza ze sciagam i dzis jak poszedlem po wpisy do indeksu to mi dala artykul o sciaganiu do przeczytania <rotfl> :D -
Lechoo
a ja najbardziej kocham magister Natlke Morgulec, Łysego, Wiszomirską i Tik-Taka. Jego wysokosc/eminencja/ekscelencja/ mościpan (cholera Skowron-dalej nie wiem jak sie na nich mowi) tez ma swoje wzgledy, uwielbiam czekac na jego podpis. -
gumka :P
no Tik- tak rules :) jego teorie na temat jaj i cholesterolu... hehehe. Nie wiem czy każdy je zna czy tylko moją grupę tak katował. -
crazy fingers
Starowicz jest the beściak ale z czego pamietam po Jednym semestrze studiowania spoko koleś to mgr Kajetan Gruszczynski
ps. od wrzesnia jestem z powrotem -
Anonim
Lew to pikuś przy BenHilu kolesiu od metodyki nauczania ruchu ten to dopiero magik potrafi sprawic ze cała aula zaśnie w ciągu kilku minut ...Czy starowicz tak potrafi heheheh :)
A tak powaznie to wykładowcy mało kiedy chcą studenta czegoś nauczyć jeden cytat: "ja nie bede mówił wam jak to sie robi bo ja zapłaciłem za taki kurs" słabo!? jedynym wykładowca który robi cos dla studentów chce ich czegoś nauczyć i to za free jest dziadzius Prof. Zaifryd (nie wiem czy dobrze napisałem :))
czasem zdarzaja mu sie pomyłki, czasem sprzedaje przestazałe informacje ale Jest niesamowity: ma genialne podejscie do ludzi-pacjentów, ma poczucie humoru, jak zucisz jego kilka ulubionych sloganów na egzaminie da ci piątke:) ale najwiekszym wyczynem było to ze za friko zorganizował kurs w weekendy dla studentów którzy byli na jego wykładzie..kurs za który normalnie trzeba by było sporo zapłacic, nie wspominając już ze dla człowieka w takim wieku to naprawde spory wysiłek! respekt dla dziadka:)
-
porcelain
-
krasnoludek
o!a co miales z chylinskim sergio?anatomie?ja go bardzo milo wspominam;)))mialam z nim zajecia przez 3 lata w studium fizjo;) -
ewel :P
Ale nic nie przebije Bartka Molika!! U2 jest z nami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
zizu
Dr Bartosz Molik jest roniez moim faworytem do miana debesciaka. U2 rowniez z nami :D -
zizu
Do zacnego "grona" najlepszych dodalbym jeszcze mgr Wojcik. Bardzo milo wspominam wspolprace z pania mgr na OTF-ie i na pato- co Wy na to?
Najbardziej podobalo mi sie jak po zaliczeniu z pato wyszla do nas i zapytala jak nam poszlo. Wielki plus ma u mnie za to -
goszka
oooooooo dla mnie mgr Wójcik też jest debesciakiem zwłaszcza jak po tym jak doszła do wniosku że jestem wyjątkowo aktywną studentkka.. rany dawno sie tak nie usmialam, no laAE NIE MOŻNA ZAPOMINAC O PROF ILNICKIEJ I O JEJ OPOWIESCIACH JAK TO STUDENCI MYLILI LEKOTKI Z ŁECHTACZKAMI, CZY JAKKOLWIEK TO BYŁO.... -
Anonim
A ja robie wielki ukłon w strone zacnych wykładowców i nie tylko prof. i dr Trzaskomów :D -
ja rowniez dopisuje sie do grona osob ktore glosuja na Bartka Molika, aczkolwiek nie wiem czy nie jest to zbyt ryzykowne, bo sie ostatnio nasluchalam ze istnieja plotki o tym jak to dostalam 5 ze sportu tylko dlatego ze obiecalam mu za taka ocene bilet na U2... roznosicielce takich plotek bardzo dziekuje i pozostawie to bez komentarza...
-
♀ jagnioł λ
Gusiu, no jak to? przecież ja sama na własne oczy widziałam, jak wręczałaś mu kopertę koloru piaskowego gdzieś w cieniu kasztana późną porą.. ja stałam pod drugim kasztanem a moja obecność tam zaznaczona była tylko żarem popiołu na czubku spalonego do połowy papierosa.. mam kompromitujące fotografie, to może porozmawiamy o jakiejś rekompensacie za nieujawnianie ich? :D
o cholera, no i po ptakach, teraz już WSZYSCY wiedzą..; ) -
zizu
ja tez tam bylem.
Prawde powiedziawszy nie stalem pod kasztanem tylko galopowalem przypadkiem w okolicach na mojej kasztance (jako ze awf ide w slady mojego patrona).
Zatem gdy wiatr rozwiewal moje bujne wlosy i grzywe konia tez (choc nie tak gesta jak moja :D) widzialem jak stoisz z NIM i dajesz mu TO wszyscy wiemy CO. Tzn piaskowa koperte z wiadoma zawartoscia:
- bilety na U2
- bilety na Stinga
- 2 spinacze biurowe czarne
:D
Pozdrawiam -
i na Phila Collinsa! bo nie zapominajmy, ze o tym tez byla kiedys mowa:> jak wiadomo wszem i wobec Gusia ma znajomosci to tu to tam i radzic w zyciu sobie umie... nie kombinujesz nie jedziesz :> gdyby nie to juz dawno by mnie pewnie wyrzucili za nieuctwo :>
no ale skoro juz pol uczelni mnie widzialo tego wieczora, a pamietam jak dzis ze bylo ciemno, ponuro i zbieralo sie wlasnie na deszcz, to myslalam ze nikt w taka pogode nie bedzie galopem przemierzal bezdrozy awfu... glupia ja, teraz nie ma co sie z tym kryc..
ale dreczy mnie pewna kwestia... jak w taka pogode byliscie w stanie rozpoznac kolor piaskowej koperty?!? jest to dla mnie wielka zagadka..
Jagienko.. blagam nie kompromituj mnie... nie pokazuj tych fotografii... mysle ze mozemy sie jeszcze jakos dogadac... obgadamy sprawe prywatnie... prosze, jeszcze sie nad tym zastanow i nie zrob kroku, ktorego obie bysmy zalowaly...
- 1
- 2